• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Caitlyn Macfarlane


avatarHétf. Aug. 29, 2016 10:33 am
Vendég
Vendégcaitlyn macfarlane
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● becenév: cait
● születési hely, dátum: 1994. 02. 23, Amerika.
● kor: 22
● faj: werecoyote
● nemi identitás: jó kérdés
● play by: teresa palmer
● karakterfajta: jelen

user neve: van ● kora: nagy ● multi: lehet ● tapasztalat: van
you're still have all of me

Haj: hosszú hajjal rendelkezem, ami a szőke egyik haloványabb árnyalatában díszeleg. Nem túl sötét, de nem is világos, nem tudom bekategorizálnk, de próbáltam már a hajfestékes pultoknál, mégsem ugyanolyan egyik sem. Általában lágy hullámokban teríti be vállamat, de van mikor veszem a fáradságit, hogy kiegyenesítsem, de az nem kevés idő, nagyon dús hajam van, szinte már kezelhetetlen. 
Arc: határozott arcvonalakkal rendelkezem, az állam vonala is teljesen kivehető, ahogy arccsontom is, mégsem nézek ki úgy, mint valami pokolbéli teremtmény, ami most szabadult karakán arcával és lángoló hajával. Igen ez ijesztő is lehetne egyedek számára, de ott van az én kedves mosolyom, amivel azonnal elűzöm a rémálmokat, amik a pokolbéli szabadulásomról szól.
Szem: nagy kék szemeim vannak, amik tompítják az arcom még inkább, nem elég, hogy szinte egy porcelánbaba márványos, világos bőrével vetekszem, de még a szemeim is tetézik ezt a csodálatos hatást. Igéző szempár, hallottam már párszor, de nem vagyok valami boszorka, hogy egy tekintetemmel nyerjem meg magamnak a férfiakat, főleg, hogy jelenleg csak egy érdekel, és még egy ideig csakis az az egy fog.
Ajkak: telt ajkaim vannak, nem halványak, de nem is túl sötétek, mégis vonzzák a tekintetek, mint valami mágnes, mikor beszélek, mert nem hiszem, hogy a mondandóm lenne olyan érdekes, hogy nem lehet másfele nézni. Rúzsozni nem szoktam, csak akkor, ha igazán különleges alkalomról van szó, addig bőven elég az ajakbalzsam, úgyis kiemeli magát fakó bőrömből.  
Alkat: kecses testtel áldott meg a sors, sosem panaszkodtam rá, de mindig karban tartom testemet és egészségemet is, mert ez nem egy maradandó állapot, minden változik, van ami jó irányba, van ami rosszba. Ha most hagynék fel testem karbantartásával biztosan elkezdenék hízni, aztán hirtelen már gurulnék is a lejtőn. Biztosan vonzó látvány lenne.
Magasság: ez az, ami hiányzik belőlem, mert alacsony vagyok, sőt nevezhetném magam törpének is, az lehet találóbb lenne, mert egy felső polcot sem érek el, legyen az a boltban vagy otthon. Nekem mind magas, de emiatt semmi akadálya sincsen annak, hogy magassarkúkban flangáljak akár az egész lakásban, hogyha a kedvem úgy tartja. Általában az emberek mind lenéznek rám, de csakis a magasságom miatt, amúgy egészem tiszteletet parancsoló lány vagyok.

Makacs: szörnyen makacs alak vagyok, hogyha én valamire azt mondom, hogy úgy lesz, vagy úgy van, akkor az úgy is van, ha mégsem teszek azért, hogy úgy legyen és nekem legyen igazam. Mondhatnám, hogy ez a perverzióm, már ha lehet valakinek ilyen perverziója. A vitákat is húzom, vonom, egészen addig, míg nem nekem lesz igazam, így értelme sincs vitába szállni velem, enyém az utolsó szó, és igazam is lesz. 
Mosolygós: ez a különleges, és egyszerűen mesésen csodás dolog mindig ott játszik az ajkaimon, a legrosszabb helyzetben sem szeretem eltüntetni, szeretem, ha ott van, és összezavarja az embereket. Néha ez még egy hosszabb nyelvtörőnél is zavaróbb, főleg mikor valaki a földre akar küldeni, a sárba tiporni, és mikor a földön fekszel megrugdosni. Ez az, ami sosem fog megtörténni velem, vagyis, csak egy ember lenne rá képes, de reménykedem, hogy ő nem fogja azt tenni velem. 
Humoros: nem mondhatom, hogy humor Herold vagyok, vagy Heroldina, ha van egyáltalán ilyen név, de értem a poénokat. Legyen szó akár perverz humorról, akár bántóról, vagy szarkazmusról, én értem őket, ha olyan kedvem van, még éltetem is ezeket a dolgokat, de ha valaki már rosszul kezdi, az abba is hagyhatja, mert semmi jóra nem fog jutni.
Igazság centrikus: utálom, ha hazudnak nekem, attól rosszul vagyok, azt sem szeretem, hogyha eltitkolnak előlem valamit, de az még a jobbik eset, mert ott meg van az esély arra, hogy egyszer elmondják, vagy elakarják mondani nekem, de a hazugság, már magában egy átverés, ami azt mutatja, hogy az igazat nem akarták elmondani se most, se később, ezért kitaláltak valami fiktív sztorit, hogy lehűtsék kíváncsiságomat. Persze vannak árnyalatok, mint a füllentés, vagy az igazság elferdítése, ezeket néha nekem is be kell vetnem, de a hazugság mocskos és elítélendő.
Emberfüggő: ezt sokakra lehet mondani, hiszen az én hangulatom néha attól függ, hogy kivel beszélek, hogy ki, hogy reagál arra amit mondok, illetve mit tesz. A mimika és a testbeszéd sokszor árulkodóbb, mint az amit mondanak, így erre mindig figyelek. Ha valaki bunkó, vagy úgy viselkedik, azt én sem kímélem, nem cicózom, megmondom kerek-perec a véleményem, vagy fáj neki vagy nem, engem nem igazán érdekel. Viszont, ha megkedvelek valakit, akkor igazán kedvesen viselkedem vele, segítem, és szeretem, mellette állok bármiben, és még meg is védem, legyek akármilyen kis törpe.
Hűséges: ha egyszer valaki elnyeri a szívemet kitartó munkával, azt sosem dobnám el, vagy csalnám meg, és ezt nem csak egy párkapcsolati dologra értem, a barátaimmal is pont ilyen vagyok, sosem hagynám cserben őket semmiért sem, sőt mindig ott vagyok, ha baj van, de akkor is, ha öröm, nem szokásom cserben hagyni senkit. Még ha elütnék egy mókust, akkor is állatorvoshoz vinném, és ápolgatnám, amíg fel nem épül. Szerintem ez a normális.

when i was younger...

6 évvel korábban...


A barátnőm nappalijában ülök, nézegetem a falat, és a képeket, amik onnan lógnak. Egy boldog család néz velem szembe, minden fényképen ott van egy idősödő jó ötvenes férfi, aki már elkezdett kopaszodni, ősz haja néhol már hiányos. Mellette egy boldogan vigyorgó kicsit fiatalabb hölgy, aki akár tíz évet is letagadhatna olyan fiatalosan néz ki hosszú fekete hajával és széles mosolyával, amiben annyi élet van, hogy akár egy időgépet is fel lehetne támasztani vele. Előttük két gyermek foglal helyett, egy kis tizenkét éves fiú, olyan Bieberes frizurával, csak sötétebb a színe, és komisz mosoly ül az ajkain, kék szemei pedig kivilágítanak a képből. Hatalmas nőcsábász lesz, ebben már most biztos vagyok, pedig nincs sok élettapasztalatom így tizenhat évesen, de ha csak ránézek, már látom, hogy az a pimasz mosoly még sok bugyit fog lecsalni, sok szép lányról. A mellette álló lány a barátnőm, ugyanolyan mosolya van, mint az édesanyjának, élettettel teli, ragyogó, haja szinte fekete, de nem olyan hosszú, mint az idősebb változatának. Ha ez mind nem lenne elég, ehhez a családi idillhez hozzácsatlakozik egy hosszú szőrű skótjuhász kutya is, az a Lassie fajta, és ő is vigyorog, kis tátott szájával. Nekem sosem volt ilyen a családom, ennyire vidámak, és összetartóak sosem voltunk, még egy fénykép erejéig sem, de tudom, hogy ez nem csak amiatt volt, nem csak a képeken ilyenek, az életben is.
Barátnőm arca hirtelen jelenik meg előttem, én pedig egy kis mosollyal fogadom, pedig tudom, hogy most nincs ilyen hangulata, hogy rosszul érzi magát, mert a barátja pont most szakított vele, de csak miután megcsalta, az öccsével. Tizenöt éves a kisfiú, de simán összefeküdt egy férfival. Lehet nem is a nőket fogja megszerezni azzal a pimasz mosollyal, hanem inkább majd a férfiakat keresi. Igazából ezzel semmi gond sincsen, egészen, míg a testvérének a barátját el nem viszi. Nem is tudom ez, hogy fordulhatott meg ennek a kettőnek a fejében, de mégis megtették, a barátnőm pedig teljesen összeroppant. Tudtam, hogy nem kellene kedvelni azt az alakot.
- Igazad volt. Mond csak ki, hogy te megmondtad. - barátnőm hangja szomorúan, és csalódottan cseng, nekem nem menne most az, hogy megmondjam, mindig igazam van, tudja, ez most be is bizonyosodott. Látom rajta, hogy nem sok hiányzik ahhoz, hogy megint összeroppanjon és könnyekben törjön ki nekem, ezt pedig szörnyű látni, egyszerűen nem bírom. Egy ötlet pattan ki fejemből, szinte megvilágítja a kis villanykörte a fejem fölött a szobát, ahogy felvillan, majd gondolkodás nélkül megyek oda a lejátszóhoz, ami egy kis szekrényen foglal helyett. Egyszer kapott tőlem, egy ilyen retro cd-t, amin olyan zenék vannak, amik akörül jöttek ki, hogy mi születtünk. Jó mókának tartottam, és most bizony találtam egy olyat, ami ide illene. Megnyomkodva pár gombot a cd forogni is kezd a lejátszóban, a zene pedig halkan csendül fel, én pedig abban a pillanatban énekelni kezdek vele, mert a szövege most idevaló.
- Yo, I'll tell you what I want, what I really, really want. So tell me what you want, what you really, really want. I'll tell you what I want, what I really, really want. So tell me what you want, what you really, really want. I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha). I wanna really, really, really wanna zigazig ah. - éneklem hangosan, még táncolok is hozzá, amire barátnőm könnyen szemekkel felpattan, beszáll a szörnyű éneklésbe, jobb hangja van, mint nekem, így együtt kicsit jobban szól. Ugrálunk, táncolunk, és annyira belemerülünk, hogy csak később vesszük észre, hogy a szülei értetlen tekintettek minket bámulnak. Összenézzünk, majd felkacagva dőlünk ki a kanapén, mint aki jól végezte dolgát.

Napjainkban...


Én és a barátnőm teljesen eltávolodtunk egymástól, sőt, én szinte mindenkitől eltávolodtam, pedig nagyon szeretek emberek társaságában lenni. Most mégsem ez volt a fő, hanem az, hogy kicsit rendbe szedjem magam, és túltegyem a lelkem az utóbbi években ért csalódások miatt. Nem elég, hogy az egyetlen testvérem lelépett otthonról, aki a mindenem volt a baràtnőm mellett, de még apámmal is megromlott a kapcsolatom, pont Will miatt. Én beszélni akartam vele, tudni, hogy jól van, hogy megy neki a suli, vannak-e barátai, és azt is, hogy milyen helyen él. Mindent hallani akartam, a barátnőiről, vagy a kalandjairól, a hajáról, mert mindig is szerette a változatosságot, de semmi sem lett ebből. Apa nem mondta el pontosan hol van, nem engedett el hozzá, azt se engedte, hogy felhívjam, sőt! Megtiltotta, hogy kapcsolatba lépjek vele, hiszen, ha ő nem keres minket, mi se keressük őt, vagy valami ilyesmi volt az indok. Nem akartam elhinni ezt neki, hiszen annyira szerettem vele lenni, és úgy tudtam, hogy ő is nagyon szeret engem, és Will-t, de aztán erről megváltozott a véleményem. Főleg aznap, amikor elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok, és hozzáköltözöm. Megütött, és nem akart elengedni, így én elszöktem otthonról, és összeköltöztem a férfival, de a vége rossz lett. Szakítottunk, mert megtudta, hogy mi vagyok, mivel ő pedig vadász, mint később kiderült a kapcsolatunk tiltott és lehetetlenné vált. Ez volt az a pillanat, amikor eldöntöttem, hogy megkeresem a bátyámat, és végre megpróbálok vele beszélni. Egyszer ki is figyeltem, hogy hol lesz, felkerestem, de képtelen voltam rávenni magam, hogy szóba elegyedjek vele. Gyáva vagyok. Félek, hogy mi lesz, hogy haragszik-e rám vagy sem, de egyszer erőt fogok venni magamon, muszáj lesz.
Vissza az elejére Go down


avatar


: :Join date :
2016. Apr. 01.

Age :
24

Tartózkodási hely :
⌞hiding in the shadows⌝

Foglalkozás :
⌞bartender⌝


Kedd Szept. 20, 2016 7:37 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Caitlyn *-*
Ha őszinte akarok lenni, úgy hirdettem meg Will-nek ezt a karaktert, hogy beletörődtem előre, valószínűleg sose fogják elvinni, de aztán jöttél te és hoztad a kisasszonyt, na még hogy 95 Nem igazán gondoltam bele nagyon abba, hogy milyen is lehetne a karakter, de abba a képbe amit levázoltam a keresésben is, tökéletesen beleillik amit alkottál *-* Már volt szerencsém egy rövidebb ideig játékban olvasni az írásodat, és így tudtam, hogy abban nem fogok csalódni. Minden szavát imádtam, nem akadtam fel sehol, se elírás, se szóismétlés miatt. Nem azt mondom, hogy kizárt, hogy nincs, de nekem nem szút szemet. Viszont azt az idióta bátyádat meg szólítsd le, mert olyan hülye, hogy fel se ismer senkit. Még a tulajdon húgát se Rolling Eyes Szóval csak ne félj, beszélj vele, úgyis mindkettőtöknek jól jön a testvéri támogatás. Csak te se haragudj rá, amiért nem beszélt veled olyan sokáig.Az utad már ismered, szóval utadra engedlek *-*
(Nemsokára röppen egy pm is :3)the past is weighing us downwhile we are trying not to drownVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Caitlyn Macfarlane
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: