• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Vas. Júl. 15, 2018 10:14 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 "accidentally alpha"


avatarHétf. Aug. 29, 2016 8:31 pm
Vendég
VendégTerra Kreps
"I don't know who you are and where are you came from,
but for now, you'll do as i say."

● becenév: Terra
● születési hely, dátum: 1992. 10. 08. - Denver
● kor: 24
● faj: Vérfarkas
● nemi identitás: Heteroszexuális
● play by: Carrie Fisher
● karakterfajta: Jelen

why are you care about this?  :nyal:
you're still have all of me

Mint jámbor bárány bőrébe bújt farkast, úgy nevezd nevén. Mint bimbózó, tövises rózsaszálat, cirógasd könnyedén. Mint hurrikán belsejében, végy mély lélegzetet, mert ha őt meglátod, elárul a szemed. Csalóka látványt nyújt angyali külseje, sötét szín, néha vörösen villanó tekintete, porcelán bőrén rózsaként nyíló pírja, mellkasára omló, vagy éppen szépen kontyba fogott, barna haja, s mindennek a tetejében, mint ragyogó korona, úgy ragyog fel az ő legszebb mosolya. Megtévesztőnek hat törékeny megjelenése, mint lágy szellőben táncoló könnyű tollpihe, filigrán alkata az edzésektől izmos, formás és nőies, s nem is sejtené az ember, de pont ettől olyan veszélyes. Tartása feszes, egyenes, mint a kecses pillangóké, mozgása ruganyos, precíz, mégis könnyed és légies, mint egy nagy ragadozóé. Öltözéke színes, a nőies, néha kihívó vonalat követi, melyhez passzolóan ékszereit, s sminkjét viseli. Viselete olyan, mint virágnak a szirmai, káprázatos látványt kölcsönözve neki.
Ugye milyen gyönyörű, milyen érzéki? De mint minden, úgy eme bimbózó szépségben is rejlik valami.
Az igazi megközelíthetetlen, birtokolhatatlan, vad szabadság, olyan ő, mint a kertek legszebb rózsaszála, gyönyörű, fenséges, de éppen olyan tövises. Rendíthetetlenül állja az élet próbáit, nem törik meg, nem hervad el, nincs semmi, ami porba tiporhatná virágzását. Erős, kiforrott jellem, megrendíthetetlen elvekkel és lélekkel. Mindenről meg van a maga véleménye és nem fél hangoztatni azt, ha kell. Sajátos módon szemléli a világot; nem hisz a jófiúkban, szerinte csak a rossz és az annál is rosszabb létezik, aktuális nézőpont kérdése csupán, hogy melyik a melyik. Ő maga pedig próbálja a legkisebb rossz szerepét betölteni.
Alapjáraton békeszerető, ha teheti, elkerüli a felesleges összetűzéseket, már csak azért is, mert ismeri saját magát és tudja, mennyire bele tud gyalogolni más lelki világába, méghozzá a legkisebb lelkifurdalás nélkül. Azonban ha sikerül mégis belekevernie magát valamibe, csípős nyelvét ostorként csattogtatja másokon. Nyelvénél talán pedig csak a karmai élesebbek, melyeket vonakodva ugyan, de remekül használ, ha úgy hozza a helyzet.
Mint azt említettem, békeszerető és roppant higgadt személyiség, azonban van benne valami vadság, mely egész lényét átjárja. Tombol benne egy bizonyos kettősség, ami egyszerre teszi őt gyengéddé, sebezhetővé, és egy rideg, zabolázatlan döggé.
A modorán is van mit csiszolni, ugyanis pimaszságát, szurkálódó megjegyzéseit néha elég nehéz kezelni, ettől eltekintve kedves és figyelmes, az a fajta nő, akivel bármit meglehet osztani, mert meghallgat és segít, nem is kell erre megkérni.
Láthatod, olyan ő, mint az érem két oldala; csak a szerencsén múlik, hogy melyik felével találkozunk össze.

when i was younger...

Farakasüvöltés szelte ketté az éjszakát.
A Denveri falka hosszú éves hagyományaikhoz híven ragaszkodva, ez alkalommal is összegyűlt a Sziklás-hegységben, hogy a telihold fényénél a tagok együtt ünnepeljék meg összetartozásukat, az erős falkaszellemet.
A gyülekezésre választott erdős terület kívül esett a hatos út környékéről, így a falka zavartalanul tarthatta meg az ünnepségét, nem kellett attól tartaniuk, hogy arra tévedt esti túrázókba botlanak. Különben is, magasabb pontot választottak a tábortüzes mulatságra, hiszen a gyönyörű tájat magasból szemlélni az igazi.
Terra egy fának támaszkodva nézte az alattuk kanyargó South Platte folyó sebes sodrását, figyelte, ahogy a víz felcsapódik a kövekre és kifröcsköl a partra. Közben a falkatársai, a barátai nem sokkal mögötte a tábortűznél ökörködtek. Halotta a nevetésüket, a szórakozott vonyításukat és a sörös üvegek koccanását. Mosolyra húzta ajkait.
Lassan ellökte magát a fától, úgy gondolta most már visszatér a többiekhez, eleget szemlélte már a szemei elé táruló látványt.
Az erdő varázslatosan festett. Ezüstös derengés világított meg mindent, a folyó felszínén szikrázó táncot lejtett a hold fénye, bagoly huhogott valahol a fák között, éjjeli állatok neszezése hallatszott a bokrok közül. Csodálatosnak találta az itteni teliholdas éjszakákat, de most nem azért volt itt, hogy ebben gyönyörködjön.
Visszasétált a tábortűzhöz. A tűzrakás hosszú lángnyelveit nyújtogatta felfelé, olyan volt, mintha nyelvet öltve gyúnt űzött volna az éjszakai égboltból.
A rakás körül félkörben farönkök helyezkedtek el , a másik félkört pedig kényelmes  kemping székek alkották. Mindenhol ült valaki. Terra bárhová pillantott, mosolygós, jókedvű fickókat és nőket fedezett fel, no meg néhány kölyköt, akik alig lehettek több, mint tizenöt évesek. Elsőnek úgy látta, hogy mindenki itt volt. Nézte az arcokat, közben elméletben végigpörgette a hozzájuk tartozó neveket. Így szúrta ki, hogy ketten nem voltak jelen a tűznél. Az alfa, Ray és az egyik béta, Evan hiányoztak a társaságból. Ezzel még önmagában nem lett volna semmi baj, ha ez a kettő nem éppen arról lett volna híres, mennyire szeretik a konfliktusokat...
A falkában pedig volt egy bevett szokás a nézeteltérések kezelésére; mindenkinek küzdenie kellett a saját igazáért. Ha pedig valakinek az alfával akadt elintéznivalója... többnyire nem végződött túl jól a béta számára. Ezek persze nem élet-halál harcok voltak, senkinek nem volt célja a másik kivégzése, ettől valahogy még brutálisabb lett ez az egész.
Terra éppen ezért a legrosszabbra gondolt. Jól ismerte az alfát és arról a bétáról is tudott egy, s mást, így joggal feltételezhette, hogy ők ketten egymás torkát marcangolják éppen valahol.
Nem habozott, azonnal nekivágott az erdőnek, azt a helyet keresve, ahol a legvalószínűbbnek tartotta, hogy megtalálja őket, a tábortól nem messze, a szirtnél. Úgy gondolta, ott ahol kevesebb a fa, nagyobb a fedetlen terület és viszonylag távolabb esik a falka csoportusolásától, ideális hely lenne egy kiadós farkas-bunyóhoz. Legalább is, ha neki kéne most harcolnia, ő biztosan ott tenné.
Nem is tévedett.
Keresztül vágott a sűrű bozóton, és nemsokára már látta is az egymásnak ugró farkasokat.
Férfiak... Két lábon járó tesztoszteron tömbök. - szaladt át fején ez a kósza gondolat, ahogy jobban szemügyre vette kettejüket, sebeiket és cafatokban lógó ruháikat.
Nem tudta mit kellene csinálnia, ebbe ugyanis nem igen szólhatott bele. De mégis, úgy érezte ezt kell tennie. Hiszen telihold volt, az ilyenkor elszabaduló indulatok veszélyesek voltak, Terra nem akarta, hogy valami olyat tegyenek, amit később mind a ketten megbánnak.
- Elég! - kiáltott rájuk, ezt pedig még vagy háromszor elismételte, de ők a fülük botját sem mozdították a szavára. Az egész olyan gyorsan történt. Fel sem fogta mit csinál, elöntötte a tudatát a vörös köd, az igazi méreg, amiért nem figyelnek oda rá, talán ezért tette, amit. Ő is magára öltötte farkas pofiját, majd a dulakodók közé vetette magát, morogva, karmolva, egy szó, mint száz, erővel próbálta meg őket szétválasztani.
Hirtelen felgyorsult az idő, karmok, fogak marták egymást, vérszag terjengett a levegőben, aztán minden egy pillanat tört része alatt fagyott meg. Akkor, amikor Terra karmai elérték és feltépték Ray torkát, Evan pedig még lendületben volt, későn vette észre mi történt, így még taszított mindkettejükön egyet. Terra és Ray emiatt a szakadék peremén kényszerültek egyensúlyozni, bár az alfa saját vérző torkát igyekezett inkább elszorítani, elvesztette az egyensúlyát, Terra ijedten kapott utána, de már nem érte el. Viszont végignézte, ahogy Ray vérben fulldokolva hullik alá és roncsolódik össze a sziklákon.
Még sosem látott ehhez foghatót és a tudat, hogy ez mind az ő hibája, ráment a gyomrára, így Terra előregörnyedve,  megállírhatatlanul adta ki magából gyomra tartalmát. Lefelé a hegyoldalról, egyenesen az ex-alfa után...
Saját öklendezésén keresztül is hallotta, hogy mögötte nevetés harsan, őt pedig újra elöntötte a méreg. Farmerja hátsó zsebéből előrángatott zsebkendővel megtörölte a száját, felegyenesedett és dühében rávillantotta szemeit a bétára, aki a látványtól mintha hátrahőkölt volna, ezt azonban Terra teljesen figyelmenkívül hagyta. Elöntötték az érzelmek. A düh, a félelem, a kétségbeesés. Most ölt meg valakit. Megölte Rayt. Végzett az alfával. De ő nem akarta ezt tenni. Nem, nem nem.
Teljesen kiborult, annyira, hogy észre sem vette, mikor lett majdnem teljesen emberi az ábrázata, most is csak azért mert Evan éppen előtte állt és az ő szemében látta saját magát, a tulqjdon szemeit. Vörösen izzottak...

Ez az ominózus éjszaka sok mindent megváltoztatott. Például Terrát, akiből egy véletlen baleset faragott alfát és a falka életét, amit pedig Terra igyekezett gőzerővel átfaragni, ezt ráadásul mindjárt egy költözéssel kezdte meg. Nem akart többé a történtek miatt Denverben maradni, így Evan segítségével áttelepítette a falkát Beacon Hills-be, annak reményében, hogy itt majd talán sikerül mindennek a legnagyobb rendben mennie.
- Még egyszer, ki volt az a hülye, aki azt javasolta, hogy költözzünk ide?! - Terra pillantása Evan felé vándorolt, ezzel a megszokott módszerrel hozva a világ tudatára az egyértelmű választ.

Vissza az elejére Go down


avatar


: :


Join date :
2016. May. 28.

Age :
26

Tartózkodási hely :
╵bh╶

Foglalkozás :
╵i hunt╶


Kedd Szept. 06, 2016 5:35 pm
wendigo: veszélyes kannibál, kit vérszag fog körbeyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Terra *-*
Mit ne mondjak, leesett az állam Surprised Valahogy eleve nem erre számítottam, mármint nem írási szinten, hanem karakterjellemileg, de örülök, hogy kellemesen csalódhattam. A szavak egy percre se voltak unalmasak, és igazán jól bemutattad milyen is a karakter. Ráadásul igazán jól, vagyis inkább reálisan írtad meg, ahogy megölted az alfát. A reakciód, a leírása az egésznek, igazából úgy minden valóssá, és "emberivé" teszi a dolgokat. Nem túloztál el semmit, egy átlagos embernek is érezlek, de az alfa is átjött a dolgokból. Viszont nem pazarlom itt a szavakat, szerintem azt is tudod mi a dolgod Razz Üdv itt *-*everyone is a little broken inside
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
"accidentally alpha"
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: