• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Stiles Stilinski


avatarKedd Aug. 30, 2016 4:27 pm
Vendég
Vendégstiles stilinski
sarcasm is my only defense

● becenév: stiles
● születési hely, dátum: beacon hills, 1997, 10. 12.
● kor: 18
● faj: ember
● nemi identitás: heterokexuális
● play by: dylan o'brien
● karakterfajta: jelen

mindenki tudja, ha mégse kérdezzen
you're still have all of me

Stiles Stilinki. Ha csak meghallod ezt a nevet, már beugrik valami, nem igaz? Mindenkinek egy esetlen srác jut az eszébe, aki betegesen rajong Lydia Martin-ért, és mindenben egy szerencsétlen. Nem vagyok az, jó persze sok mindenben igen béna vagyok, mint például a Lacrosse, de szerintem okosabb vagyok, mint sokak és a tanulásban máris jobb vagyok. Fog az agyam, pörögnek az agytekervényeim, igazából állandóan, mert nincs olyan pillanat, mikor ne gondolkoznék. Még álmomban is gondolkozom, és akkor mindenki csodálkozik, hogy miért vannak alvászavaraim. Hűséges embernek tartom magam, mindig kiállok a barátaimért, sosem hagynám cserben őket, mert egy barátság mindennél fontosabb. Volt egy igen hosszú időszakom, amikor rajongásig oda voltam Lydia Martinért, de azt hiszem most kezdek felnőni. Kezdem elhagyni, a régi, gyerekes bohókás énemet, és kezdem férfiként viselkedni. Azt nem mondom, hogy semmi sem fűz hozzá már, mert szerelmes voltam belé, és ez teljesen biztosan nem fog elmúlni, de azz hiszem beletörődtem abba, hogy nem kaphatom meg, nem lehet az enyém. Kisebb jellem változáson mentem át, mikor a Nogitsune elhagyta a testemet, vagy inkább én az övét, de ez részletkérdés. Szarkasztikusabb lettem, mint eddig, viszont már nagyobb felelősség érzetem van. Tudom, hogy semmit sem tehet bűntetlenül az ember, még úgy sem, hogy egy gonosz lény szállja meg. Nem kerültem börtönbe, de magamban bűnhődöm a lelkiismeret furdalástól.
Külseje: 180 centi magas srác vagyok, igazán ez nem magas, és vannak magasabb emberek is nálam, de azt hiszem, nekem pont jó ez a magasság. Így nem kell attól félnem, hogy a lányok magasabbak nálam, vagy, hogy két fejjel alacsonyabbak. Oké, nem kellek sok lánynak, valamiért nem kedvelnek igazán, de nem nagyon értem. Annyira nem vagyok csúnya, nem rejtem barna kis kutya szemeimet, ocsmány szemüvegem mögé, nincsenek sebhelyek az arcomon, orrom sem egy krumpli. Hajam dús barna, ami megint csak egy jó pont, mert sokan nincsenek oda a kopasz emberekért, de valahogy ez sem elég nekik. Ajkaim nem vastagok, de nem is olyan vékonyak, hogy ne lehessen őket látni. Lehet a testalkatom nem tetszik sokaknak, mert nem vagyok egy kigyúrt fazon. Nem dagadnak az izomtól karjaim, nincsen meg mind a 6 kockám, a v vonalam sem tökéletes. Ez lenne az, ami miatt senkinek sem vagyok elég jó? De én nem akarom más lenni, én meg vagyok elégedve önmagammal.

when i was younger...

Malia jéghideg tenyereit fogom a  sajátjaim között, és azon agyalok, hogy mitől fázhat ennyire. Igaz, hogy nagyon hideg van itt, de neki az ujjai olyanok, mintha most vette volna ki őket a fagyasztóból. Csak meredek ujjaira, nem eresztem, igyekszem átadni neki testem melegét, amíg van, nem akarom, hogy megfázzon. Ha lenne pulcsim már rég odaadtam volna neki, de mivel sajnos azzal nem rendelkezem, mert itt csak egy pólót kaptunk, azzal kell túlélnem, bár ha ennek levételével tudnék segíteni Malia hideg testén, akkor szíves örömest adnám  neki.
Nagyon belemerültem gondolataimba, amik mindenki körül forogtak, de főleg a barátaim körül, akikről most semmit sem tudtam. Tekintetem arra a széparcú lányra emeltem aki itt ült mellettem. Malia... Ha belegondolok hogyan is találtuk meg összeszorul a szívem, mert nem is tudom mi zajlódhatott le benne, mikor felfogta, hogy mi is történt. Nem ő tehet arról, hogy akkor mi is történt az autóban, nem az ő hibája volt, ezt mondtuk neki az úton is, míg vittük haza, de ő egy szót sem szólt. Ha most is mondanám neki nem adna nekem igazat, pedig ő is áldozat volt abban a dologban, nem csak az anyja.
Nem mozdul hirtelen, de én mêgis meglepődök, ahogy ajkait lassa  az enyémeken érzem. Csak nézek rá eleinte, mint valami idióta, ajkaim is csak lassan mozdulnak meg ajkaim, hogy csókja viszonzásra találjon. Puhák az ajkai, csókja édes, de egy pillanatra Lydia jut eszembe, ahogy ő csókolt. Más volt az, tudom, hogy csak azért tette, mert pánikrohamom volt, és enn,i az egész. Azt hiszem, pont ezért is volt más.
Amikor elválik tőlem Malia eleinte csak nézem, majd lassan kiszenvedek magamból egy-két szót is.
- Ez volt az első csókod? - hitetlenkedve pillantok rá, pedig tudom, hogy nyolc éven át prérifarkas bundában futkározott az erdőben, de annyira szép, hogy nem tudom elhinni, hogy tényleg így van. Mikor bólogat csak jobban elkerekednek a szemeim, és próbálom magamban feldolgozni ezt az infót, mire eg, másik ötlet pattan ki a fejemből.
- Megpróbáljuk megint? - nem hittem volna, hogy tetszeni fog neki az ötlet, vagy, hogy egyáltalán bele fog menni, erre csak bólintott. Egy pillanatig el sem hiszem, aztán egy mosollyal kísérve simítom meg az arcát, és tapadok újra az ajkaira. Elvarázsol, ahogy csókol, és az is, hogy ő megakart csókolni újra, és nem elutasított. Talán a hideg miatt, vagy inkább Malia közelsége miatt libabőrös lett a bőröm, és csak húztam magamhoz egyre közelebb, hogy minden porcikáját érezzem, amit csak tudok, de ekkor elvesztettem ajkait.
- Valami mást is ki szeretnék próbálni.- összevont szemöldökkel kerestem a pillantását, de hamar rá is jöttem, hogy mire is gondol. Mikor felsőjét leszedi magáról csak megbabonázva figyelem, nem hittem, hogy egyszer tényleg lesz ilyenben részem, erre itt vagyunk, az Eichen házban, és épp arra készülök, hogy lefeküdtek Maliával. De van egy érzésem, hogy nem fogom megbánni, de mégis felsejlik előttem Lydia arca, csak igyekszem figyelmen kívül hagyni.
Vissza az elejére Go down


avatarKedd Aug. 30, 2016 8:45 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Atya-gatya... Hol is kezdjem. Azt hiszem nem én voltam mostanában az adminok gyöngye, de próbálom rendezni az életem és újra visszatérni közétek. Ehhez pedig nincs is jobb mód, mint egy ilyen szupi karakterlapot elfogadni. Azt hiszem azt nem kell részleteznem, miért is szeretem annyira. Imádom ahogyan írsz és ahogyan visszaadod a karakter valódi személyiségét. Éppen ezért is nem volt kétséges, hogy elfogadlak.
Szóval üdv újra és azt hiszem a többit már jól tudod. Szóval ha mindent megtettél akkor irány játszani és meghódítani a játékteret Wink

Vissza az elejére Go down
 
Stiles Stilinski
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: