• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Derek Hale


avatarSzer. Aug. 31, 2016 6:39 pm
Vendég
VendégDerek Hale
I’m the Alpha now!

becenév: Derek
születési hely, dátum: Beacon Hills, 1987. Szeptember. 11.
kor: 29
faj: Vérfarkas
nemi identitás: Hetero
play by: Tyler Hoechlin
karakterfajta: Jelen

Van, amit jobb elhallgatni...
you're still have all of me

Ha Beacon Hills-ben élsz, már ismered a történetemet. Legalábbis amit hallottál a Hale családról. De ennél jóval hosszabb utat tettem meg, s cipelem a tetteim súját a vállamon. Vérfarkas családból származom, így én nem harapás által lettem vérfarkas. Voltak előnyei, s hátrányai is ennek egyaránt. Előnyként szolgál talán, de ez a genetika része hogy 79kg izom vagyok, és 183cm. Tudom a korlátaimat, és eszerint indulok csatába. Elszánt vagyok, és tudom hogy kevés ellenfél van ki legyőzhet. Édesanyám, Talia volt az egyik legtisztelendőbb vérfarkas, amit tetteivel ért el, azóta is próbálok törekedni erre én is. Több-kevesebb sikerrel. Noha elvesztettem őt, és családom javarészét a tűzben, amit később megtudtam Kate Argent tette... Én, a nővérem Laura, a húgom Cora, és a nagybátyám Peter élte túl a tüzet. Ezután elhagytam Beacon Hillst, el kellett hagynom Beacon Hillst... Mire visszatértem a nővéremért, holtan találtam rá. Úgy döntöttem hogy megkeresem hogy ki volt az az Alfa aki végzett a nővéremmel, és megbosszúlom, de végül kiderült hogy Peter, a nagybátyám tette. Közben megismertem egy ifjú vérfarkast is, Scott Mccall-t. Mentorként segítettem neki a vérfarkas létben. Jó barátommá vált, így rengeteg természetfeletti dolgot oldottunk meg közös erővel. Amikor annyi idős voltam mint Scott, én is kerestem a szerelmet, s mire megtaláltam már késő volt... Paige-t megharapta egy Alfa, de Paige nem vérfarkasnak született, így a karjaimban néztem végig ahogy eltünik az élet a szeméből... Aznap váltam felnőtté. Aznap megváltoztam, s a szemem is kékké változott. Ha egy ártatlant megölsz, benned él örökre. De a lelked egy része eltávozik, ahogy annak az élete akit megölsz. Megtanultam összpontosítani mindenre, jobban kiérezni a dolgokat, s a tetteimet is úgy rendezni hogy az ártatlanoknak ne essen baja. De ez nem mindig oldható meg. Akaratlanul is vannak a csatának áldozatai, ez elkerülhetetlen. Volt idő, mikor azt hittem a vadászok megértőek, de nem. Kate Argent-el kerültem kapcsolatba, de ő csak felhasznált engem a saját érdekeiért. Nem engedhettem hogy Peter mégtöbb áldozatot hozzon, így muszáj volt megölnöm. Ezáltal én lettem az Alfa. Alfaként megnőtt az erőm, és falkát toboroztam, aminek a tagjai Isaac, Boyd, Erica és az előkerült húgom, Cora lett. Eleinte nem vettem észre, talán elfogultság miatt, de Scott azért nem csatlakozott a falkámhoz, mert ő igazi Alfa. Én nem lehettem sokáig Alfa, hisz fontosabb volt a húgomat, Corát megmentenem. De az erőm ettől függetlenül megmaradt. Mindig törekszek arra hogy a helyes úton maradjak, kerül amibe kerül. Nem tántorodom el a következő csatától bárki is legyen az ellenfél.

when i was younger...

Peter már hetek óta folyamatosan felhozta hogy Paige nem vérfarkas, és bármikor elveszthetem. Nem tudtam mit csináljak, túlságosan is szeretem, így belementem abba hogy Peter elintézze hogy Paige is vérfarkas legyen. Akkor nem kell tovább titkolóznom. Este van, már mindenki hazament az iskolából, de jól tudom hogy Paige bent maradt próbálni. Nemrég tette le a vonót. Próbálom kihallgatni minden lépését, s bizakodom hogy nem lesz semmi baj. De ez nem megy ilyen könnyen. A labdát pattogtatva várom a fejleményeket, hisz Peter megtartja a szavát, megtanított teliholdkor is uralni az erőmet, ebben sem hagy cserben. Hallom Paige-t sírni... Nem vagyok képes tovább várakozni! Összezavarodtam. Visszavonom inkább. Nem kell hogy Paige is vérfarkas legyen, ő úgy jó embernek ahogy van, amilyen ártatlan. Eldobván a labdát elkezdtem futni Paige sírása irányába. Egész odavezető úton abban reménykedtem hogy senki nem harapta meg... Hogy eltudott futni. Nem akarom hogy baja essen. Elárasztott a düh magam iránt, és az iránt is aki megtámadta Paige-t. A folyósok közt dermedten észrevettem hogy már késő. Elkapta... Elöntött a düh, a harag, a lelkem szétszakadni kezdett, így megtámadtam az Alfát, ki megharapta a szerelmem. Mindhiába cselekedtem... Vérbeli Alfa volt, és legalább háromszor akkora mint én... Nem számított nekem a fájdalom ami az után keletkezett hogy a szekrénynek dobott. Az fájt a legjobban hogy ilyet hagytam megtörténni. Nem gondoltam bele... Csak arra tudtam gondolni hogy mit tettem Paige-el. Földhöz szorítva láttam Paige-t ahogy kúszik, és vérzik. Tehetetlen voltam. Miután elment az Alfa, odamásztam hozzá. Magamhoz húzva már-már csak szoritottam. Könnyeitől és szavaitól szenvedtem, nem tudtam mit csináljak... - Paige... - Mondtam ki a nevét remegő hangon. Könnyeim kifelé csordultak, rá Paige arcára. - Paige! Nem lesz semmi baj! Szeretlek! Úgy sajnálom...- Néztem a szemébe. - Ne hunyd be a szemed kérlek! Sajnálom... - Oda hajoltam hozzá, és felemeltem. - Derek... Meg fogok halni? - Kérdezte kisírt szemmel. Nem tudtam mit mondjak, felordítottam. Elindultam az erdőbe vele. - A nemeton! Segíteni fog... - Próbáltam nyugtatni. Siettem ahogy csak tudtam. Levittem a fa alá. Azt gondoltam, azt hittem... Hogy majd ott helyrejön, és minden jó lesz. De nem így történt. Telt az idő... Ameddig tudtam, a fájdalmát magamba szívtam. Éreztem hogy már nem segíthetek neki, és már senki sem. Csak szenvedett, s utoljára azt kérte hogy... Rövidítsem meg az útját. Nagy levegőt vettem, és magamhoz szorítottam. Megszűnt a szívdobogása, és ezzel a régi Derek is megszünt. Megváltoztam. A szemem színe is kék lett, s azóta is minden éjjel ezzel álmodok... S tudom hogy ő már nincs veszélyben semmitől.


A hozzászólást Derek Hale összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 02, 2016 5:22 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatarSzer. Aug. 31, 2016 8:33 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Kedves Derek!

Huh hát fájdalmas volt egy Dereket elveszíteni, de reménykedünk hogy te maradandó leszel a karakterben, szóval első körben üdv itt!

Második körben a kép problémát tudomásul vettük, tudunk neked beállítani profilt is meg kis gifet is az et-be ha szeretnéd és igényled Smile

Azután pedig rátérve a jellemre és magára a karakterre, az olvasás közben én azt szűrtem le hogy nem véletlenül választottad a karaktert, átérzed és a leírások olyan őszintének tűntek, mintha tényleg Derek szólalt volna meg, és nem a user mögötte, szóval elismerésem, nagyon tetszett! Kíváncsi leszek mit alakítassz játéktéren, mert van egy Peterünk aki nagyon nagyon várt, és örülni fog az érkezésednek Smile

Őszintén szólva áradozhatnék még napestig mennyire jó volt, de nem akarlak feltartani, inkább engedlek is a játéktérre és foglald le amit kell.

Jó játékot itt! Smile

Vissza az elejére Go down
 
Derek Hale
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Karakter kereső
» Ariadne Hale

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: