• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 choi jung hyun


avatarCsüt. Szept. 01, 2016 6:23 pm
Vendég
VendégChoi Jung Hyun
LOVING HIM IS A SIN; OF THAT I’M FULLY AWARE. BUT A SINNER I AM.

● becenév: találj ki valamit
● születési hely, dátum: Los Angeles, 1993. január 17.
● kor: huszonhárom
● faj: druida
● nemi identitás: biszexuális, homoromantikus
● play by: Kim Won Shik
● karakterfajta: jelen

WE DO NOT SOW
you're still have all of me

Choi Jung Hyun egy senki. Ha az ember egy szóval próbálná őt leírni, minden bizonnyal ezt mondaná róla, mert ez az a szó, ami tökéletesen leírja a fiú egész lényét.
Tipikusan olyan fajta személy, aki még távol-keleties arcvonásai ellenére is könnyedén beleolvad a tömegbe; bár a maga száznyolcvannyolc és fél centis magasságával valamivel az átlag fölött van, mégis átsiklik fölötte a tekintet, esetleg csak egy pillanatra akadva fenn rajta, hogy az ember regisztrálja hajának extrém színét - elvégre is Choi Jung Hyun egyik hobbija az, hogy legalább kétheti rendszerességgel változtatja a hajszínét a szivárvány egész skáláján, a hófehértől kezdve a pasztellkéken át, egészen a lángoló vörösig. Ezt az egyetlen, apró részletet leszámítva teljesen átlagosnak mondható; ébenfekete szemeit általában eltakarják a szemébe lógó, kócos hajtincsek, sápadt, hóka bőré és rezzenéstelen arckifejezése pedig szinte már szoborra emlékeztető külsőt kölcsönöznek neki, ami ijesztővé is teheti őt akár azok számára, akik nem ismerik. Ő maga is tudja, hogy nem épp a legbiztatóbb jelenség a maga tucatnyi tetoválásával és nem éppen barátságos kisugárzásával; és ezt nem is szégyelli kimutatni, tekintve, hogy nagyrészt feketét visel feketével, mintha egész életében valakit gyászolna. Öltözködésére a hanyag elegancia jellemző, bár előszeretettel visel különböző szubkultúrákra is jellemző darabokat; gardróbja befogad mindent, a melegítőnadrágoktól a szűk, csőszárú farmerekig, az elegáns, méretre szabott ingeken át egészen a kinyúlt, zenekaros pólókig. Általában ez utolsókat szokta csak viselni, karöltve a kinyúlt melegítőnadrágjaival; tekintve, hogy szinte alig mozdul ki a négy fal közül, ez sokkal célszerűbb is, mintha állandóan úgy akarna kinézni, mintha most vették volna ki egy divatmagazin lapjairól. Másrészt viszont, mikor már nagy ritkán úgy dönt, elhagyja a komfortzónáját és kilép a város utcáira, olyankor szinte rá sem lehet ismerni; még a kisugárzása is megváltozik, mikor leveti a hanyag kanapélakó külsejét és legalább egy picikét és ügyel a külsejére, de ugyanúgy elsiklik fölötte a tekintet, mintha ott se lenne. Olyankor feketébe és fehérbe öltözik, hanyagul, mégis büszkén viseli az acélbetétes bakancsát, láncait és biztostűit, mintha ő lenne a világ ura, nem több és nem kevesebb.
Mégis, ez az öntelt attitűdje csak egy álca; csak kevesen tudják róla, hogy minden egyes pillanat, amit emberek között tölt, csak egy mesterien eltervezett színjáték, aminek a célja az, hogy elhitesse mindenkivel a környezetében, hogy a helyzet magaslatán áll és nem lehet őt kiütni a metaforikus nyergéből, amiben ül. Hűvös attitűdje ellenére is karizmatikus személyiség; gondosan összeválogatott szavainak és alkalmazkodóképességének hála bármilyen társaságba könnyedén be tud illeszkedni és bárkivel megtalálja a közös hangot, amennyiben érdekei azt kívánják, hogy a közelükben legyen. Mégis csak kevesen tudják róla, mennyire nehéz állandóan emberek között lennie; hosszú éveket töltött el bezárva hol a szobájába, hol méregdrága klinikák kórtermeibe, csak hogy végre olyan embert neveljenek belőle, amilyennek a szülei elképzelték őt, mikor második gyereket vállaltak és amilyen a bátyja volt mindig is: rendezett, tökéletes, szófogadó. Ő ilyen sosem volt; mindig is lázadt a szülei ellen, elutasította azt az utat, amit elterveztek neki és hamar olyan társaságba került, amitől óva intették; ráadásul már egészen kicsi gyerekkora óta inkább a nagyszülei tanítása után ment, akik a tradíciót követve druidát akartak faragni belőle és a testvéréből is.
Minél többet tudott az őt körülvevő világról, annál messzebbre sodródott az emberektől; önként zárkózott el mindenkitől, akit fölöslegesnek ítélt az életében, ideje nagy részét inkább a természet lágy ölén töltötte, parkokban és erdőkben, és most is inkább kószál a fák között, minthogy emberek közé menjen. Létezése szinte észrevehetetlen is ennek következtében, mert megtanult úgy létezni, hogy ne legyen túl feltűnő; inkább kísérti a helyeket, minthogy ténylegesen létezzen és inkább árnyék, mint ember; ha az ember egy állathoz akarná őt hasonlítani, minden bizonnyal egy macska jutna róla az eszébe, mert ugyanolyan elegáns és büszke, de ugyanúgy is a saját, ki nem taposott útjait járja, keresve a célt, amit eddig még nem talált meg az életben.
Önkéntes száműzetésének van egy másik oka is, amiről már kevésbé büszkén beszél, lényegében egyáltalán; hiszen semmi magasztos nincs abban, ha az ember már kétszer megjárta az elvonókúrát és két évet töltött börtönben narkotikumok birtoklásáért. A társadalom is elutasította őt, csakúgy, mint ahogy ő elutasította a társadalmat; ha valaki a szívébe látna, tudná, hogy a moráljai mennyire el vannak ferdülve, mert egész lénye egy erkölcsi fertő, tele bűnös vágyakkal és gondolatokkal; értékrendje fel van borulva, és saját maga által felállított táplálékláncának egyszerre van a legtetején és a legalján; egyszerre tartja magát istennek és szörnyetegnek, és ez a belső konfliktus idegessé és agresszívvá teszi őt. Hajlamos a nem kontrollált dühkitörésekre, amennyiben a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt ő elképzelte magának, és olyankor nem igazán ügyel arra, kit bánt a viselkedésével; legyen az férfi vagy nő, idős vagy fiatal, szavakkal vagy tettekkel, de bántani fogja; még amennyiben igyekezne is, sosem fog tudni olyan emocionális mélységet mutatni, mint embertársai; hiszen egész életében csak egyetlen személyhez kötődött és kötődik még mindig, szinte már obszesszíven, és amennyiben belső démonjai a mélybe húznák, akkor is belé fog kapaszkodni, mert nem ismer a világon más támaszt, mint a testvérét, aki a mindene ezen a világon, ha már rajta kívül senkije sem maradt.

when i was younger...

karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó. karaktered életének helye, vagy egy szerepjátékos példáé. minimum 400 szó.
Vissza az elejére Go down
 
choi jung hyun
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: