• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Patrick Wenceslava ▪▪▪


avatarSzomb. Szept. 03, 2016 1:51 pm
Vendég
VendégPatrick Wencešlava
they think i'm crazy, but they don't know the feeling.

● becenév: A nádszál jobbra hajlik, neked viszont a krva anyádat.
● születési hely, dátum: Szlovákia, Pozsony - 1997. május 14.
● kor: 19
● faj: Pokolkutya
● nemi identitás: Wow-heteroszexuális
● play by: George Shelley
● karakterfajta: Jelen

srác a szomszéd házból
you're still have all of me

Ha valaki megkérdezné, ki az a Patrick Wenceslava, a kérdezettek háromnegyede azt sem tudná, kiről van szó, a maradék negyed pedig azzal lenne elfoglalva, hogy megfejtse a vezetéknevének tökéletes kiejtési formáját. Ezt azonban meg lehet közelíteni más oldalról is. „A kocka a 12. A-ból.” Igen, ez lenne az a kijelentés, amire azonnal megvilágosodna mindenki, elvégre nem az a fajta ember, akin csak úgy átnéz mindenki annak ellenére, hogy tipikusan egy olyan személyről van szó, aki napkeltétől napnyugtáig a számítógép előtt, vagy legalább csak a szobájában ül az helyett, hogy kimenne – ez alól persze kivétel az iskola. Az sajnos nappal van, világosban, melegben és elkerülhetetlen. Aztán, ahogy jön a sötétség a dolgok azonnal változnak. Ezek után senki sem csodálkozhat, azon a sápadtságon, amit még a hullák is megirigyelnének tőle. Ez a fehérség azonban semmi másra nem jó, csak arra, hogy még feltűnőbbé tegye a fekete karikákat a szemei alatt, amik arra utalnak, hogy megint csak négy órát aludt az éjjel. De bármennyire is tűnhet ijesztőnek így első hallásra, leginkább egy kölyökkutya tekintetű, kisfiús arcú srácot kell elképzelni, szél fújta, kócos, barna hajjal. És Patrick pontosan ezek miatt a tulajdonságok miatt tér el az összes többi, átlag kockától. Testalkatra teljesen átlagos, s a ruhái is viszonylag követnek egy bizonyos divatos vonalat, elvégre hiába a nagy, vastag keretes szemüveg néha, vagy a kockás ingek, mindegyik ruhadarab egy márka boltból került ki újonnan.
Ha jellemezni kellene, nem lenne elegendő egy szó, hogy tökéletes képet alkossunk róla, elvégre van egy sajátos humora, amit néha talán nem mindenki értékel annyira – már ha egyáltalán megértik a kisebb szóvicceket. Gyakran beszél olyan nyelven, amit másoknak csak nehezére esik megérteni, vagy esetleg egy alapos google keresést igényel – itt persze nem a spanyolra, vagy a franciára kell gondolni -, hiszen meglátszik rajta, hogy az élete felét a World of Warcraftban tölti. Az idióta viselkedése ellenére – hiszen nem veszi túl komolyan a dolgokat az esetek… úgy 95%-ában, ha a helyzet megkívánja, jó hallgatóság és empatikus. Mindenki számíthat rá, ha egy alapos fejmosásra van szükség, mert egy olyan személyről van szó, aki mindenkinek megmondja az őszinte véleményét. Azonban nehéz annyira összebarátkozni vele, hogy valakinek ott legyen, mint segítőkész társ, elvégre nem szeret túlságosan nyitni az emberek felé, hiába tűnik közvetlennek kívülről. Arról nem is beszélve, hogy eléggé magnak való, és tökéletesen meg van elégedve azzal a pár baráttal, akire képes időt szakítani, s néha őket választja a számítógépe helyett – ami egy kisebb autó árába kerülhetett a sok cuccal együtt. Ez alól persze kivételt képeznek az ivós esték.
Valószínűleg mindig is a bor lesz az első szerelme.

when i was younger...

Egy újabb szétesett éjszaka. Egy újabb blackout. Egy újabb üres emlékekkel teli ébredés. Mi a halál történik az utóbbi időben? Az összes WoW kiegészítőmet tenném rá, hogy nem ittam ilyen sokat múlt éjjel! Még, hogy nem ittam olyan sokat… egyáltalán nem ittam. Az tegnapelőtt volt. Oké, oké, ez kissé hihetetlen lehet elsőre, mert sokat iszom, tényleg. Ha nem játszok, akkor iszok, de van, hogy játék közben is iszom, sőt, van, hogy a játékban is iszom, de (!) – merthogy mindig van egy de -, múlt éjjel egy kortyot sem ittam vízen kívül, mégsem emlékszem semmire. Átkozott sötétség. Az egészben viszont nem ez a legfurcsább. Nem, bizony! A legérthetetlenebb számomra, hogy miért az erdő közepén ébredtem szétszakadt, megégett ruhákban, néhány helyen koromfekete bőrrel, mintha egy égő ház kellős közepéből másztam volna ki?


Pontosan négy évvel ezelőtt volt az a hatalmas tűz Szlovákia fővárosában, amiről körülbelül hetekig beszéltek még az emberek. Ez persze nem maga a tény miatt volt, hogy kigyulladt egy ház elvégre a tűz nem terjedt át másra, mindenki biztonságban érezhette magát az ingóságaival együtt. A legfelkavaróbb az volt, mikor kiderült, hogy ez a tűz a kertváros 17-es száma alatt történt. Az ott élő harmincnyolc éves nő a környéken élők számára nagyon ismerős volt, sőt a város különböző pontjain is, hiszen rendszeresen járt önkénteskedni, hogy segítsen a beteg gyerekeknek, vagy épp a szegényeknek, emellett pedig pszichológusként dolgozott a saját rendelőjében. Tipikusan olyan személyt kell elképzelni, akinek az arcán a folytonos mosoly ragyogott, s szemeiből tiszta, makulátlan jóság tükröződött csak. Képtelen lett volna akár csak szóval is ártani másoknak, és nem lehetett nem kedvelni. Mindenki tudta, hogy a nő özvegy, és férje halála után még csak meg sem fordult a fejében, hogy újra házasodjon, ráadásul a gyűrűt is hordta ugyanúgy három éven keresztül, amit mindig azzal magyarázott, hogy ez kapcsolja össze a férjével, s úgy érzi, még mindig ott van vele. A tizenöt éves fián kívül nem volt senkije, de nem érzett hiányt semmiben, tökéletes, és teljes életet éltek így is.
Aztán egy alvó éjszakán a ház lángra lobbant. Máig nem derült ki a pontos oka, mi miatt volt tűz. Valamikor az éjszaka közepén történt. Egyesek azt mondják, hogy a nő többször is próbálkozott már öngyilkossággal, bár soha nem látszott egyetlen erre utaló jel sem, de sokan magyarázták azzal ezt az elméletet, hogy a mosoly csak egy álca volt, elvégre sosem tudta feldolgozni a férje halálát, és egy pszichológusnak nem lehet könnyű dolga, ha mások problémáival is meg kell küzdeni napról-napra. Ezekbe az elméletekbe pedig tökéletesen beleillik a kép, hogy magára gyújtsa a házat, de ezzel sokan nem értettek egyet, elvégre ott volt a fiú is. Arról is beszéltek egy ideig, hogy talán valamelyik pszichopata őrült akart végezni a nővel. Valamelyik betege. Persze az okok itt is megkérdőjelezhetőek. Egy biztos; a fiú ébredt fel egyedül, de képtelen volt segíteni az édesanyjának. A tűz túl gyorsan terjedt, mindent elnyeltek a lángok, s a sok füsttől a látása is homályossá vált perceken belül. Egy percen múlott, hogy kiérjen a házból, mielőtt az elkezdett összeomlani. Akkorra már az egész utca ott volt, s a távolból tűzoltó autók szirénái visszhangoztak, de elkéstek.
A fiú elvesztette eszméletét, s végleg elnyelte a sötétség – bár egyesek szerint ez csak pletyka, és sikerült életben maradnia. Nos, mások szerint azonban ez csak még ostobább pletyka. Viszont az tény, hogy a fiú eltűnt.

Egy újabb áttombolt éjszaka. Végre önmagam lehetek, nem kell bezárva töltenem a napok minden egyes percét. Nem tudom, mit csináltak a Nemetonnal azok az ostoba kölykök Beacon Hillsben, de pusztán csak ez adott okot, hogy végre elszabadulhassak a gondtalan, unalmas éjszakákon, mikor érzem a veszélyt, s teljesítenem kell a kötelességeim, amiért itt vagyok. A természetfeletti határok kezdenek szétcsúszni, és muszáj valakinek rendbe raknia, ezt pedig örömmel vállalom, amíg rászabadíthatom a világra minden erőmet, ami hosszú évek óta szunnyadva arra vár, hogy végre kiszabadulhasson. Most már csak arra várok, hogy a gazdatestem is felfedezze, miféle páratlan erő lakozik benne, melyet a négy évvel ezelőtti eseményének köszönhet. Most már csak rövid idő kérdése, hogy végre mi legyünk.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Szept. 24, 2016 3:47 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Kedves Patrik!

Kocka, nem kocka, az embereknek kell valami kikapcsolódés, esetedben ezek lehetnek a játékok. Én már biztos kivertem volna ezt belőled ha az én fiam lennél, de hát... Nekem nem valószínű lesz. Very Happy Nagyon örülök hogy az általános sztereotípiát kicsit megtörtd a jellemzéssel, és végül is talán tényleg egy szerethető ember, bár én nem foglak szeretni, ne is hidd azt! Bár van akinek talán te vagy a zsánere, jó kis jellemzést volt Wink

Ezek a csudás emlékezetkiesések. Még hogy nem iszol sokat, akkor miért nem emlékszel semmire, ha? Vagy talán valami más áll mögött és olyasmi szörnyeteg leszel, amiért a célkeresztet érdemled? Ejha, szerencsétlen gyermek, nem lehetett könnyű. Egy családtag elvesztése sosem az, tudom. De ha rendetlenkedni mersz nekem a városban, megnyúzlak!

Szóval... foglalgasd el amit kell és ne is lássalak! Wink

Vissza az elejére Go down
 
Patrick Wenceslava ▪▪▪
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Patrick Woolfe

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: