• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Malia Tate - done


avatarSzomb. Szept. 03, 2016 11:50 pm
Vendég
VendégMalia Tate
I would never leave without you

● becenév: Mals, Mal
● születési hely, dátum: 1998. November 28. ;; Beacon Hills környéke
● kor: 18
● faj: Prérifarkas
● nemi identitás: Heteroszexuális
● play by: Shelley Hennig
● karakterfajta: Jelen

K. ● 16 ● már nincs ● több év
you're still have all of me

Közép hosszúságú mogyoróbarna hajam van, amit hullámos tincsekben szoktam kiengedve hagyni. Gyönyörű szép, úgyszintén mogyoróbarna íriszeim vannak, amikkel bárkit eltudnék bűvölni, a tekintetem néha olyan, mintha az ember veséjéig látnék. Szeretem sminkelni magamat, de persze csak egy bizonyos határig, nem szeretném átlépni a határt. Mindig csak annyit teszek fel magamra, amennyi jól áll és ízlésesen néz ki. Ruhák terén, nos nem vagyok nagyon válogatott, a kedvenc párosításom a torna cipő-csőfarmer-egyszerű póló, de a szekrényemben megtalálhatóak elegáns öltözékek is, magassarkúak, egybe ruhák, csak ezeket nem hordom napi szinten, mert az nem teljesen én vagyok. De a való énem az igazán szőrös, főleg ott lent.
Szeretek zenét hallgatni, sportolni is szoktam, a futás a kedvencem, de bármit szívesen csinálok ami egy minimális időre is, de kikapcsolja az agyamat. Nehezen bízok meg teljesen másokban, tekintve, hogy olyan sok éven keresztül csak magamra számíthattam, pont emiatt is esik jól az, ha érzem azt, hogy fontos vagyok pár embernek, hogy számítok nekik. Fontosak nekem azok az emberek, akiket közel engedtem magamhoz, értük bármit megtennék, bármeddig elmennék azért, hogy megmentsem őket, hogy nekik jó legyen.

when i was younger...

Jöhetnék én itt most a jó gyerekkorral, a szülőkkel és minden olyannal, amivel szokás, de inkább belecsapnék a közepébe.
Farkas vagyok, vagy nevezhető vagyok még prérifarkasnak. Utálok ez lenni, ez tehet arról, hogy a családom meghalt, elvesztettem az anyámat és a húgomat is egy éjszaka leforgása alatt. A telihold az... Teljesen elvesztettem a lényem fölött az irányítást, elvesztettem a kontrollt és átváltoztam. Én tehetek arról, hogy meghaltak azok az emberek akiket a legjobban szeretek. Farkas maradtam, nem változtam vissza, nem éreztem mást, csak a bűntudatot és a hatalmas űrt, amit a szeretteim hiánya hagyott bennem. Úgy gondoltam, hogy így könnyebb élnem, így nem fogom annyira érezni a fájdalmat. Nem tudtam senki mást okolni, csak magamat. Nem vagyok jó ember, az átváltozás előtt veszekedtem az anyámmal, rosszat kívántam nekik. Ez pedig még inkább tetézi az érzett bűntudatot amit nap, mint nap éreztem, bármit is csináltam.
Közel 8 éven keresztül éltem prérifarkasként, aztán egyszer csak rám találtak, Scott megtalált, és végül vissza változtam. Újra ember lettem. Furcsa volt és eleinte dühös is voltam Scottra amiért kényszerített arra, hogy vissza változzak, 8 év alatt úgy megszoktam a farkas életformát, hogy nehéz volt vissza szokni az emberi szokásokhoz, vissza akartam változni, de nem tudtam. Kellett egy kis idő, hogy megszokjam az újra azokat a dolgokat, amiket más emberek általánosnak gondolnak, maguktól értődőnek, nekem viszont nehéz volt, hiszen bárhogy is nézzük, a 8 év az bizony hosszú idő. Viszont mostanra egészen jól megszoktam az életemet, és valamennyire sikerült is beilleszkednem. Természetesen az én életemben is voltak fordulópontok és olyan helyzetek, amiket szívem szerint elfelejtenék, de nem tudom, mert az életem része, és együtt kell élnem velük.
Az első és legfontosabb az az anyám, mármint az igazi, szülő anyám, nyomozok utána még a mai napig is, nem sokat tudok róla, csak annyit, hogy az álneve Desert Wolf. Semmi többet nem tudok, nem sikerült kiderítenem róla többet. A legutóbbi az, amikor az Eichen-ház falain megláttam ezt a fedőnevet. Másnak talán nem ismerős, nekem viszont igen, az anyám... Neki kell lennie, de miért csinálta ezt? Egyáltalán miért van az, hogy nem akarja azt, hogy megtaláljam? Hogy tudjak róla valamit, hogy ismerhessem az igazi anyámat, akinek fel kellett volna nevelnie? Bár ezután, - ha tényleg ő volt - ha tényleg ő tette ezt ezzel az épülettel, akkor nem biztos, hogy annyira megakarom ismerni. Ezek után persze, hogy nehéz beilleszkednem a többiek közé, főleg, hogy nem mindenkivel fényes a kapcsolatom. Van egy srác, Stiles a neve, szerelmes lettem belé, szerettem őt, együtt is voltunk egy ideig, de aztán ő és Lydia elmentek egy Mexikói útra, ahol Stilesban felébredtek a lány iránt érzett érzései, és megcsókolta. Mikor Stiles elmondta először nem tudtam, hogy mit mondhatnék, hogyan reagálhatnék erre az egészre. Semmikép sem szerettem volna végleg elveszíteni őt végleg, túlságosan is megszerettem őt, barátok maradtunk a mai napig is, és habár nem mondom senkinek, de néha, mikor van időm gondolkodni az életem eme részén, akkor fáj az, hogy végül Lydiát választotta. Nem vagyok dühös vagy csalódott, csak kicsit fáj, de tudom, hogy Stiles mennyire szerette és úgy látszik szereti most is Lydiát, Stiles pedig megérdemli, hogy igazán boldog lehessen valakivel. Komolyabb kifogásom sincsen a választottjával, vele és Kiraval egészen jól kijövök, habár az előbbivel most kicsit mosoly szünet van, de tudom, hogy ha valamire szükségem van, akkor számíthatok rájuk, bizalommal fordulhatok feléjük, nekem pedig ez sokat számít. Tekintve, hogy éveken keresztül egymagam voltam, senkim sem volt, csak is magamra számíthattam.


A hozzászólást Malia Tate összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 22, 2016 6:29 pm-kor.
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Szept. 04, 2016 1:16 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Kedves Malia!

Először is engedd meg hogy üdvözöljelek itt, a sorozatos karakterek már nagyon várták az érkezésed neked is Smile

Az első blokk tetszett, bár még olvastam volna hogy mit szeretsz és nem szeretsz, de megelégszem ennyivel, végül is a lényeg kiderült, így nincs okom fennakadni ezen Smile

Sosem irigylem azokat, akiknek nevelő szülő jutott, én el sem tudnám képzelni hogy így nőjek fel, vagy ha lenne gyerekem, a világért se mondanék le róla azt hiszem. Az ilyen szülő nem is ember, nem tudom micsoda igazából. Mindenesetre elismerésem hogy életben maradtál, és remélem megmaradsz emberi alakban, így kevesebb eséllyel lőlek szitává Smile

Elfogadva, szóval mehetsz foglalózni és már vihetsz is bárkit játéktérre.

Vissza az elejére Go down
 
Malia Tate - done
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: