• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Darren Pearson


avatarSzer. Szept. 07, 2016 5:07 pm
Vendég
VendégDarren Marcus Pearson
Nem hiszek a tündérmesékben

● becenév: Dar, Ren, Marco, Marc... hé te ott, szöszi, ami tetszik
   ● születési hely, dátum:1996.aug 17, New Jersey
   ● kor: 20
   ● faj: Vadász
   ● nemi identitás: Heteró
   ● play by: Dominic "Jace" Sherwood
   ● karakterfajta: jJelen vagyok

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Az élet szép, és mindig csak hinni kell, hogy az legyen. Jah, mit ne mondjak szép szöveg, csak kár hogy eléggé felejthető. Mint ahogy körülbelül minden ami velem történt. Ne csodálkozz hát ha elsőre egy kicsit magának való, mégis nagyszájú kölyöknek tartassz. Joggal, hiszen az vagyok, de nem akármilyen kölyök, hiszen vadászok képztek ki, és azt hiszem az hogy életben vagyok, példázza hogy megfeleltem a vizsgáiknak. Kemény és határozott vagyok ha harcokról van szó, és egyetlen szerelmem a fegyverarzenálom. Kissé szarkasztikus humorommal talán még az atyaúristent is kihoznám a sodrából, és nem jellemző rám a félelem, vagy tétovaság, sokkal inkább a spontán döntések és a vakmerőség szikrája. Nem szeretem ha meg akarják nekem mondani hogy mit tehetek meg és mit nem, az annyira nem én vagyok. A bátyám halála után tényleg egyedül maradtam a világban és démonok ölték meg őt, pont láttam. Szörnyetegek. Az ő harcukra esküdtem fel, miután egy "család" magához vett mint árvát és felneveltek. Hát ezek mellet a katonaság a búsba húzhat ám. Ez spárta volt. Az edzések formáltak fegyelemre, összpontosításra és morbid humorom is ott fejlődött ki, Kilian nélkül nehezebb volt, de hajtott a bosszúvágy. Most is hajt.

A megjelenésem teljesen semmitmondó. Nem vagyok túl magas, ellenben izmos, hiszen javarészt közelharcos vagyok, ez fekszik a legjobban, ennek fényében a testem is masszívabb. Rövid szőke hajam két oldalt vagányul felnyírva és kék szemeim tök jól passzolnak hozzá. Az öltözködésem rendkívül változatos, feketét feketével, és bakanccsal. Ha az életedre törnek, mit sem ér a kényelmes tornacipő.

when i was younger...

Hosszú éjszakának nézek elébe, már látom. Ahogy besötétedik, a természetfeletti szinte felébred, azt hiszik talán, hogy éjjel senki nem látja mit művelnek? Hogy akkor titokban maradhat nyomorult létük? Hogy senki nem fog rájönni hogy miként teszik tönkre a várost? Komolyan azt hiszik, hogy senki nem fogja őket megakadályozni ebben? Nagyon tévednek. Elrugaszkodom a rejtekhelyemről, és elindulok. Ma éjjel vadászni fogok, mert van amit csak vérrel lehet megfizetni. Az ő vérükkel.

Minden más volt, amikor még éltek a szüleim, nem mondom hogy felhőtlen gyerekkorunk volt, de jó volt. A bátyámmal jól kijöttem, szinte rajongásig szerettem, és ő is engem. A legjobb dolog volt az életemben, és mikor kiskamaszok lettünk, nagyon sokat rosszalkodtunk együtt, alig egy másfél év korkülönbség nem igen számított. Imádtam Kiliant na. Azt már sokkal kevésbé amikor a sors, vagy csak pár mocskos hiéna elvette őt tőlem a szüleimmel együtt. Éjjel támadtak és felgyújtötták a házunkat, amikor mind bent voltunk, mi ketten kiszaladtunk, de anyáknak nem sikerült. A tartógerenda leszakadt és nem bírtak kijutni. Mi futottunk, de Kiliant elkapta az egyik mocsok, és hallottam a sikolyát. Tizenegy éves voltam, de megtanultam mit jelent az, hogy gyűlöljek valamit. A hiéna megállt a bátyám teteme mellett, és rám vicsorgott. A térdem is összekoccant félelmemben de nem bántott, azt mondta visszajön értem. Hanyatt homlok menekültem, de a mai napig hallom rémálmaimban a röhögését. Undok hang.

Ezek után, miután elárvultam egy család vett magához, vadászok voltak, és megtanították hogy szörnyek bizony vannak, de lehet ellenük küzdeni. Természetesen azonnal küzdeni akartam, a gyász mellett hajtott még valami más is. Meg akartam bosszulni őket. A szüleimet, és a testvéremet. A Pearson család nevelt fel gyakorlatilag, kisfiúból vadásszá. Az ő kezeik között kaptam meg a kiképzést ők járattak iskolába és ha teljesen nem is, de valamennyire azért pótolták a szüleimet. Megszerettem őket, és amennyire csapnivaló voltam a real tárgyakból annyira érdekelt minden más. Történelem, latin, idegen nyelvek, irodalom is részben. Aztán a sport, és azok a kiképzés részek, amik már nem voltak publikusan. A nevelőim mindent megtettek hogy lekössék a felesleges energiáimat. Sport versenyekre járattal, és birkózni is jártam. Egészséges izomzat alakult ki a testemen, de tipikusan közel harcos típusú felépítésem van. Masszív izmok, kitartás és jó állóképesség. 15 évesen került sor az első vadászatomra, teljesen véletlenül. Egy vérfarkas volt, első teliholdas, én pedig rosszkor rossz helyen. Már nem mászkáltam fegyvertelenül, egy kés mindig el volt rejtve nálam, bár nem használtam sosem, legalábbis emberek ellen nem. Mentem hazafelé az iskolai foglalkozások után, amikor rám esteledett és megtámadott. Nem vigasztalt különösebben az sem hogy véletlen volt, és az sem hogy ő nem is tudott magáról, az ösztön vezérelte. Engem is. Megküzdöttünk egymással és végül én nyertem meg a harcot, bár szereztem pár sebhelyet. Egy hétig remegtem utána, amíg túl nem tettem magam az ügyön, onnantól... valahogy jobban ment. A nevelőim elmondtak egyet s mást, és sok "szülővel" ellentétben elvittek magukkal vadászni. Nem kellett sok hogy a saját utam kezdjem járni. Mostanra szárad pár szörnyeteg vére a kezemen, de még mindig keresem azt a hiénát, aki megölte a szeretteim. De várj, csak, megtalállak majd.

Könnyű léptekkel követem az előttem sétáló alakot, fülemben egy fülhallgató pamacsa, de semmi nem szól belőle, ez csak egy álca, mintha hazainduló fiatal lennék. Immár húsz éves vagyok, és készen állok hogy szembenézzek azzal a hiénával.
Vissza az elejére Go down


avatarVas. Szept. 18, 2016 11:18 am
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Jaj te kis szexi vadállat úúú úúú Végre megérkeztél közénk O.O Már alig vártam, hogy idevonszold azt a formás hátsódat. A lapod minden elvárásnak megfelel, szóval még ha akarnék se tudnék kötekedni. De egyébkét meg miért is akarnék? úúú Már nagyon várom, hogy rászabadulj a játéktérre és végre én is becserkészhesselek egy játék erejéig Wink

Vissza az elejére Go down
 
Darren Pearson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Old but Gold Antiques - Darren Cain régiség boltja és háza

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: