• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Reagen Hardy


avatarCsüt. Szept. 08, 2016 9:25 pm
Vendég
VendégReagen Hardy
Everybody wants to know if we fucked on the bathroom sink.

● becenév: Reagen, Kölyök
● születési hely, dátum: ismeretlen hely; 1998. 08. 13.
● kor: 18
● faj: vérfarkas
● nemi identitás: demiszexuális
● play by: Lucky Blue Smith
● karakterfajta: Jelen

Lolita ● 22 ● - ● sok-sok év
you're still have all of me

A csöndes srác a leghátsó padsorban, ki legtöbbször unottan kopogtatja füzetét a ceruzával, vagy az ablakon túli világot kémleli tekintetével; a balhés, erőszakos fiú a folyosó kellős közepén, aki látszólag megint verekedést kezdeményezett; a fiú, kinek hőn áhított vágya bekerülni a Lacrosse csapatba, de túlságosan is vad természetnek titulálják a háta mögött. A fiú, kiről pletykákat zengenek, kit senki sem ismer valójában; talán még saját magát sem ismeri. A fiú, ki alig nyílik meg valakinek, s aki még mindig keresi önmagát; a helyét, ebben a csúf világban.

Egy nyakigláb, 175 cm centiméter magas, elég szálkás izomzatú srác, kinek természetes szőke haja van (tudom, ki a fene hitte volna el róla?), és tengerkék íriszei. Szögletes arccsontja miatt kissé ijesztő lehet olykor a tekintete, a legjobb barátja mégis úgy jellemezte, hogy földöntúli szépséggel bír arcának vonása. Kellemes szépség, amin sokáig tűnődhet az ember.

when i was younger...


"Sokszor eltűrjük, hogy rosszul bánjanak velünk, csakis azért, mert annyira szeretnénk, hogy szeressenek és elfogadjanak bennünket, hogy azért bármire képesek vagyunk. Nagyon fáj, amikor rájössz, hogy nem számít, milyen keményen próbálkozol, vagy mennyire szeretnéd, hogy ez bekövetkezzen, az emberek egyszerűen képtelenek elfogadni olyannak, amilyen vagy. Azután megutálod azt az időszakot, amelyet arra vesztegettél, hogy megpróbáltál megfelelni másoknak, és elkezdesz azon gondolkodni, hogy mi lehet benned annyira visszataszító, amitől még csak el sem tudták játszani, hogy szeretnek."


Fagylalttól ragacsos ujjaimmal kapaszkodok bele szoknyája szélébe, türelmetlenül hessent arrébb, mint egy rossz kutyát. Testtartása nem árulkodik boldogságról, vállai kényelmetlenül feszülnek meg, ahogyan arrébb lép, magas sarkú cipője halkan koppan a fényesre csiszolt parkettán. Menj játszani, Reagen. Nem látod, hogy most nem érek rá? Remegő ujjaival tapogatja ki zsebében a cigarettát, egyetlen szívdobbanással később édeskeserűen kacag bele a telefonba, körülötte füstfelhő, vörösre lakkozott körmeivel ingerülten dobol az áttetsző pohár peremén, benne borostyánszínű ital.

Iskolai egyenruhám nyakkendője szorosan fonja át torkomat, mosolyt erőszakolok arcomra, de kezem dühösen szorul ökölbe, látom rajtuk az idegességet, egymásra pillantgatnak, nem mernek a szemembe nézni. Szóval… Claire kisbabát vár, és… tudod, nagyon örülünk neki, de két gyermeknek talán már nincsen elég hely ebben a lakásban. Olcsó hazugság, átlátszó kifogás. Költözzünk egy nagyobb házba, de szívesen osztozom a szobámon is. Gyermeki naivitással szemlélem őket, erőltetetten mosolyognak rám. Már minden el lett döntve. Mennem kell.

Sós könnyek áztatják arcomat, maszatos tenyeremmel törlöm le őket, hanyag mozdulattal dobom arrébb a szerszámot, s igyekszem a lehető legapróbbra összehúzni magamat. Az ütései fájnak, mégsem érzek belőle szinte semmit, az üvöltéstől kidagad egy ér a nyakán, egy pedig a halántékán pulzál. Mégis mi a francot képzeltél, te hálátlan kölyök? Hogy tönkreteszed a kocsimat? Takarodj a szemem elől! Nem érti meg, egyszerűen nem fogja fel, hogy szeretetből tettem. Nem akartam elrontani, megrongálni az autóját, csak rá írtam, hogy; szeretlek, apa.

A vér fémes íze tölti el számat, a mérhetetlen düh végigburjánzik testemben, akár egy betegség, amitől nem lehet szabadulni. Látom kaján, kihívó tekintetében, hogy még többet akar, egy egyszerű verekedés neki nem elég, azt akarja, hogy még idegesebb legyek, fel akar hergelni, mint egy bikát. Érzem az erős karok szorítását a mellkasomnál, több embernek kell lefognia ahhoz, hogy megálljak, hogy ne verjem péppé az arcát, ő mégis csak mosolyog, kitartóan, a szemembe. Rendben, kis harcos, most pedig irány az őrs. Nem vagyok rossz gyerek. Miért nem tudják felfogni, hogy ő kezdte?

A színek elmosódottak körülöttem, egyetlen pamacsként sűrűsödnek össze, a hangok távoli zajokként hatnak, nem hallok mást, csak a saját heves légzésemet, szívverésem változékonysága megijeszt, saját árnyékom kísértetként kúszik mögöttem, elbújik a fák repedéseiben. Kivillannak fehér, éles fogai, szemei tűzpirosan izzanak, ahogyan vicsorít és közelít… csak közelít.

Szívem hevesen pumpálja véremet, torkomban gombóc, amit képtelen vagyok lenyelni, ujjaim önkéntelenül megremegnek, ajkaim kiszáradnak, nyelvemmel nedvesítem meg. Tekintetemet képtelen vagyok levenni róla, nézem erős alakját, homlokán az izzadtságcseppek gyűlnek össze a ráncokban. Mit nézel, Kölyök? Öblös hangja karcol a levegőbe, ahogyan a maradék oxigén is távozik tüdőmből. Tarkóm kellemesen bizsereg meg a hangját hallva, ajkaim önkéntelen mosolyra görbülnek, ujjaival szőke, kócos tincseimbe túr, ahogyan elhalad mellettem.

Vissza az elejére Go down


avatarPént. Szept. 09, 2016 11:06 am
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Reagen! 33

Mielőtt belekezdenék az elfogadó szövegbe, szeretnélek üdvözölni az oldalon! :3:
Az első, amit szeretnék megemlíteni az a pofid... nyálci Oh my - szóval azt hiszem ezzel el is mondtam, mennyire tökéletes választás, és mennyire illik mindahhoz, amit leírtál.
Ahogy megláttam a jellemet, bevallom, az volt az első gondolatom, hogy milyen rövidnek tűnik, és vajon ebből mennyire foglak megismerni? Aztán ahogy elkezdtem olvasni, rájöttem, hogy nem is kell ennél több. Úgy volt jó, ahogy volt. Úgy érzem, ide kár lett volna több szót pazarolni. *-*
Ami pedig magát az előtörténetet illeti, hát... örülök, hogy én rizsázhatok itt, mert én nagyon tudom szeretni az efféle stílusú írásokat, mikor kissé elhomályosítva kapunk részleteket a karakter életéből. Szívesen olvastam volna tőled még mást is, de erre még úgy is lesz alkalmam a játéktéren, és kíváncsian várom, hogy fog alakulni az életed. *-* Igazából nincs is semmi, amibe beleköthetnék, elvégre minden egyes sora tetszett, annak, amit leírtál, szóval nincs okom tovább feltartani téged. Sicc foglalózni, aztán irány a játéktér! Szottyongat

Vissza az elejére Go down
 
Reagen Hardy
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: