HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


akinek a nyelvét a forró tea megégette
megfújja még a jégcsapot is
légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van
Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

2012.06.17
adminisztrátorok
értünk léteznek mindannyian
hurricane bartholomew

főadmin
stella argent

admin
opal wroblewski

admin

kérdezz tőlük
jelentkezz be
a felejtés vértelen halál
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
nincs vita, se dráma
utolsó posztok
legyen életünk felkiáltójel
Vendég Kedd. Júl. 25, 2017 12:35 pm

Vendég Vas. Júl. 23, 2017 1:25 pm

Daria Lavoie Vas. Júl. 23, 2017 12:07 am

Daria Lavoie Szomb. Júl. 22, 2017 10:37 pm

aktív lakosaink
bennünk nincs ki rendet teremt
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

nincsen


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Eric - An old friend (or maybe more?)


 :: Relaxing :: Egyéb


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down Vendég

avatar

Vendég

Pént. Szept. 09, 2016 3:13 pm

Eric...
I used to know you... But everything changed.

● teljes név: Eric... Valami (rád bízom)
● kor: 20-23 között(?)
● faj: Végül is mindegy, csak ne ember vagy wendigo legyen (vadász lehet).
● play by: Nathaniel Buzolic :3 (nem alkudható)
● státusz: Szabad

i hate that i want you

Hét éves voltam, amikor megismertük egymást. A szomszédunkba költöztél, és szinte az első naptól fogva jóban voltunk. Minden éjjel beengedtelek a szobámba, hogy a takaróm alá bújva, lámpával világítva beszélgessünk, vagy csak bámuljuk egymást. Ahogy teltek az évek, már szinte mindenhova együtt jártunk. Ha bajban voltam, megpróbáltál megvédeni, olykor kevésbé sikeresen, de sosem adtad fel. Egészen hetedikes koromig legjobb barátok voltunk. Idő közben hol te voltál belém szerelmes, hol én beléd, de ez csak gyerek szerelem volt, sosem alakult többé. Majd talán most... TALÁN.
Amikor elérkezett számomra az általános iskola utolsó előtti éve, egyre kevesebbet találkoztunk. Néhanapján még benéztél a suliba, hogy meglátogass - mivel te akkor már gimnazista voltál -, végül örökre eltűntél. Az ablakomból lesve vártam, hogy felbukkanj, és szokásodhoz híven egy kisebb kavicsot dobva a párkányra jelezz, hogy beengedjelek... De nem jöttél. Hiába hívtalak, vagy hagytam neked millió hangüzenetet, egyikre se válaszoltál. Egy idő után sikerült valahogy túltennem magam rajta, de legbelül még nagyon sokáig gondoltam rád.
Apa halála elfeledtette velem még az utolsó emlékemet is rólunk. A nevedet is kitörölte a fejemből, ezért nem említettelek soha senkinek sem. Most viszont, hogy megjelensz Beacon Hills-ben, annyi év után, mindent megváltoztathatsz körülöttem. Felborítod az életemet, a világot, amiben éltem eddig.
Jellemed egy az egyben megváltozott, amióta utoljára találkoztunk. Régen aranyos, kicsit félénk kissrác voltál, azonban ez átformálódott valami egészen mássá. Rejtélyes lettél, misztikus, félelmet nem ismerő férfivé cseperedtél, tele erővel, határozottsággal, és talán még enyhe gonoszság is lapul a szívedben. Ki tudja miért? Talán most kiderül.

Alig várom, hogy újra láthassam a "kis" Eric-et. *-* Siess úúú
Írj, ha megérkeztél *-*
Vissza az elejére Go down
 
Eric - An old friend (or maybe more?)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Relaxing :: Egyéb-
Ugrás: