• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Az Éden kígyója


 :: Egyéb
avatarPént. Szept. 09, 2016 9:56 pm
Vendég
Vendégkeresztnév + vezetéknév
How you laughed when you said my name and how you gripped my hips so mean.

● teljes név: amit szeretnél
● kor: 30+
● faj: rajtad múlik
● play by: Jamie Dornan/Zachary Quinto
● státusz szabad

i hate that i want you

Elmondhatjuk, hogy elég rossz gyerekkorom volt; egyik nevelőszülőtől a másikig vándoroltam, soha nem maradhattam pár hónapnál tovább, mert valami állandóan történt, így aztán az árvaházban folyamatos vendégként üdvözöltek újra és újra. Máig nem tudom, hogy mi lehet bennem annyira visszataszító, amiért egyetlen család sem volt képes véglegesen befogadni. Már éppen kezdtem volna lemondani a normális életről, amikor jöttél te; elegánsan és kissé ridegen lépted át a küszöböt, s csupán egyetlen futólagos pillantást vetettél rám. Soha nem is beszéltünk; mintha kész tervekkel állítottál volna be, s vittél el magadhoz. Azóta veled élek és őszintén megvallva, nem tudom hova tenni a kapcsolatunkat, mert nem igazán illik bele a tipikus apa-fia helyzetekbe, de még csak barátságnak se mondanám. Furcsa légkört teremtünk, ha kettesben vagyunk a szobában, ezt pedig manapság kezdem egyre gyakrabban elkerülni. Hát kellett ez neked? Egy kolonc a nyakadba?

// A férfi nevét nyugodtan döntsd el, PB ügyében mindenféleképpen harmincon felül szeretném, ha lenne és hát egy jól szituált, de mégis férfias embert képzeltem el. Olyat, aki a kétkezi munkától sem riad vissza. Két lehetséges okot tartok elképzelhetőnek: az egyik, hogy te vagy az alfám, aki beharapott és most rajtam akarod tartani a szemed, vagy esetleg valami hátsószándékod van velem kapcsolatban. Talán rajongsz a szőke kisfiúkért. Ki tudja. Mindenesetre, nem fogsz unatkozni, ha megérkezel. Dobj meg priváttal, ha itt vagy. Nagyon várlak. <3
Vissza az elejére Go down
 
Az Éden kígyója
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: