• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 sophie fontaine


avatarSzomb. Szept. 10, 2016 10:33 pm
Vendég
VendégSophie Fontaine
I am not afraid to walk this world alone

● becenév: Sophie
● születési hely, dátum: Róma, Olaszország - 1892. december 21.
● kor: 123
● faj: Vérjaguár
● nemi identitás: Heteroszexuális
● play by: Eiza González
● karakterfajta: Jelen

i am the devil in disguise
you're still have all of me

Hogy ki vagyok én?
Valaki, aki ha a tükörbe néz, olyasvalaki néz vissza rá hideg közönnyel, mintha már máshol járna. Egy lélek nélküli élőhalott egy tökéletes maszkkal, mely bárkivel elhitetheti, hogy minden rendben. Valaki, aki tudatosítani akarja magában, hogy mindenki követ el hibákat. Valaki, aki nem rettegve akar visszaemlékezni a múltjára, hanem el akarja fogadni, hogy igen, ez vagyok én. Valaki, aki meg akar békélni önmagával, ha már megmenteni senki sem tudta. Valaki, aki pontosan jól tudja magáról, hogy a szíve oly' mértékben össze van törve, hogy már képtelen lenne összeszedegetni az apró, millió szilánkokra tört darabkáit. Valaki, aki mindezek ellenére kívülről erősnek látszik, rettenthetetlennek, s csábítónak. Valaki, aki rezzenéstelenül, tökéletesen hazudik, akinek a szájából bármit képesek lennénk elhinni. Valaki, aki valószínűleg soha többé nem fog tudni megbízni senkiben. Valaki, aki manipulációval képes bármit elérni. Valaki, aki magányosan éli az életét, s úgy érzi, nincs szüksége senkire, mégis utál egyedül lenni. Valaki, aki érzi az űrt, mégsem enged közel magához senkit, aki ledönthetné a falait. Valaki, akit sosem ismerhetsz meg igazán. Valaki, aki pontosan jól tudja, milyenek az emberek, és nagyon utálja őket.
Egy jaguár.
Valaki, aki nem akar mások szabályai szerint, vagy a természetfelettiek íratlan szabályai szerint élni. Valaki, aki öntörvényű. Valaki, aki szeret játszadozni - hogy a fiúkkal, vagy az életekkel, az már teljesen mindegy. Valaki, aki képes hatalmas pusztítást okozni. Valaki, aki nem fél a szemedbe mondani a kemény valóságot. Valaki, aki akkor is tükröt mutat mindenkinek, ha ezzel összetörhet másokat. Valaki, akiben az ösztönök mérhetetlenül tombolnak. Valaki, akinek minden jóságát kiölték, s már nem igazán mutat érdeklődést mások felé. Valaki, aki érzelemmentesnek tűnhet. Valaki, aki már nem veszi komolyan az életet rég. Valaki, akiben tombol a sötétség és a kegyetlenség. Valaki, aki még mindig abban reménykedik mélyen legbelül, hogy nincs minden veszve. Valaki, aki minden éjjel magába roskadva küzd, amiért már nincsenek démonjai, hiszen ő maga vált a démonává.
Valaki, aki az ürességét a külsejével próbálja kompenzálni, ezért is tölt fél óránál többet a tükör előtt, mielőtt kimozdulna. Valaki, akinek átváltozása ellenére is emlékeztető jelként szolgálnak a csillogó, fehér hegek alkarján, melyeket a több száz év ellenére sem tud eltüntetni. Valaki, akit mindez arra emlékeztet a nap huszonnégy órájában, hogy saját maga elől nem menekülhet el. Valaki, aki ezeket az emlékeztetőket egyes napokon jobb szereti elrejteni egy hosszú ujjú alá szégyenkezve, néha azonban büszkén vállalja a küzdelmeit, ezért nem fél rövid ruhákba bújni. Valaki, aki nincs megelégedve a magasságával, ezért gyakran húz magassarkút. Valaki, akinek természetes kreol bőre van, melyen tökéletesen fest a sötétvörös rúzs. Valaki, aki az évek múlásával sem unta meg, hogy kihasználja a női nemnek szánt termékeket, mellyel kihangsúlyozhatja karakteres arccsontját, vagy sötétbarna szemeit. Valaki, akinek mindig is hosszú csokoládébarna haja volt. Valaki, aki a depresszió ellenére sem felejtett el igazi nő lenni, s nappal egy tökéletes mosollyal az arcán vonult végig az utcán, majd éjjel a sötét szobában hagyta, hogy fekete sminkje végigfolyjon az arcán.
De hogy a te szemedben ki vagyok én? Az, akit akarom, hogy láss.

when i was younger...

A múltam, a titkaim, a küzdelmeim - nincsenek tabuk.
Vissza az elejére Go down
 
sophie fontaine
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: