• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Keep calm and love psychiatry


 :: Egyéb
avatarSzomb. Szept. 17, 2016 8:18 pm
Vendég
Vendégkeresztnév + vezetéknév
"Let's go back and forth. Tell me a fact about yourself, I'll tell you something about myself."

● teljes név: Rád bízom
● kor: ?
● faj: Főnix vagy valamiféle kitsune
● play by: Jared Leto (ragaszkodom hozzá, ezzel a szép rövid frizurával nyálci)
● státusz Szabad

i hate that i want you

Doktor úr? Hogy mi a panaszom? Na de miért lenne bármiféle panaszom is?
Dilidoki vagy, legalább is mások így emlegetnek téged. Nemrégiben, azaz nagyjából két hónapja jelentkeztem be hozzád, valami kedves néninek a javaslatára. Furcsa, hogy mennyire nem akartam az elején ezt az egészet, de most már mindig várom azt a bizonyos csütörtöki napot, amikor elmehetek hozzád, és becsücsülhetek a rendelőként emlegetett kedves kis nappalidba, aminek az ajtaján doktori címmel ellátott neved ékeskedik, aranyozott betűkkel. A 205-ös számmal illetett szoba tele van furcsaságokkal: nagy fotelokkal, szép növényekkel, kávézóasztallal és mindenféle barátságos bútorral felszerelt, tiszta hely. Kávészínű falaira csupa kitüntetés, oklevél és gratulációs papír van kitűzve, amiket előszeretettel olvasok végig újra és újra, amikor nincs kedvem az érzéseimről mesélni neked. Vagyis Önnek, mert azt hallottam, hogy az illemszabályok szerint magázódnom kellene. De Ön azt mondta, hogy akár a keresztnevén is szólíthatom, ha úgy látom jónak. Ez is valamiféle pszichoblabla lehet, amivel megpróbálja elnyerni a bizalmamat, ugye, doktor úr? Vagy csupán szeretne közelebb férkőzni hozzám?
Valójában nem lenne nehéz dolga az úrnak, hiszen nyílt titok, hogy igencsak sármos és kedves, még ha ezt nem is szívesen osztaná meg másokkal. De velem megteszi, mert Ön azt az ajánlatot tette nekem, hogy én mondok magamról valamit Önnek, cserébe én is megtudhatok valamit a doktor úrról. Ebbe természetesen ki ne egyezne bele, mert így legalább sokkal fairebb a dolog.
Csakhogy én valamit látok az Ön gyönyörű kék szemeiben, ami nem hagy nyugodni egy ideje. Ott van az a rejtélyes csillogás, ami miatt nehezemre esik elaludni éjszakánként. Úgy érzem, van valami, amit nem árult még el magáról. Egy titok, amit senki más nem tud, csak Ön. De vajon mi lehet az? Mi az, ami miatt úgy érzem, azok a kis beszélgetések - csütörtökönként - többről szólnak? Miért van az, hogy amikor Ön azt kéri, hunyjam be a szemem és mondjam el azt, ami először eszembe jut, nem jutok szóhoz? Hiába akarnám én elmesélni, hogy látom a lángoló szüleimet, ahogy sikoltozva égnek hamuvá, mégse tudom megformálni a megfelelő szavakat. Legszívesebben mindent elárulnék Önnek. Az egész múltamat, mindent, ami valaha megtörtént velem... És mégse merem. Mert úgy érzem, amit Ön elrejt előlem, nagyobb súlyú, mint bármi, amit eddig tapasztaltam. Talán Ön is olyan lenne, mint én? Nem tudhatom, hiszen erről sose beszéltünk még. Lehet, hogy soha nem is fogunk, de megeshet, hogy már a következő találkozásunkkor fény derül majd mindenre.

Nagyon várom már, hogy a doktor úr megérkezzen! A jellemébe nem nagyon szeretnék beleszólni, minden esetre annyit hozzátennék, hogy nem feltétlenül kell tényleg kedvesnek lennie, csak azért mert én ilyennek látom Wink Mint tudjuk, az én elmém borult, így semmi se biztos, hogy úgy van, ahogy én azt hiszem.
Ha jelen vagy, kérlek írj pm-ben, hogy megbeszéljük, ha esetleg kérdéseid vannak.
*-* rukiddin cute
Vissza az elejére Go down
 
Keep calm and love psychiatry
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Love Bites - Vámpírnaplók RPG
» Greg hálószobája
» We need love cause we're just lonely souls ~ Angel & Mira
» Love Bites
» Love Los Angeles

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: