• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Silhouette FRPG

Vendég

Vas. Jún. 17, 2018 10:56 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 lets stick together, right sister?


 :: Egyéb
avatarKedd Szept. 20, 2016 1:20 pm
Vendég
Vendégkeresztnév + verres
i miss you even if i don't know it

● teljes név: --- Verres
● kor: 20-23
● faj: mindegy, csak ne vadász, hanem valami természetfeletti
● play by: Jamie Chung. (Meggyőzhető vagyok, de mivel vérszerinti testvérről van szó azért ne egy szőke hajó, fehér leányzóval próbálj egyezkedni. Amúgy totálisan alkalmazkodom amíg etnikailag valahogy rendbe van a dolog. *-* )
● státusz szabad

i hate that i want you

Édes kicsi egyetlen kishúgom, hogy mennyire hiányzol!
Igazából nem. Több mint egy évtizede híredet se hallottam, az utolsó emlékem pedig az mikor tizenévesen hazalátogatok a karácsonyi szünetre, és sikeresen összevesztünk azon, hogy melyikünk tette tönkre a nagyi mézeskalácsházát. Még az emlék is nevetséges, mégis hogy legyen ezen veszekedni? (Azért, hogy tiszta legyen a kép; a te hibád volt.)
Alig pár év különbség van köztünk, de mivel én korán elhatárolódtam a családi biznisztől, és hát, magától a közeli családtól is, a kapcsolatunknak nem igazán ideje, hogy is fogalmazzak... kifejlődni? Persze, testvérek vagyunk. Tudtunk mi a dolgunk ilyenkor, veszekedni ahogy testvérek szoktak, tartani egymás hátát ha éppen úgy esik de ettől függetlenül nem álltunk közel egymáshoz. Az igazság az, hogy még a legkisebb apróságon is képesek voltunk órákon keresztül vitázni, és a végén mindketten túl makacsok voltunk hogy bocsánatot kérjünk a másiktól, ezért nem egyszer fordult elő, hogy úgy léptem le otthonról a szünet végén, hogy nem rendeztük a dolgokat. Talán pont ez az oka, hogy még azt se tudom mi a volt reakciód arra, hogy vadászból prédává lettem.
Arról fogalmam se volt, hogy a köztünk lévő feszültség azon alapul, hogy féltékeny voltál a nővérünkre, hiszen a szüleink alapból őt kezelték a család ékköveként - és még csak nem is volt vér szerinti testvérünk - és ezenfelül még arra is képes volt, hogy olyan tényleges testvéri kapcsolatot ápoljon velem, ami neked sose ment.

// az én fejemben a kisasszony is megelégelte a családi vadászbizniszt egy ponton, és saját életet kezdett (hirtelen nagyon eladnám őt riporternek, de természetesen ez csak egy ötlet) a természetfeletti üldözése helyett pedig inkább elmerült a világában. Teljesen a megalkotóra bízom milyen fajt ad neki, hogy milyenre formálja a személyiségét azt még jobban, tényleg szabad kezet szeretnék adni, egyedül csak az a lényeg, hogy gyere mert várlak nagyon.  puppyeyes
Vissza az elejére Go down
 
lets stick together, right sister?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: