• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Jack Lewis


avatarSzer. Szept. 21, 2016 9:41 pm
Vendég
VendégJackson Lewis
Not all monsters do monstrous things.

● becenév:Zokni, Jack
● születési hely, dátum: 1999.Május.20. LA
● kor: 17
● faj: Vérfarkas
● nemi identitás: Hetero
● play by: Eugene Simon
● karakterfajta: jelen

Ötnevü-Kék-Alfa-Rókacica
you're still have all of me

Ha megkérdezel tíz embert, melyik három tulajdonság ír le téged a legjobban, tízből tíz a jó tulajdonságaidat fogja említeni először. Frazzier Jarvis szerette a statisztikákat és azokat megdönteni az első tanitási napot töltő csoportján kísérletezve. Utólag megbántam, hogy felvettem a Társadalomismeretet, a tanár szadista volt, csípös humorral. 13 lapot kaptunk fejenként és tizenöt percet, hogy minden lapot felcímezzünk társaink nevével, aztán a két oldalára három-három jellemzőt firkantsunk, mindezt névtelenül. A móka kedvéért a professzor is beszállt a játékba, majd tizenöt és pár perccel később a nekünk címezett lapokat kaptuk kézhez. Nagy számban ezt olvastam a sajátomról; Kedves. Kedves. Helyes. Cuki. Szöszi. Ez kétszer szerepelt. Túl aranyos. Magas. Vicces. Mókamester. Okos. Szerény. Visszafogott. Csöndes. A tizedik bohóca. Rendszerető. Barátságos. Kissé lobbanékony. Makacs. Önfeláldozó. Türelmes. Figyelmes. Szomorkás. Életvidám. Megint szomorkás. Szexisten. Szűz – ha megtudom ezt ki írta, kibelezem! Morcos. Csendes. Okos. Becsületes. Bizakodó. Reménytelenül szerelmes… A tanbának igaza volt, a rossz tulajdonságaim is szépítéssel jelentek meg a gyűrött papirokon. Kiemelték a jót, néhány helyen eltúlozták, míg a rosszakat elhomályosították, addig az utolsó lapig. Macska kaparta, már-már karistolt betűk feketén vetítettek ki azt, amit nem akartam látni. Bűnös, hazug, szánalmas, emberfeletti, lelketlen. Kezem megremegett a szavak láttán. Valaki okkal címezte ezt nekem, valaki okkal akarta a tudtomra adni, hogy tud valamit, okkal akarta ezt elküldeni…
Felnéztem a teremben az egyetlen szempárra, ami engem nézett. Jarvis acél tekintete lyukat fúrt belém, úgy éreztem, hogy csak ő és én tartózkodunk a teremben, hiába vettek körbe a barátaim. Megfordítottam a lapot gyomromban görcsös érzéssel, a hatodik szó ott foglalt helyet; Vérfarkas.

when i was younger...

Meghaltam volna?
Füst és korom kábító egyvelegét forgatom számban. Olyan nagy a forróság, hogy megtudom érinteni a levegőt. Fullasztó és nehéz. Alig múltam öt, és az első emlékem életem legborzalmasabbja egyben.
A lépcső alatti tárolóban aludtam, az volt az én titkos búvóhelyem, mivel a szüleim leginkább csak a szezonális ruhákat tárolták itt, fogalmuk sem volt, hogy itt játszok, amikor kedvem tartja. Egészen addig az estéig ez volt a világ legbiztonságosabb helye számomra.
Riadtan rontok ki búvóhelyemről, a szüleim után kiáltok halálra rémülve. Hangomat elnyomja a fülemben dobogó vér ritmusos lüktetése. Mozdulni se merek, hosszú percek telnek el válasz nélkül. A tűz ropog és elpusztít mindent, ami kedves volt nekem. Mikor a füst már az összes levegőt kiszorította tüdömből kábultan meglódulok és a bejárati ajtóig meg sem állnék, ha egy sötét alak nem állná utam, a nővérem baseball ütőjét tartja kezében. Meglendíti, én pedig földbegyökerezett lábbakkal várom a becsapódást, ami a fejemet éri.

Napjainkban

Szőkés fürtjeimbe vékony ujjak gabalyodnak, ahogy nekidőlök a lift oldalának. Minden olyan teljes; az érzés, ami végigfut a gerincemben, a lány szívének erőteljes és fiatal dobogása, parfümjének kellemes aromája, a gólyabál távolodó zajai. Igazán élek. Valóban érzek.
Az átváltozásom olyan volt, akár a főnixeké; Meghaltam, azán még erősebben tértem vissza. Elhagytam a régit az újért, és egy teljesen más belsőt kaptam ugyanazzal a külsővel. És mindennap van, ami emlékeztessen arra, mennyire hálás is vagyok ezért Damiennek.
A visszatérésem arra sarkalt, hogy megkeressem nővéremet és megöljem, de a szórakozás mindig belefért, még nekem is. Figyelemmel követtem, hogy végez fajtársaimmal és mindenkivel, aki hozzám hasonló volt. Megundorodtam tőle és a titkaitól, hosszú ideig nem is mertem mutatkozni előtte. Aztán egy nap mégis kopogtattam. A döbbenet maszkot öltött az arcán és engem is kizökkentett. Tudott ember lenni, és én pont ezért képtelen volt még végezni vele. Nyájas volt, kedves, vidám, mint amilyennek én ismertem, mielőtt feleszméltem volna pedig már nála laktam. Beirakoztam a Beacon Hills-be és folytattam a tanulmányaim, legalább egy kis időre meghagytam a szerepem, amit felépítettem. A gyanú halvány árnyéka sem fordult meg nővérem fejében.
Az adrenalin pattogott az ereimben, minél vadabb volt nyelveink játéka, annál inkább éreztem, hogy elvesztem az eszem. Le kellett hűtenem magam.
- Folytassuk ezt a tetőn. – Szakítottam meg a csókot. Gyönyörű szemei voltak, smaragdzöldek egy csepp kékkel. Pimaszul mosolygott, tetszett neki a helyzet. Valószínűleg ő lett volna az évfolyam rosszkislánya.
- Rendben. – Elengedve derekát a gombokért nyúltam és a tetőre irányítottam a liftet- Hogy hívnak?
- Jack. És téged? – Néztem vissza szemeibe.
- Marisa. De te hívhatsz Mary-nek.
A név hallatán felelevenülnek a képek a fejemben. A tűzről, a családomról, de leginkább Marisáról és arról, hogy milyen gyenge is voltam vele szemben. Izmaim megfeszülnek és elönt a forróság.
- Rendben, Mary.
Mondom monoton hangon. Amint felérünk, nem habozok, és kézen fogva húzom a tető felé. Chiffon szoknyája suhogó hangot hallat sietésünkben. Szétrobban a fejem a hangoktól és a dühtől, a lány szavai csak csipogás a háttérben. Magam elé forgatom amint kiérünk és a falhoz lökve folytatom a csókot, amit félbehagytunk. Gatyámnál matat fürge ujjaival, nem zavartatom magam, hagyom, hogy tegye amit akar. Combjára markolva felhúzom lábát és végig simítom, érzem, hogy karmaim már kint vannak, és nem járok messze az átváltozástól. A düh utat tör magának és nem tudom megfékezni. Egyetlen karmolással kezdődött. Nem tudtam megállni addig, ameddig bőr cafatkák nem lógtak karmaim végéről és a vér nem tengerként állt alattunk. Ziláltan álltam fel, zakómat belsőség darabok borították és még többet akartam az érzésből. Többet akartam, egy embertől. A nővéremtől, de mikor leszek végre elég erős végezni vele és megbosszulni a szüleinket?
Vissza az elejére Go down


avatar


: :Join date :
2016. Apr. 01.

Age :
24

Tartózkodási hely :
⌞hiding in the shadows⌝

Foglalkozás :
⌞bartender⌝


Szer. Szept. 21, 2016 10:04 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Édes drága öcsém, életem megkeserítője *-*
Bár mindig azt hallom tőled, ez nem lett hosszú alkotás, de szerintem ezzel nincs is gond. Megismertük a karaktert, és ez a lényeg, nem kell ide több ezer szó, ez is tökéletes volt, nyugodj meg *-* Őszintén tetszik, ahogy megalkottad az öcsköst, pont olyan, amilyennek elképzeltem... vagyis egy gond van vele, hogy megakar ölni Rolling Eyes De nem bántanád a drága nővéredet, ugye? puppyeyes A kis mocsok alfádba meg ne bízz, mert nem mond el az ám semmit, és ha mégis támadásra adod a fejed ellenem, vigyázz, ismerek ám trükköket Duzzi Helyesírási, vagy más hibákat nem vettem észre, ezért abba is hagyom a felesleges beszédet. Az utat ismered, aztán boldogíts mindenkit a szöxi pofiddal *-*the past is weighing us downwhile we are trying not to drownVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Jack Lewis
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Darcy Lewis /Szabad/
» Jack Monroe – Nomad /Szabad/
» Xiaolin Showdown! [Kimiko vs. Sir Lewis]
» Képregények
» Jack Osterman

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: