• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Hedwig J. Beasley


avatarCsüt. Szept. 22, 2016 9:48 pm
Vendég
VendégHedwig Julia Beasley
Tornado, this is my child. Tornado, I won’t say I built him, but I am his shelter.

● becenév: Hedie
● születési hely, dátum: Beacon Hills, 1991. december 9.
● kor: 24
● faj: ember
● nemi identitás: pánszexuális
● play by: Im Jin-ah
● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

A tükör elé állva, a tekintetemet vonzza a gömbölyödő hasam, bármikor ránézek, mosolyogni támad kedvem. Észre sem veszem, de a nap közben állandóan azon kapom magamat, hogy oda téved a kezem, körbeölelem a pocakom. Számomra furcsa, hogy nem bánom, ha az egykor utált mérleg, most egy kicsit többet mutat. Mindig is megszállottja voltam a kalóriáknak, azonban ezt sikerült elengednem, most sokkal egészségesebben étkezem. Ebből adódóan mindig sudár termetem volt. Persze, ha leszámítjuk a pocakot.
Szeretem azt mondani, hogy a mozgásom kecses, meglátszik rajta a jó néhány évnyi balett, majd modern tánc. Ehhez társul, az inkább vékony, talán egy egész picikét babás arcom. Apa egyszer azt mondta, hogy a frufrummal próbálom öregíteni magam, amiben részben igaza van. Bár mondhatjuk azt, hogy elég sokszor változatom a frizurámat. Voltam már szőke, barna, középen elválasztva, frufru nélkül, szeretek kísérletezni.

Miután anyánk elment, sokáig töltöttem be a húgom életében egy fajta anya szerepet. Egy picit túl gyorsan nőttem fel, tizennégy éves énem ezt keserűen vette. De valahogy gyorsan beletanultam a dolgokba, kisebb fennakadásokkal is, de könnyen alkalmazkodtam. Azt hiszem ez az egyik jó tulajdonságom.
Talán már előtte is bennem volt, vagy a véletlenek sorozata, miatt de azóta én vagyok mindenki anyukája. A baráti társaságban én vagyok az, aki mindenkit (néha kéretlen) tanácsokkal bombáz, ha valaki beteg én ápolom, az ittas barátnőknek fogom a hajukat. Bár ebben szerencsére már régóta nem volt részem.
Mindig is volt egy vadabb énem, akit inkább rejtegettem, nem illett volna az apám által kialakított családi képbe. Kit akarok hitegetni, igazi jó kislány vagyok. Egyedül akkor szólaltam fel az apai akarat ellen, mikor a házasságomról volt szó, de végül belementem. Ő csak a legjobbat szeretné nekem, és nézzenek oda. Nem is érzem magam olyan rosszul így.

when i was younger...

Belevájom a körmeimet a vászonszoknyám fekete anyagán át a bőrömbe. Figyelem, ahogy az ujjaim elfehérednek a szorítástól. Még véletlenül sem nézek a szemébe, minden erőmmel kerülöm a tekintetét. Lopva pillantok csak rá, a nyugodtság szobrának tűnik. Hallom, ahogy mélyen beszívja a levegőt, mint egy ló.
— Tehát?
— Nem is ismerem!
Nem mondtam nekik, hogy már van valakim, akit sosem fogadnának el. Csak összeszorítottam az ajkam. Nevelőanyám a szája elé kapja a kezét, másikkal a mellkasa előtt kalimpál, miközben azt hajtogatja, az ő szíve ezt nem bírja, és apámmal sírba visszük.
— Mit tudok én arról, hogyan kell jó feleségnek lennem? — beletúrok a hajamba. Tudom, hogy ez az egyetlen ütőkártyám. — A saját anyám elhagyott.

˘°°˘

A babám, akkora, mint egy nagyobb cukkini. A következő hetekben kinyitja a szemét, de a bőre még átlátszó, a zsírréteg még csak most kezd lerakódni, és még csupa, bolyhos szőr. El kell, hogy mosolyodjak. Már érzem, ahogy mozog, sőt néha a pocakomon egy-egy láb, kicsi kéz is felbukkan.
A hideg, ragacsos masszát már megszokhattam volna, mégis összerezzenek, mikor a bőrömhöz ér. A szerkezetet talán egy kicsit túl erősen nyomja a hasamnak a doktor, így felszisszenek. Mire rám mosolyog, egy picit finomabban bánik a géppel, majd figyelmét újra a monitorra irányítja. Nem tudom megszokni a várakozást, minden egyes ultrahang során fojtogató csönd telepszik a szobára. A levegő sűrű, nyúlós masszává változik, ahogy a baba képét figyelem. Nem fogom tudni, ha valami baj van. Az első alkalommal nem is tudtam megmondani, hogy hol van a feje. Most már egészen ember formája van a kislánynak. Szeretném a nevén szólítani, hiszen már hall, érzékeli a külvilágból érkező zajokat. Azonban akárhányszor felhozom a dolgot Hwannál a beszélgetés kellemetlen lesz, és inkább nem feszegetem a témát. Szóval csak énekelek a picinek, altatókat, a kedvenc számaimat. Nem gondolom, hogy különösebben szép hangom lenne, mégis ilyenkor a kislányom mintha egy csöppnyivel nyugodtabb lenne. Egyébként is, már most éjszakai életet él, mire sikerülne elaludnom, elkezd rugdalózni, dörömbölni. A nagy pocakom miatt már így is nehézkesen sikerül pihennem, de így szinte lehetetlen.
Meg kell állítanom a kezeimet, önkéntelenül mozdultak védekezően a pocakom felé.
— Nos, anyuka, minden rendben van a babával.
Magamat is meglepve engedem ki, az eddig benn tartott levegőt. Észre sem vettem. Butaság ennyit aggódni, ráadásul a kicsinek sem tesz jót. A pici az arca előtt tartotta kezét, mintha már félős lenne. Nem tudom levenni róla a szemem. Miközben a szívhangot hallgatjuk, ami számomra annyira megnyugtató, ő összeszorítja a pici ökleit. Neki túl hangos lehet, valószínűleg felébresztettük.
Nem szeretnék sírni, annyira nem illik ide. Csak még inkább kliséssé tenném a helyzetet, de nem tehetek róla. Én, aki a kiskutyás videókon is sírok, hogy állhatnám meg, hogy ne sírjak, mikor a saját kislányomat látom. Az egyetlen kellemetlen érzés, ami akkor nyílalt belém, mikor a hasamat törölgettem, hogy már hat hónap eltelt, és az apukája, még mindig nem látta.

Vissza az elejére Go down


avatar


: :Join date :
2016. Apr. 01.

Age :
24

Tartózkodási hely :
⌞hiding in the shadows⌝

Foglalkozás :
⌞bartender⌝


Pént. Szept. 23, 2016 7:15 am
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Hedwig *-*
Először is nagyon kis szép pofit választottál a karakternek, nagyon tetszik cute Másodszor pedig akkor az elbírálás. Ugyan nem lett túl hosszú a dolog, amivel természetesen nincs semmi gond, szerintem teljesen megismerhettük a karaktert. Még a múltjába is betekintést nyerhettem kicsit, és az egy információ alapján nem lehetett neked túl könnyű. Senkinek se tesz jót, ha túl korán kell felnőnie, remélem ezért neked már nem maradtak sérüléseid. A gyerekhez gratulálok, báár az apjának adnék legszívesebben egy taslit Rolling Eyes Nincs olyan, hogy a saját gyerekedet nem nézed meg. Hát micsoda dolog ez?! Na, de nem szaporítom tovább a szót, örülök, hogy egy ilyen karaktert hoztál közénk, ráadásul várandósat. Semmi kivetni valóm nincsen, így nincs mád dolgom, mint utadra engedni téged. A fontosabb linkeket itt megtalálod. Na meg üdv nálunk *-*the past is weighing us downwhile we are trying not to drownVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Hedwig J. Beasley
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: