• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Minerva Cheney


avatarPént. Szept. 23, 2016 8:08 pm
Vendég
VendégMinerva Cheney
ide jön egy rövidke idézet vagy vmi

● becenév: Minnie
   ● születési hely, dátum: BH, 1990. aug 2
   ● kor: 26
   ● faj: Wherecoyote
   ● nemi identitás: Hetero
   ● play by: Candice Accola
   ● karakterfajta: Jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Azt mondják szép vagyok, de mi számít szépnek igazán? Miért mondják azt az emberek, hogy öröm rám nézni? Én nem mindig szeretem a saját látványom.
Nem vagyok magas, nem érem el a legfelsőbb polcokat sosem, és nem vagyok egy nádszál királykisasszony sem, egy két plusz kilóm van de nem panaszkodom. Emiatt legalábbis nem. Szőke hajam van, anyámtól örököltem, és imádom a hajam, ha csak tehetem, és van időm, minden alkalommal máshogy kötöm fel. Szemeim barnás árnyalatúak, de inkább az a furcsa szín a barna és sötétbarna között, nem tudom hogyan nevezik, nem érdekelt. Finom arcom van azt mondják, mosolyra termett ajkam, és hegyes kis orrom. Nos ezek nagyjából igazak is. A mindennapokban szolid sminket viselek csak, egyáltalán nem kihívót, az olyasmi messze áll tőlem, bár a szívem mélyén néha kipróbálnám.
Sokféle kollekciót szeretek. Szeretem az egyberészes nyári ruhákat, könnyű topánkával, vagy szandállal, szeretem a rövid nadrágokat és a könnyű toppokat, vagy a farmereket, és a hosszú ujjú színes, mintás felsőket, Szeretek nőiesen öltözködni. Elegánsan, a mindennapokat követve, és nem túlzásokba esően, hatmillió és fél kiegészítővel. Bár szeretem ezeket, és egy ékszerboltban is el tudok lenni órákig, és nem bánom ha bizsu. Sosem kaptam igazi ékszert senkitől, a ballagásomra kapott gyűrűn kívül. Szeretem az ezüst színűeket.
Cipőből is változatos az ízlésem, szeretem az elegáns bokacsizmákat, vagy kényelmes szandálokat és topánokat de tornacipőt is veszek fel, meg magassarkút is. Bakancsot, nem, azt valahogy... ormótlannak tartom, és nevetséges, de ijesztőnek is.

Hogy belül milyen vagyok? Nehéz ezt összefoglalni, még sosem gondolkodtam el ezen, de nem nevezném magam unalmasnak. Na nem azért, mert minden hétvégén, magamból kivetkőzve ugrálok valami rock koncerten, vagy házibuliban iszom magam a föld alá. Ezekre valahogy, nem érzek késztetést, és nem hiányzik az életemből az alkohol gőzös társaság, és a szörnyűséges másnaposság érzete. Egyetlen egyszer kipróbáltam, az elég volt, és soha többé. Legalábbis nem mostanában.
Tipikusan olyan ember vagyok aki nem emeli fel a hangját, ezért ha néha mégis, mindenki megrökönyödve néz rám, hogy mégis melyik bolygóról érkeztem. Szeretek magam véleményt alkotni mindenről és nem szeretem a pletykákat, mert sok a hazugság benne. Határozott vagyok és gyorsan döntök általában, de nem mindig hibátlanul, és akad egy két döntésem amit meg is bántam. Őszinte vagyok, de nem nagyszájú, noha akik ismernek, tudják hogy többnyire nem rejtem el a véleményem és ha kérdeznek kimondom, de kéretlenül nem, mert el akarom kerülni az olyan helyzeteket, hogy beszóljanak, mert semmi közöm nincs hozzá. Nem szeretek ilyen helyzetbe keveredni, és nem szeretem azt sem, amikor valaki csak úgy lekezel, olyankor felébred bennem a vágy megmutassam, nem vagyok egy üres fejű csitri.
Szeretek olvasni, és filmeket nézni, mindenféle témában és ezeknek hála elég sok mindenről tudok beszélgetni is, amiért neveztek már gúnyosan hercegnőnek, akinek más dolga sincs hogy olvasni meg filmezni és meg buta magazinokat lapozgatni. Szinte mindenféle zenét meghallgatok, szeretem ismerni őket hogy hitelesen tudjam szidni vagy dícsérni őket, de nem káromkodom sokat, hiszen attól még jobb nem, a helyzet meg nem oldódik...
Talán olyannak tűnök kicsit, mint aki "Miss Tökéletes", de messze nem vagyok az. Könnyen megbántódok, és van amikor mindennél többre becsülök egy könyvet és egy bögre forró csokit az ablak alatti kanapéra gömbölyödve.

when i was younger...

Kedves Naplóm!

Igen, képes vagyok naplót írni még felnőtt fejjel is, nem tartom gyengeségnek, vagy butaságnak. Nekem ez a láthatatlan barát marad, akinek elmondhatom minden problémám. Mert vannak. Ám ez még nem a legjobb idő, ne rohanjunk előre, még csak most kezdtem írni, igaz eléggé keszekuszák a betűim még.

Minerva vagyok, akik egy kicsit is jobban ismernek azoknak Minnie, vagy Min ahogy tetszik, nekem mindkettő egyre megy. Úgy értem nem csinálok belőle problémát akárhogyan is szólítanak meg mások.
Huszonegy éves vagyok, és befejeztem az iskolát, de még nem tettem le arról a célomról, hogy egyszer híres fordító lehessek. Azonban ennek is ára van, mint mindennek az életben, éppen ezért vállaltam munkát, hogy később legyen miből finanszíroznom a tanulásomat is, meg időszerű lenne jogosítványt is csinálni. Bevallom neked, egy kicsit irigyen nézek azokra, akiknek van és csak beszállnak a kocsiba és már mennek is, csodálom azt a könnyedséget ahogy egy két férfi vezet, és azt a felelősségteljességet ahogyan a nők szoktak. Én is szeretnék, de sajnos nem vagyok hozzá elég magabiztos még. Optimistán állok hozzá, szóval még lehetek.

A sokkal nagyobb baj, az nem ez. Nem tudom mi ütött a szüleimbe annak idején, amikor kávézót kezdtek üzemeltetni. Igazából kávézó és koktélozó hely, a fiatalok szeretik is. Én is szeretem, csak azt nem szeretem, hogy jelentős adósságot halmoztak fel maguk mögött egy üzletember felé, akitől bérlik a helyet vagyis bérelték, és most az ő felelőtlenségük jut nekem is. Próbálom felnőtt módjára viselni a helyzetet, és valami megoldásra jutni, hiszen nincsen elérhetetlen cél, csak tehetetlen ember, az pedig nem akarok lenni, semmiképp. Nem mondom, hogy néha nem szomorít el teljesen a helyzet, és nincs olyan nap amikor a kert végében elásnám magam egy életre, de azt hiszem ez normális, hogy minden ember életében van jobb és rosszabb időszak, ezt csak kezelni kell. Valahogy, bárhogy. Bízom abban, hogy meg fogom oldani, és az az ember nem hoz fölém fekete viharfelhőket. Eddig nem sikerült neki, szóval ezt jó jelnek veszem. Ebben csak a szomorú hogy amit mindig félre akartam tenni pénzt, a jogosítványra meg minden másra, alig jut most valami.

Mostanában még egy dolog van, amin sokat gondolkodom. Mint minden lánynak nekem is vannak álmaim pasikról, és hogy milyet képzelnék el, persze nem szentírás, hogy csakis ilyen vagy olyan legyen, hanem ha megfog a személyisége, akkor mindegy hogy milyen a haja, a szeme, izmos vagy nem. Többször hallottam már a lányokat is beszélgetni akikkel jóban vagyok, hogy bejönnek nekik a tetovált pasik, akik kicsit extrémebbek, mert biztosan vadak és szenvedélyes szeretők. Nem tudom, ezen már én is gondolkoztam, de nekem valahogy nem lételemem hogy a pasim folyamatosan káromkodjon, és a fél világtérkép rajta legyen, valahogy ijesztő számomra, és nem túl vonzó, inkább szomorúnak tartom, hogy a bőrére varrt minták mögé menekül. Mint az a fiú is.

Egy két alkalommal már találkoztam Vele, azt hiszen Blaise a neve de nem vagyok benne biztos, igazából... nos nem igazán beszélgettünk, csak beszólogatott, aztán vigyorogva továbbáll. Nem értem miért csinálja, ha nem tetszik neki valami azt kulturáltan is megmondhatná, nem kéne keménynek, és bunkónak lenni. Fogalmam sincs mi lehet vele, de... miért mindig arra van dolga mint nekem? Mindenesetre nem foglalkozom vele, nem hagyom hogy akár ő akár más rossz vendég, tönkretegye az üzletem, és a napomat. Nem, még neki sem engedem meg.

Mindig is így gondoltam rá, amióta eldöntötte hogy a kávézóm lesz a törzshelye, de egyszer megvárt zárás után, és semmit nem kérdezett vagy mondott csak megcsókolt. Meglepődtem, de a legfurább az volt hogy nem esett rosszul, és visszacsókoltam. Azóta nem láttam a kávézó környékén, pedig... tartozik nekem egy magyarázattal. Vagy jobban tenném ha elfelejteném az egészet? Nem tudom.

Megyek, készülődök. Este lesz egy koncert, amire el szeretnék menni, egy világhírű csellista fog fellépni, és kíváncsi vagyok hogy tényleg olyan gyönyörűen zenél-e mint mondják.

Majd írok még.
Szia
Minerva

Vissza az elejére Go down


avatarKedd Szept. 27, 2016 1:35 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Szöszi! *-*


Hűha, hát igen. Ahogy te magad is leírtad a jellemzésed végén, úgy tűnsz, mint Miss Tökéletes, legalábbis minden szülő álma egy ilyen gyerek lenne. Nekem úgy jött le, mindig próbálod megtalálni a helyes utat mindenben, legyen szó akár egy veszekedésről. Ami számomra meglepő volt, hogy mennyire aranyos és ártalmatlan vagy legalábbis annak tűnsz Rolling Eyes mindez alapján, ahhoz képest, hogy te is csak egy prérifarkas vagy. Ez viszont #sorrynotsorry nem jelent semmit, ha rólam van szó. Razz
A naplódat is leginkább csak az "aranyos" jelzővel tudnám illetni, bár ez inkább a szavaidra vonatkozik, mint a tartalomra. Nem lehet könnyű a nyakadba venni a szüleid problémáit is, főleg, hogy próbálod közben megtalálni a saját utadat és elérni a céljaid. A fiúkkal kapcsolatban pedig csak óvatosan, nem mindig cselekednek úgy, ahogy valójában gondolkoznak, és erre tökéletes példa a te kiszemelted is - mert nekem ne tagadd le, hogy nem az. Razz
Nem szeretnélek tovább feltartani, nincs is okom rá. Sicc foglalózni, aztán irány a játéktér. *-*
Azért vigyázz a vadászokkal, mert egyeseket nem érdekli, milyen tulajdonságokkal vagy megáldva valójában. hmm

Vissza az elejére Go down
 
Minerva Cheney
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Minerva McGalagony

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: