• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Titkárnőcim.


 :: Egyéb
avatarKedd Szept. 27, 2016 8:26 pm
Vendég
VendégPeggy + vezetéknév
Peggy filled with anxiety and panic attacks

● teljes név: Peggy, Margaret, Marge,
● kor: 17-22
● faj: Ember - később akár Más.
● play by: Bailey Buntain (Csak példa)
● státusz szabad, mint a madár

Oh, you're so naive, yet so

Peggy, Peggy, Peggy... Hogyan is jellemezhetnélek én kis gyámoltalan titkárnőm? A lány, akit senki nem vesz észre? A lány, aki naivan tud bízni? A lány, aki szövetkezett a Nagy, Sunyi Rókával?

Ne hidd, hogy én sajnálatból vagy szeretetből vettelek szárnyam alá. Nálad százszor, sőt ezerszer tapasztaltabbak is jelentkeztek a pozíciódra - a te lelkedhez viszont hozzá se kellett szagolnom, hiszen minden szavamra ugrottál. Annyira teljesíteni akartál, hogy kútba ugrottál volna egy kis törődésért. Tiszta vagy, becsületes, már-már szánalmasan törékeny, de egy panaszom se lehet rád, Peggy, a kávém mindig friss, te pedig mindig pontos.

Tudod jól, mi zajlik az iroda ajtaja mögött, mégsem teszel semmit. Tudod, hogy azok, akik oda besétálnak lelketlen bábokként térnek vissza. Tudod, hát miért nem cselekszel? Miattam talán? Mi ez? Vakság, rajongás, félelem? Szeretnél közénk tartozni, jól tudom, erősebb akarsz lenni. Elakarod hagyni a lány szerepét, akin mindig átnéznek, azt, akit először életében a főnöke juttatott csúcsra, mert más sose tette volna, akit csak kihasználnak, aki egy senki. Annyira akarod a változást, hogy még a dokik elé is vetnéd magad. De Peggy, mi lesz az átváltozás után? Megmarad a hűséged? Továbbra is alázatos leszel? Túléled a harapást? Mi lesz, ha...

// Édeskedves Titkárnőcim. *-* A Peggyhez ragaszkodom valamilyen formában, de harmadik nevet nyugodtan választhatsz, ahogy vezetéknevet is. Pofit se szabok meg, de ha nem tudsz választani, akkor tudom ajánlani Greer Grammer, Jillian Rose Reed, Liana Liberato vagy McKaley Miller arcát:3 De ezek sincsenek kőbe vésve. Az, hogy ez mellékállás, főállás, diákmunka, teljesen a készitőre van bizva, ahogy az is, átváltozik-e később valamivé és onnantól milyen kapcsolatot kiván tartani a főnökasszonnyal. *-* Nagyon várlak már, kis Peggy, gyeregyeregyere anyucihoz Twisted Evil Szottyongat
Vissza az elejére Go down
 
Titkárnőcim.
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: