• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Lauren Pryce


avatarCsüt. Szept. 29, 2016 8:57 am
Vendég
VendégLauren Pryce
Ha a gonoszság fészkelődik benned:
engedd, hogy megkísértsen a jó..

● becenév: En
● születési hely, dátum: 1996.10.12.B.H.
● kor: 20
● faj: vadász
● nemi identitás: heteró
● play by: Marie Avgeropoulos
● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Mindenkinek vannak titkai. Száműzött, múltbéli események, amiket szeretnénk meg nem történtnek kezelni. Nekem is megvan a magam démonja. Van, amiről még neked sem meséltem Matt. Talán sose fogok. Nem csak azért vagyok melletted, mert megmentettél, hanem az apám miatt is. Tudod, a szüleim vadászok voltak, de születésem után, apámat beharapták a vérfarkasok. Anyám nevelt végül fel egyedül, erőssé tett. Ám...Beacon Hills mellett nem sokkal, bérelt helyem van az alfa mellett. Gyáva vagyok, Matt? Meglehet...de közben erős és kitartó, aki az utolsó leheletéig harcol, hogy ha eljön esetleg az utolsó pillanat, ki tudjam mondani...mindent megtettem, győztem. Te tartasz távol a csábítástól, amit apám élete jelenthetne és tőled követelem annyira mohón, hogy érezhessem a gyűlöletet irántuk.
Kegyetlennek tűnök néha igaz? Pedig a lelkem mélyén, csak egy megszeppent kislány vagyok.
Naivnak hiszel tudom...mindent elhiszek neked és támogatlak, de az illúziód már rég nincs hatással rám, kölcsönösen használjuk ki egymást. Szükségem van rád, mint egy falat kenyérre.

Gesztenyebarna hajzuhatag keretezi az arcomat, amit sűrűn fogok copfba, hogy ne zavarjon a hossza. Angyalszárnyszemöldök ráncolódik, amikor valamit nem értek. Telt ajkaim húzódnak mosolyra, ha megnevettetsz.
Törékenynek tűnök, de a ruha takarásában, izmok rejlenek. Emlékszem, hogy egy közös edzésen meglepődtél, ahogy vissza ütöttem.
Lapockámnál vékony heg fekszik, az első vadászatom során szereztem. Azon a vadászaton, amiről sosem beszélek senkinek.
A szemeim kékek. Mint az óceán...fullasztó, nem éri meg elmerülni bennük.

.

when i was younger...

Tudjuk jól, mind a ketten, hogy miért vagyunk itt. Ugye tudod Matt? Hiszen elmehetnél, magamra hagyhatnál. Megtehetnéd, hogy hátat fordítasz nekem, nem próbálsz többé ördögi bűvkörödbe vonni. De nem... Helyette önként és dalolva veszel el a pokolban, amit kínálok neked, azáltal, hogy melletted maradok és mesterkedésre késztetlek. Együtt égsz velem. Talán a leginkább akkor taszítod magad a lángok közé, amikor leveted maszkod, leveted az önelégültséged romlott héját és ráeszmélsz a puszta valóságra. Mindenkinek eljön egyszer az a pillanat. Az enyémben is. Egyszer volt egy álmom.  Valamikor hittem a szépséges, mesébe való, boldog életben. De, ha megérint a halál billogja, a szörnyetegek sóhaja, megváltozik a szél csendes moraja, az éjszaka félelmetes árnyéka. Észreveszed őket, felfedezed a fák sűrűjében a testüket, a tekintetükben az állati villanást. Látom őket. És...
Látlak téged is. Nem a hazug, modoros, sosem létezett gondolataidat, nem a mozdulataidat, amiktől azt hiszed elalélok. Ó, nem. Téged látlak Matt! A húsod, a zsigereid mögött tobzódó tenni akarást, amiről még koránt sincs eldöntve, hogy jót, vagy rosszat teszel vele a világgal. Ugyan! Rossz volnál? Rossz volnék? Ebben a korban, csupán egy más eszme tisztelete az, ami ezeket a nevetséges, morbid képzelgéseket szüli. Igazságos vagyok, olyannak látom a világot, amilyen. Romlottnak és elkésettnek. Menekülnek a vérfarkasok, menekülnek a szörnyetegek. A megváltásuk pedig nem jön el. Nem azért, mert anélkül ontom ki az életüket, hanem, mert a saját bűneik mardossák végül a halálba őket. Nincs aki piedesztálra emelje már őket. Látod őket igaz? Mindegyiket, az összes bestiát! Ott! A hátad mögött! Hazugság, csalárdág, bűn és kéjvágy. Vezekeljenek hát! Én pedig szívest örömest váltom valóra, legsötétebb félelmeiket, mert ezek fogják megmutatni, kik is voltak éltükben. Ártatlanok életét vették el, átkozottá tették őket, olyan könyörületet nem érdemlő lénnyé, akitől gyermekkorukban rettegtek. Akinek a létezését egészen addig tagadták, amíg fel nem tépték a torkukat.
De közben bűnös vagy Matt és én is az vagyok. Istent játszunk, de csak halandók vagyunk. Fürödj meg hát velem a romló jelen nektárjában és hitesd el újra és újra, hogy te jelented nekem a világot...és többé nem maradok egyedül. Én pedig hálám jeléül támogatlak, a lelkem a kezedbe adom.
Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Okt. 01, 2016 12:26 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Lauren! *-*

Már elsőre is imádtam a lapod, ez azóta sem változott, és lényegében már a véleményem is tudod, de itt az ideje, hogy kicsit jobban is kifejtsem, amit gondolok. puppyeyes
Tetszik, hogy magát a jellemet is egy más fajta módszerrel írtad a megszokottól, így egy pillanatra sem untam olvasás közben, ráadásul pontosan annyit tudtunk meg, amennyit kell. Se többet, se kevesebbet. Semmi felesleges információ, azonban pontosan annyi, hogy még fel is keltse mások érdeklődését.
Magával az előtörténet résszel pedig csak még jobban fokoztad az érzéseim a lappal kapcsolatban, elvégre tökéletesen megragadtad a kapcsolatunk lényegét, és ezekkel az apró változtatásokkal pedig csak még jobbá varázsoltad az egészet, mint elsőre megálmodtam. Imádom ezt a fajta fogalmazásmódot is, és nagyon szívesen olvastam volna még tovább, tovább és tovább - de erre lesz még bőven alkalmam úgyis. úúú
Nem tudnék mibe belekötni, és nem is akarok. Sicc foglalózni, aztán gyere velem isteneset játszani. Ideje megváltoztatni a világot! Szottyongat

Vissza az elejére Go down
 
Lauren Pryce
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Michael és Lauren - Feltörő emlékek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: