• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 My dear big sister!


 :: Egyéb
avatarPént. Szept. 30, 2016 6:41 pm
Vendég
VendégCassandra de Martel
Ha a nővéred nem mondja meg az igazat, senkire sem számíthatsz.

● teljes név: Cassandra de Martel
● kor: 27
● faj: Ember/Vadász
● play by: Lauren German
● státusz szabad

i hate that i want you

Makacs, önfejű, kezelhetetlen, konok, nagyszájú és a nővérem. Kerek tíz év van közöttünk, mégis amikor együtt vagyunk olyanok vagyunk, mint ha csak ikrek lennénk. Sebastian halála téged is nagyon megviselt, csak úgy mint mindenkit a családunkból, de te a munkád révén mégis jobban kezelted, mint például én. Könnyen egymás torkának tudunk ugrani, de szinte ugyan olyan könnyen ki is békülünk, ehhez pedig alighanem sok köze van annak, hogy Seb után hozzád állok a legközelebb.
Tisztában vagy vele, hogy mit csinál az egész család, meg azzal is, hogy például a nagybátyánk erről semmit nem tud. Visszatérve a munkádra, a családi hagyományokat felrúgva, te rendőrnek mentél. Nem is akármilyen rendőrnek, hiszen az FBI-nál dolgozol, és éppen ezért jössz most ide. A főnököd ugyanis létre szeretne hozni egy csoportot, akik a helyi hatóságokkal együttműködve, fényt derítenek arra a sok eltűnésre, halálesetre és mindenféle furcsaságra, amelyek itt Beacon HIlls kis városkájában zajlanak. Te pedig mind a két terület bennfenteseként, nagyon is jól tudod mi a szitu. Éppen ezért az elsők között jelentkeztél, hogy csatlakozz a csapathoz.

//Röviden ennyi lenne amit a nővéremről tudni kell. A többit már te alakítod úgy ahogyan azt szeretnéd. Mindent rád bízok. Csak azt az egyet szeretném még kérni, hogy viszonylag egy aktív user vállalja be Cassie karakterét. Apropó Cassandra, ha esetleg a név nem tetszik, akkor nyugodtan változtathatsz rajta, viszont az avatár alanyhoz ragaszkodnék.//
Vissza az elejére Go down
 
My dear big sister!
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Naomi - Dear Diary

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: