• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Kara Lykins


avatarVas. Okt. 16, 2016 6:04 pm
Vendég
VendégKara Lykins
Love bites, so do I

● becenév:Candy
● születési hely, dátum: Stuttgart, Németország 1748. Nov. 10.
● kor: 268 (28)
● faj:Vérjaguár
● nemi identitás: Biszexuális, panromantikus
● play by: Lzzy Hale
● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Nem érek én erre rá egész nap, szóval kezdjük az elején és haladjunk gyorsan, rendben? Na, szóval, nem néztél még rám, hogy ne tudd, hogyan nézek ki, még el is kell mondanom? Jó, rendben, akkor beszéljünk a hajamról, mert az tűnik föl rajtam mindig először. Gyönyörű, hosszú, hullámos és természetes vörös. Általában direkt leengedve hordom még üzlet közben is, mert csábító és ez sokszor kapóra jön. A szemem leginkább vöröses barna, ahogy Razan nagy irodalmiasságában meg szokta fogalmazni, de szerintem csak simán barna és jó az úgy nekem, mert egyszerre képes játékosan táncra hívni és jéghidegen elutasítani. Általában sötétebb színekkel szoktam keretezni, de a rúzst meghagyom az üzlethez.  Csak a macera van vele, ezért az marad a különleges alkalmakra. Az alkatom elég nőies, domborodok, ahol kell és elég izmos is vagyok mellé, nem fúj el a lágy keleti szellő és meg is tudom magam védeni, ha kell. Elég rendes izomzatom van egy nőhöz képest, de én adok magamra és rendszeresen edzek. Nem vagyok egy magasság és nem is hordok magassarkút, de megjárja, aki le meri szólni a termetemet. A ruháim leginkább kényelmesek, farmerok, feszülős pólók, bőrkabátok és hasonlók, a motoros stílust követik, mert nekem ez tetszik és kész. Persze akad a méretes gardróbomban egy-két elegánsabb és szexisebb darab is, hiszen néha adni kell a látszatra is. De mindegyiknek strapabírónak kell lennie, mert különben nem él túl rajtam tíz percet sem, vagy egy menetet Razannal.


Ha állásinterjún lennék véletlenül és ott tennék fel a milyen vagyok kérdést, akkor természetesen hazudnék, mint a vízfolyás, de most kivételesen őszinte leszek. Csak most, csak neked, szóval becsüld meg. Kevesen ismernek igazán, talán csak Razan, de ő sem a személyiségemért tart. Csak azért tudja, milyen is  vagyok, mert már túl sok időt töltöttünk egymás mellett. Imádom a szabadságom és mindent megtennék érte, hogy megmaradjon csorbítatlanul. Ezért nem igazán szeretem, hogy Razan kisajátít és mindenhová rángat magával, mert így elég rendesen lekorlátoz, de azért elég jól bánik velem… Áhh, nem tudom, olyan önellentmondásos az egész, egyszerre imádom és gyűlölöm azt a hülye fejét.
Mindenről tudni akarok és mindent meg akarok tanulni. Folyamatosan képzem magam, főleg a technika, elektronika, matek és a fizika érdekel, de napra kész vagyok az üzleti témákban, a pszichológiában is. Nyelveket is tudok, nem is egyet, de mibe nem kóstoltam már bele. Talán lehetne adrenalinfüggőnek csúfolni, de azt kikérem magamnak, én csak szeretem életveszélybe keverni magam. Biztosítás nélkül szoktam sziklát mászni és rendszeresen bungeejumpilgolok, amikor nem elporolom Gil és Razan seggét videójátékban.
Elég szókimondó vagyok, ami a szívemen az a számon és sosem rejtem véka alá a véleményem, maximum megtanultam burkoltan előadni magam. Nem is szereti mindenki a stílusomat, de ha egyszer valaki megszeret, akkor egyszerűen imádnak. Ja igen, remek színésznő vagyok, könnyen játszom a üzletasszonyt és a kocsmai csinibabát is, aki stílusosan ver meg biliárdban, dartsban vagy pókerben, és viszi el az összes pénzed.
Német származású vagyok, vagyok pontos, precíz, hatékony, ha arról van szó, egyébként laza vagyok, vicces, kissé (na, jó, nagyon) csípős nyelvű és szókimondó vagyok. Szeretek is flörtölni, de sosem csalnám meg Razant, olyan nincs. Viszont nagyon is féltékeny leszek, ha valami liba legyeskedni merészel körülötte, akkor megmutatom milyen cicus is nyugszik bennem. Hűséges típus vagyok, de nem a megbocsátó fajta, csak egy esélye van mindenkinek, kivéve Razan.

Amit még érdemes rólam tudnod:
-Imádom a csokit, nem vagyok képes nélküle élni
-Bárkit képes vagyok az asztal alá inni, nagy ritkán még Razant is
-A cigire sosem szoktam rá, de a kávéra igen
-Razant rendszeresen smasszernak hívom, már csak azért is, hogy idegesítsem

when i was younger...

Essünk túl ezen gyorsan, nem szeretek a múltamról beszélni, szinte senki sem tudja az egész történetet és ez így van jól.  Kezdhetném a legelején, hogy megszülettem, gyerek voltam, blablabla… De fölösleges. Könnyű életem volt akkoriban, legalábbis a körülményekhez képest és boldogan nőttem föl. Akkor kezdődött az egész szerencsétlenség sorozat, amikor valami vadbarom megharapott egy este. Ötletem sem volt, mi történt velem, mert mikor hazatántorogtam és másnap magamhoz tértem, már sehol sem volt a seb, mintha meg sem történt volna az egész. Nem különösebben érdekelt a dolog, csak folytattam a szokásos életem. De amikor eljött a telihold… Azt se tudtam, mi történik velem, utólag raktam össze. Megöltem az egész családom. Azóta is bűntudatom van miatta, hiába tudom, hogy nem tehettem volna ellene. Ne nézz rám így, régen volt, inkább haladjunk.
Ezután megkeresett, aki megharapott. Valami vén fószer volt, majdnem ezer éves már és nagyon durva téveszméi voltak. Azt hitte vagy hamarosan meghal vagy a világ vége köszön be holnap reggel, mindig mást mondott. A nevét sosem mondta meg, mert attól tartott, még a végén megátkozom, ha megtudom. Akart egy kölyköt, hogy tovább örökítse a "génjeit", mert az is meggyőződése volt, hogy ő az utolsó a fajtájából. Nem tudtam akkor, hogy igaza van-e, vagy sem, de nem is érdekelt, mert szabadulni akartam. Nem tanított semmit, hogy mi és miért történik velem, vagy mit tehetek elleni, szóval megpróbáltam megszökni. Azt hittem, könnyű lesz, hiszen dilis volt, de tévedtem. Két sarokkal odébb elkapott, iszonyatosan megvert és bezsuppolt a háza pincéjébe. Évekig tartott fogságban, azt hittem, ott fogok meghalni. Próbáltam is meghalni, de sosem tudtam, a gyógyulás miatt mindig túléltem. Nyomorúságos volt az életnek alig nevezhető létezésem, de kitartottam. Csak remélni mertem, hogy nem ez lesz az örökkévalóságig és így is lett. Az öreg őrületének végül a vadászok vetettek véget. Annyi volt a szerencsém, hogy nem kutatták át a házát, így nem találtak meg engem. Elszöktem és új életet kezdtem. Valahogy megoldottam, gyorsan rá kellett jönnöm, hogy működnek a dolgok és hogyan tudom magamat kordában tartani. Utazgattam, sokat tanultam, szép volt az életem. Aztán kezdődtek a háborúk.
Azt hiszem élveztem is meg nem is az egészet. Persze Németország szívta meg az egészet a legjobban, de legalább nem kellett hadba vonulnom és rengeteg mindent tanulhattam. Olyan technológiai újításokat vezettek be, hogy csak ámultam az egészen.  Közben valahol megismerkedtem Razannal, mert akkor éppen orvos voltam, pontosabban gyerekorvos, de az akkoriban nem számított, még a fogorvosnak is sebet kellett varrnia és lábat amputálnia. Összefoltoztam és tudtam, hogy egy olyannal futottam össze, mint én magam. Persze tanulni akartam a fajtámról, mert még mindig csak foszlányokat tudtam meg róluk, ezért hozzá csapódtam. Csak arra nem vágytam, hogy utána kisajátítson és mindenhová vigyen magával. Végülis megbékéltem vele és a haverjával, de akkor nagyon nem örültem neki. És most itt vagyok, mert ide is rángatott magával.
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Okt. 17, 2016 3:57 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Kedves Kara/Candy!

Nagy boldogsága lehet Razannak egy ilyen asszonypajtás, de én a magam részéről örülök hogy megérkeztél, és remélem nem fogod hagyni hogy ellustuljon az a két macskaféle. A jellemed tetszett, ne is legyél törékeny kislány, csak hadd higgyék azt hogy az vagy, aztán koppints jól az orrukra.

Nem is tartalak fel, menj, boldogítsd azt a lusta macskát Smile

Vissza az elejére Go down
 
Kara Lykins
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Part 14 / 13

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: