• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 the Hart family


 :: Egyéb
avatar


: :

Red is the color of shame. Crimson cheeks and spilled blood. Broken hearts, open veins. A burning desire to return to white.

Join date :
2016. Mar. 26.

Age :
20

Tartózkodási hely :
beacon hills

Foglalkozás :
housekeeper


Hétf. Okt. 17, 2016 8:19 pm
kitsune: sose bízz egy rókában, aurája felemészthet
Samuel/Thomas Hart
a daughter needs a dad


Csak pár hónapja vagyok a családod tagja, viszont már borzalmasan hálás vagyok nektek, azért, mert befogadtatok. Igaz, egy új városba kellett jönnöm, egy idegen helyre, de ez annyira már nem zavar.
Igazán örülök, hogy te lettél az apám. Igaz, beletelt egy kis időbe mindkettőnknek, míg hozzászoktunk a lányom és az apa megnevezőkhöz, de miután ezen sikerült túllépnünk, igazából semmi sem állt közénk. Bár néha úgy érzem titkolózol, és többet tudsz, mint amit mondasz, de inkább nem firtatom a dolgot. 16 évnyi árvaház után megtanultam inkább csak értékelni a dolgokat. Számíthatok rád, és csak ez számít nekem.
Amit nem tudok, hogy tényleg nagy titkot őrzöl. Te is tudsz a természetfelettiről. Ezért érted meg, hogy nem akarok képeken szerepelni. Hiszen te is jól tudod, a rókám meglátszódhat rajta, és az sok magyarázkodást vonna maga után. Emellett tisztában vagy azzal is, hogy mi is folyik a városban. Csoporttól függően két lehetőség van:

  • Druidaként inkább meghúzod magad, próbálsz nem a figyelem központjába kerülni, és óvni minket. Persze annak a néhány természetfeletti ismerősödnek segítesz, de tényleg inkább szeretnél kimaradni a dolgokból.
  • Volt vadászként igyekszel meghúzódni a hétköznapokban. A természetfelettiekkel eleve sincs bajod, csak a gyilkosokkal, akik ok nélkül oltják az ártatlanok vérét. Így például velem semmi bajod nincsen, tiszta szívedből tudsz szeretni. Próbálsz minket megóvni, de egy ilyen városban nehéz ezt végrehajtani.

Te is jól tudod, hogy nem lesz továbbra is olyan könnyű eltitkolnod mindezt. Valamikor úgyis lefogsz bukni. Hiszen vagy a feleséged előtt fogsz lebukni, vagy valamelyik gyereked előtt. Elfogod végre árulni nekünk mi is vagy, vagy addig fogod rejtegetni, ameddig csak lehet?


A pb-re sok lehetőség van, például: Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler, Hugh Jackman, Robert Downey Jr., Johnny Depp
A pb-k csak ötlet, igazából csak az a lényeg, hogy egy idősebb, barna hajú ember legyen az illető. Kisebb változtatásokban benne vagyok, de a lényeget szeretném megtartani. Ha megjössz, kapsz részletes információkat arról is, hogy mióta nálatok vagyok, azóta mi is történt, meg úgy mindenről. Szívesen segítek bármiben igazából :3:
Nagyon várom! *-*

becenév 39-45 ember, (ex)vadász, druida

én pb ötletek feljebb szabad
Laila/Lorelei Knight (Hart)
dear mom: i love you


Csak pár hónapja vagyok a családod tagja, viszont már borzalmasan hálás vagyok nektek, azért, mert befogadtatok. Igaz, egy új városba kellett jönnöm, egy idegen helyre, de ez annyira már nem zavar.
Veled is nagy szerencsém van. A minden családban megtalálható kis nézeteltérések kivételével nagyon nincs veszekedésünk. Imádlak téged, hiszen minden reggel reggelivel és egy pohár fekete kávéval ébresztesz, amit imádok. Sajnos csak egy dologban nem értünk egyet. Még hozzá abban, hogy a vásárlás mire is jó. Szerintem csak szükség dolog, feleslegesen nem igazán vennék semmit, de te imádsz, csak néha úgy elmenni, és venni pár ruhát. Na meg engem is elrángatsz, és előszeretettel aggatsz rám szoknyákat. Mondjuk ezt eltűröm, hiszen legalább közelebb kerülünk egymáshoz ilyen módon. Annyiszor úgy se csinálod, hogy idegesítő lehetne ez a szokásod. Tényleg kibírom.
Viszont te semmit se tudsz arról, hogy igazából mi is folyik a városban. Félsz, és engem még annál jobban is féltesz. Ő, ha tudnád, hogy engem maximum a vadászoktól kellene féltened, akkor nyugodtabban engednél el bárhova is.

Nála is a név, meg a pb csak ötlet igazából, bármi megteszi, csak azért egyeztessünk legalább avatar alany téren. A név nem lényeg, az inkább a megalkotónak tetsszen :3: Szívesen segítek bármiben, ötleteket is szívesen fogadok, ráadásul nem is harapok 95
Nagyon várom! *-*

becenév 39-45 ember

én Billie Piper, Jaime King, Cate Blanchett vagy más szőkeség foglalt
Robert/Timothy Hart
having a sister or brother is not easy


Csak pár hónapja vagyok a családod tagja, viszont már borzalmasan hálás vagyok nektek, azért, mert befogadtatok. Igaz, egy új városba kellett jönnöm, egy idegen helyre, de ez annyira már nem zavar. Amikor először találkoztunk még kedves voltál, örömmel fogadtál és még egy becenevet is adtál nekem: Ginny. Hihetetlenül boldog voltam, amiért ilyen szerető családhoz kerültem. Aztán az érkezésem után pár nappal valami megváltozott. A  hangod hűvössé vált, velem bunkó, igazából gonosz lettél. Sosem mondtad meg ennek az indokát, de még az iskolában is letagadtál. Be kell valljam, ez borzalmasan szíven szúrt, viszont nem fogom annyiban hagyni a dolgot, hogy nem fogadom el a bunkósságod, az biztos.
Iszonyatosan gyűlölsz. Hogy miért? Hát azért, mert a legújabb barátod egy vadász, aki beavatott a vérfarkasok, kitsunék és a többiek létezésébe. Azt is elhitette veled, hogy mi mind gonosz vadállatok vagyunk, akik az emberek halálát akarják. Ez a drága jó barátod arra is rámutatott, hogy én mi vagyok, mivel egyszer meglátott izzó szemekkel, így ismerte már az igaz valómat. Szerencsétlenségemre még azt is beültette a fejedbe: én elakarom venni a családodat. Persze ebben semmi igazság nincs, de te ezt nem látod a dühtől. Lassan már félek is tőled, mivel egyre fenyegetőbb vagy. Csak az a kérdés, hogyan lesz tovább?

A pb-k csak ötlet, igazából egyáltalán nem probléma, ha csere lesz. Természetesen kisebb változtatások lehetségesek, viszont nem szeretnék lényeges dolgokat kicserélni. Egyébként jellem teljesen szabadon írható, de ha kell, szívesen behatárolom a karaktert. Emellett bármiben szívesen segítek és bármilyen kérdésre szívesen válaszolok :3:
Borzalmasan fontos karakter lenne, szóval nagyon várom! *-*

becenév 18-19 ember

én Nicholas Hoult, Dave Franco vagy Aaron Tveit esetleg foglaltsky above me. earth below me. fire within me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
the Hart family
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Tévésorozatok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: