• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Victoria Luna Barnes


avatarKedd Okt. 18, 2016 7:11 pm
Vendég
VendégVictoria Luna Barnes

Idegen szerepet játszik,
Ki a tükörképévé válik,
Hazudik mind, ki fél belátni,
Az ösztön az egy, mi sosem ámít.

● becenév: Ne akarj adni, jobban járunk
● születési hely, dátum: New York, 1994.2.14.
● kor:22
● faj: hiéna-alfa
● nemi identitás:hetero
● play by: Natalie Dormer
● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

"A bibliai csapások sűrítménye vagyok. Az ördöggel a sarkamban döbbenek rá, hogy én magam vagyok a megtestesült gonoszság. A könnyem maró sav, és a szeretteim tartják sáros glóriámat, miközben én szíven döföm őket."
Nem vagyok jó. Ha próbálsz annak hinni, az sem segít rajtad. Azt akarom, hogy mindenki elnyerje a végső szenvedését, hogy elfejtsék a halandók a védelmező mantráikat és végre elkezdődjön az igazi karnevál! Lobbanjon fel a világ!
A gyenge halandók pusztuljanak el, az erőseket pedig új hiéna léttel ajándékozom meg.
Mondd...törött glóriával, hogy lehetnék angyal?

Bár láttál volna New Yorkban...bár láttad volna, ahogy kisétáltam a hátam mögött felrobbanó épületből. Akár a sátán lánya is lehettem volna! A lángok fénye megvilágította pőre vonalaimat, a szőke hajam véresen omlott a hátamra, dús ajkaim mosolyra húzódtak, kacagásom pedig messziről halhattad volna. Kéklő szemeimben pedig a győzelem csillogott...az a fajta, ami mindig ott van, a gonoszságon kívül. Belenézel és nem tudod mitől borsódzik a hátad. Nem tudod, hogy mikor mondok igazat.
Én vagyok a rejtélyes lány, aki mindenhol megfordul és kegyetlen pusztulást hagy maga után.

when i was younger...


Hullajtják a sárga faleveleket a fák New Yorkban. Az utcák ezernyi színben, émelyítően fodrozódnak a tömegtől. Az undor, epeként marja a torkomat, ahogy figyelem a halandók arcát, a tömeg közepén állva, szoborként meredve előre. Istennőként tekintve rájuk. Mert az vagyok. Egy kib*szott istennő. Bármelyiknek feltéphetném a torkát, fürödhetnék a vérében, hempergőzve áldozatom illatában. Kéjesen nyalom meg ajkaimat. Szőke hajfürtjeimet a szél vádlón repteti. Fejemre olvassák az égiek az összes képzelt és elkövetett bűnömet. Nem kell, hogy irgalmazzanak nekem! A pokolban, Lucifer mellett már ott a helyem!
Fekete holló száll el felettem, fejemet az égbolt felé emelem. A sárga, haldokló levelek rései között, a napfény vakítóan tör utat magának. Lehunyom sötétre festett szemeimet. Megfürdök a melegségben. Megtisztítanám a lelkemet ha lehetne...s bár volna pillanat, hogy a szárnyaló holló lehetnék. Felreppenve az éjszakában, eltűnhetnék.
Hagyom, hogy szemeim kinyíljanak és ismerős arcra fókuszáljanak. A picsába! Alexander...
Mozdulnék, hagynám, hogy elnyeljen a tömeg, de ahogy körbe nézek, csak őket látom. Álruhás, nyomorult vadászok. Eljöttek értem. Itt vannak mindannyian, Alexander vezetésével.
Felnevethetnék, átkozottan. Vicsoroghatna a hiéna a szemeimben, megpróbálhatnék ezer áldozattal csatát veszíteni. Vajon megérné nekik?
Erős kezek fonódnak karjaimra, arcomba hullik kabátom kapucnija. Vigyenek hát! Tegyék amit akarnak! Öljenek meg! Legalábbis próbálják meg...
[...]
Ez a tizedik éjszakám. Elzárva tartanak. Nem ölnek meg, csupán kínoznak. Olyan titkokat tudok, amikre szükségük van. A falkám ugyanis vérengzésre készül. Közeleg a vérző Hold ünnepe...ők pedig tehetetlenek. Nincsenek elegen! Akiket annyira próbálnak védeni, mind meg fognak halni! Páran, akik elég erősek, a falkám tagjává válhatnak. Ez az én istennnői ajándékom nekik! A halhatatlan, új élet!
[...]
Sikításom betölti a penészesedő, vizes cellámat. Felettem térdel. Vérem absztrakt módon festi be testünket. Kacagok. Őrült módon kacagok.
- Ölj meg Alexander...- suttogom neki. Már csak ketten vagyunk. Eljött az én időm. Vérző, halandó testemből hívom elő a bestiát. A vérszomjas, halált kívánó szörnyeteget. Kezeim karmos mancsokká deformálódnak, arcom aljas dög pofájává nyúlik, kerek idomaim helyét átveszi a hiénám teste.
Magamba szívom félelmét. Fürödnék benne.
Nem tudja...még nem. Vonyításom messzire hallatszik, itt az idő. Már sereglenek. Itt vannak. Mindegyiküket érzem.
Az utolsó, amit látok, mielőtt véres harcban ölelkezek vele össze, a döbbenet a szemeiben. Azokban az édes, fenséges szemekben.
Nem tudták, hogy az egyik társuk elárulta őket, mielőtt meghalt. Nem tudták, hogy a vérző Hold éjszakáján a központjukat támadjuk meg. Nem tudták...
Öklei elérnek, pengéje a vállamba fúródik. Sosem győzhet le...ő az egérke, én pedig a macska, aki kegyetlenül játszik vele három éve..mindig megtalált.
Koponyája hangosan csapódik a falnak. Eszméletlenül rogy a koszos padlóra. Vissza alakulva, mezítelenül nyitom ki a cellám ajtaját. Vérző sebekkel, megkínozva, de diadalittas mosollyal sétálok a folyosókon. Hallom a sikolyukat, érzem a tehetetlenséget, a félelmet, amit finomabb bármilyen parfümnél.
És érzem Őt is. A falka új alfáját...a Hold új istennőért ragyog. Megszülettél hát kedvesem!
Itt az idő. Leromboltam amit lehetett, elátkoztam a lelkeket. Ideje új darázsfészket találnom, ahol új királynőként ünnepelhetek.
Halálsikolyok közepette dobok egy pengét a falat takaró térképre.
Beacon Hills..
Vigyázzatok vadászok, érkezem, hogy titeket is elpusztítson az új falkám!

Vissza az elejére Go down


avatar


: :Join date :
2016. Apr. 01.

Age :
24

Tartózkodási hely :
⌞hiding in the shadows⌝

Foglalkozás :
⌞bartender⌝


Szomb. Okt. 22, 2016 2:23 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja


Victoria *-*
Bocsánat, hogy ilyen kifejezéssel indítok, de... azt a kurva aww Hát ez eszméletlenül jó lett, csak gratulálni tudok hozzá. A szavakkal úgy bántál, ahogy én talán sose tudtam, és talán ezért is imádtam annyira. Be kell valljam, nem írtál sokat, de ez nem is gond. Hiszen ennyi szóval is bőségesen ki tudtad fejezni magadat. Mondjuk olyan értelemben "rossz", hogy csak ennyi, hogy nem volt mit olvasnom amikor a végére értem, pedig szívesen ültem volna még itt órákig az írásodat olvasva. Őszintén szólva imádom az ilyen beteg jellemet, így ez is eléggé elnyerte a tetszésemet. Az biztos, hogy a kisasszonyt szemmel fogom tartani a játéktéren. Kíváncsian várom mit tervezel a továbbiakban, és vadászként még annyit had tegyek hozzá: a mi városunkban nem lesz könnyű dolgod! Legalábbis, ha rajtam múlik, biztosan nem! De nem beszélek tovább feleslegesen, szaladj foglalózni, majd keress valakit, vagy esetleg valakiket egy játékra. Na meg üdv itt *-*the past is weighing us downwhile we are trying not to drownVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Victoria Luna Barnes
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» VICTORIA DE BELLEFLEUR
» 6. felvonás - Látom a tüzet

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: