• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Shawn Ballard


avatarVas. Okt. 30, 2016 11:53 pm
Vendég
VendégShawn Ballard
Jobb,ha szemmel tartod az árnyékod, még ő is ellened fordulhat.

● becenév:Rád bízom, csak ne fájjon neked a végén
● születési hely, dátum: 1991.06.26
● kor:25
● faj: Hiéna
● nemi identitás:Bi  
● play by: Ivan Chang
● karakterfajta: jelen

user neve ● kora ● multi ● tapasztalat
you're still have all of me

Elég csak rám nézni, már tudod, ki vagyok.
A magam 187 centijéhez alig tartozik 60 kiló. Ebből következtetve nem vagyok valami húsos, de azért csontváznak se mondanám magam. Hajam sötét és kissé hullámos. Bőröm falfehér –már ahol kilátszik - és testemet tetoválások fedik. Igazából az egész felsőtestem tele van velük, csak az arcom van szabadon hagyva. A lábaimon is díszeleg pár, de inkább csak elszórtan. Füleimben általában valamilyen nagyobb tágító lóg. Öltözködésem elég változatos, a divathoz megfelelő. Jó nem azt mondom, hogy állandóan az újságokon csüngök, de eddig még sose lehetett ódivatúnak nevezni. Azt mondják, hogy ha nem lennének tetkóim vagy legalább is kevesebb, egész helyes lennék. Hogy mekkora egy nagy hülyeség, nem? Így is úgy is helyes vagyok, ezen, semmi se fog változtatni. És igen ezzel már el is árultam, hogy kissé –na, persze - egoista vagyok. De hát, ami szép meg jó, azt el kell ismerni. Always happy. A vigyor mindig a képemen van, bár ez fajból adódóan egyértelmű lehet. Habár emberként se lennék különb. Harcias. Sose adom fel a dolgokat és mindig megszerzem, amit akarok. Számomra nincs lehetetlen. Kiállok magamért és a tulajdonaimért. Nagy haragú. Ezért nem ajánlatos felbosszantani. Ilyenkor nem válogatok sem az emberek sem az eszközök terén. Magabiztos. Kisem lehet billenteni az egyensúlyból. Tudom, mit csinálok, és miből van hasznom, mire van szükségem. Bevállalós. Egyszer élünk, de akkor nagyon. Bármiről is van, szó én benne vagyok. Az extrém sportokon keresztül az éjszakás kalandokig. Túlságosan nem lehet olyat mondani amitől zavarba jönnék.

when i was younger...

„Kedves Blaise!
Sajnálom, hogy nem vagy már itt, mert aligha történik így bármi jó is. Azt viszont meg kell hagyni, az ízlésed még mindig kitűnő. Emlékszel még arra a szőke cicára kávézóból? Tudod, akit az utolsó napodon csak úgy lekaptál. Mi is a neve? Minerva? Igen azt, hiszem ez lesz az. Hát barátom, már értem miért voltál úgy oda érte. Az a csaj, te… Lelke még tiszta, mint a frissen esett hó és az a formás alak. Majd meg zabálom a drágát. De ugye nem szóltál neki, hogy kettő van belőled? Persze minek is szóltál volna? Hiszen csak magadnak akartad, nekem még meg se mutattad. Akkor, még is honnan tudok róla? Ugyan már, hisz ismersz, sose hagylak szem elől. Akkor is mögötted voltam mikor nem figyeltél. Az árnyékodként követtelek és te voltál olyan ostoba, hogy ne vedd észre. A folytonos figyelmetlenséged lett pont a veszted is. Szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy kettőnk közül mindig is én voltam az ügyesebb. Gondolom ezért titkolóztál, hogy nehogy lecsapjam kezedről. De, ha már voltál drága itt hagyni egyedül, ebbe az igazságtalan világba, leszek olyan kedves és vigyázok a maradt értékeidre is. Így biztos nem gond, ha átveszem és befejezem a munkád. Kár lenne szegényt egyedül hagyni. Túl sok veszély leselkedhet rá. Ugye megérted? Tudtam én.
Puszi, agyafúrt bátyád!
Ui: Kár, hogy ezt már nem tudod elolvasni, azért remélem, tetszik, majd a műsor.”

Fejezem, be a sorokat egy széles vigyor kíséretébe. Nézzen bárki hülyének, de szokásom olykor levelet írni a halott öcsémnek. Legalább megőrzöm az emlékét. De míg más ezeket gyújtósként használja –mert tudom, hogy nem csak én csinálok, ilyeneket- addig én egy nagy könyvbe összegyűjtve tárolom. Ez mondhatni olyasmi, mint egy napló, ha valakinek ez úgy jobban tetszik és nyugodtabb lesz a lelke.
Ugyan minden bajba együtt voltunk, nagyon nem siratom fivérem. Egyszer úgy is mind feldobjuk a talpunk, csak rajtunk múlik mikor. Csórikám nem volt hosszú életű, a vadászok szépen elbántak vele. De még halála előtt elbúcsúzott múzsájától. Milyen romantikus is… mindjárt ide hányok. Teljes mértékben igaz, hogy az ikrek belsőleg teljesen különböznek. Ő mindig is nyálasabb volt, már a maga módján. Szerencsétlenebb és tapasztalatlanabb. Pedig még tanítottam volna neki pár dolgot az életről.
Viszont most már át kell vennem az ő dolgait is. Így a szöszi is az én tulajdonom lett. Előbb utóbb úgy is megszereztem volna. Még szerencse, hogy kevesen ismerik a családfát. Szellemként ijesztgethetem a népet.
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Okt. 31, 2016 12:03 am
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Kedves Shawn!


Hát szabad ilyet csinálni? Elfoglalni a testvéred helyét és még pofátlanul levelet is írni neki? Ejnye bejnye. Bár el kell ismernem kell hozzá egy pofa és egy vérmérséklet, de... tessék ám vigyázni a legcukibb szőke cicába is rejtőzhet valami vadállat. Nehogy ám megbánd később.
A lapod tetszett a jellemed tökéletesen passzol hozzá szóval... én már engedlek is utadra.

Vissza az elejére Go down
 
Shawn Ballard
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: