• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 My dark past.


 :: Egyéb
avatarHétf. Nov. 07, 2016 12:55 am
Vendég
Vendégkeresztnév + vezetéknév
You told me stories about your past and that made me hope I was your future.

● teljes név: *your choice*
● kor: 90-100+
● faj: Kitsune-Főnix-Vérjaguár
● play by: *your choice*
● státusz szabad

i hate that i want you


Részlet egy játékból...
Augusztusban New Yorkban akadt dolgunk, ezért amíg ő találkozóról-találkozóra rohangált én benéztem egy antikváriumba. Egy Poe kötetet kerestem, még csak körül sem néztem a boltban, hiszen egy dologért jöttem, ezért egyből az eladóhoz léptem. Az istenért se néztem volna oda, bár elfordítottam volna a tekintetem, de annak az újságnak ott kellett lennie a pult mögött, velem szemben, azzal az istenverte cikkel kifordítva, Fríz nyelven íródott halandzsának látszódó írásával is megértettem, hiába hanyagoltam évekig másod-anyanyelvem. Az újság az én megtalálásom után jött ki nem sokkal, pontosan két évvel. A főcím így szólt; Újabb fiatalkorút találtak a Bergen erdőkben elveszve.
És én hallgattam, nem mertem szólni róla, hogy elhoztam az újságot.(...) Most felizzott bennem a remény eltűnt jelzőfénye, hogy van odakint Valaki. Valaki, aki tud valamit. Valaki, aki megmagyarázhatná ezt az egészet. Nem vagyok egyedül.


Ám amit az újságban nem említettek, hogy a Bergen erdők mélyén egy törzs alakult. Már-már faluvá nőtte ki magát az a közösség, ami a Kirekesztettek névre hallgatott. A városokból kiűzött és otthontalanná vált természetfelettiek gyűltek össze, hogy egy nagy családként éljenek tovább és egymást segítve tanulják használni és fékezni a képességeiket. A törzs békében élt, amíg egy éjszakán le nem csaptak rájuk és hamuvá égettek mindent a környékbeli emberek. Úgy látszott, senki nem jutott ki élve...

// Sok kritérium nincs a keresettnél, mint olvasható. Nem szeretem lekorlátozni a lehetőségeket sem magammal, sem másokkal szemben, BÁRKIT hozhatsz ebből a kis közösségből ezért mondhatni rád van bízva, nemtől és kortól függetlenül, hogy testvérek voltunk, barátok, rokonok... *-* Alexis -bár nem tudja ki vagy, és az emlékei fiatal kora miatt ködösek voltak a tűzről- gőz erővel keresett téged, hiszen senkije nincs a nagy világban. Nagyon örülnék egy védelmező tesónak vagy barátnak, aki igazából mindig ott állt a háttérben és figyelt rá, de sose volt elég bátor felfedni kilétét és hogy mi történt 1900 elején. Ez is csak egy opció. Szerelmi szálat nem terveznék, legalább is viszonzottat, de egy kötelékre biztos lehet számítani. Szeretem a spontán ötleteket, ezért nyugodtan hozzáadhatsz a sztorihoz saját elemeket, várlak szeretettel, hogy felforgasd az életem. O.O
Vissza az elejére Go down
 
My dark past.
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lány + Fiú + Sivatag = ???
» Dark Ravens
» Nini-Well, a tévelygők és megtérők városa
» Whispers in the dark - [Wanda&Thanos]
» Loki & Brunnhilde - Past

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: