• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 James Peterson


avatarVas. Nov. 13, 2016 8:59 pm
Vendég
VendégJames Peterson
A legveszélyesebb úgy élni, hogy az ember semmit sem kockáztat.

● becenév: Jamie
● születési hely, dátum: 1979. március 21, Beaufort
● kor:  37
● faj: Ember
● nemi identitás: Heteroszexuális
● play by: Mike Vogel
● karakterfajta: jelen

Will ● 25 ● - ● 10 év
you're still have all of me

Zárkózott személyiség vagyok, aki kellően idegen minden olyan jelenséggel, amely számára túlmutat a realitás talaján. Ritkán történt már meg velem, hogy valaki kihozott a sodromból, amikor be kellett vernem valaki orrát amiért nem állt le, de megesett már velem. Sokszor érzem úgy, hogy egy hullámvasúton vagyok, egyszer a saját érzéseimet élem meg, egyszer pedig mint ha egy vadidegenét. Észrevettem már, hogy olykor egészen más a kézírásom, mint szokott lenni. Ahogy feltűnt, hogy igazi hangulatember is vagyok. Mint ha más életét élném, vagy egyszerűen csak vannak napok, amikor ajánlatos lenne engem elkerülni. Különös... mint ha kettős személyiségem lenne, amelyek nem tudnak egymásról, ami megijeszt. Lehet ki kéne vizsgáltatnom magam. Mondták már, hogy forduljak pszichiáterhez.
Alapvetően nyugodt természet vagyok, vágyom arra, hogy olykor a béklyóim lekerüljenek rólam. Lételemem a szabadság, ha úgy érzem szárnyalhatok. Szeretek sportolni is azért.  Nem olyan régen jöttem rá, hogy vannak sportok, amikhez értek. Csak úgy, mint ha mindig is ezeket sportoltam volna.: a baseball és a kosár.
Néha képes vagyok csak elmélázni egyes dolgokon, ha valami szépet látok, főleg ha az a természet kincse. De akár emberi alkotás is kiválthatja ezt belőlem, olyankor csak hosszan nézem, tűnődöm és akár órákig is az járhat a fejemben. Nem kenyerem a dicsekedés, a világ vagy mondhatni az érem két oldalát is megláttam már.

Pár apróság rólam:
- szeretem azt a kimondottan carpe diem életérzést
- szeretek jómagam is bütykölni, néha új eszközöket összetákolni - néha a saját elképzeléseket is, igaz sokszor a kukában landol -  
- szeretem a motorokat - tudom, tud az is veszélyes lenni -
- szeretem a férfias dolgokat, sportot nézni, akár a tévében, vagy élőben a meccsen

Rossz tulajdonságaim:
- olykor öntörvényű vagyok és makacs
- ha tetszik egy kihívás, mindjárt bevállalom, akár jó, akár rossz rám nézve
- ha valami frusztrál, türelmetlenné válok, olyankor elkap a káromkodás
- rendmániás vagyok
- tudok önző lenni

Amiért ne rettenjenek el tőlem:
- nem ijedek meg a konfliktustól
- jó a humorérzékem
- azt mondják könnyen feltalálom magam, kreatív vagyok és okos
- egyértelműen szoktam beszélni, nem kenyerem a köntörfalazás - úgy hiszem a másik megérdemli az egyenes beszédet -
- kiállok másokért
- kimondottan igaz rám a kos azon jelleme, hogy szenvedélyes vagyok, ha szexről van szó nem vagyok gátlásos
Jobb ha nem... :
-  ne mondd azt, hogy "tedd ezt, tedd azt..."
- ne törd le a szarvam...
- ne szegezd nekem azt a kérdést, hogy "mi lett volna ha..."
- ne kezdj el sírni előttem, mert nem tudom kezelni az olyan helyzetet...

Megjelenés:
- sötétszőke rövid haj
- magas testalkat, kidolgozott izomzattal - a munka szerelemgyereke -
- szeretem a férfias dolgokat, ruhákat, kiegészítőket - főleg ami kényelmes is, ha kell egy mérettel nagyobb cipőt veszek csak hogy ne nyomja a lábujjaimat satuba -
- ha kell az alkalmi megjelenést is preferálom - ha az olyan bulikat nem is szívlelem -
- nem rettenek vissza egy ruhától, ha elnyűtt - jó lesz otthonra -
- igényes férfi vagyok


when i was younger...

Sokszor tűnődök az élet dolgain, gyakran fordul meg a fejemben, hogy mint ha én nem is én lennék. Pedig... a hideg kiráz attól, ha a korábban tapasztalt eseményekre emlékszem vissza. Egy nő a két gyerekével, akik folyamatosan azt hajtogatták, ők a családom. Egy akta, miszerint tűzoltó vagyok, egy ház, ahol idegennek éreztem magam. Nem sokra emlékszem, de biztosra veszem, hogy William Crosby - akiként a legtöbbet emlegettek - nem én vagyok. Bizonyára egy tévedésről van szó, ugyanis nem vagyok házas. Nincsenek gyerekeim és sosem éltem abban a házban, ahova a sérülésem után szállítottak. Úgy éreztem ott magamat, mint ha egy börtönben lennék... Azok a csicsás dolgok a falon, az az idegesítő óra a nappaliban, ami mindig túl hangosan ketyegett, az idegeim pedig nem bírták mellette sokáig...
Most mégis egy karikagyűrűt forgatok a gyűrűsujjamon, amiről jobb esetben nem veszek tudomást. Fogalmam sincs hogy került hozzám, mégis úgy ragaszkodok hozzá, mint ha valami relikvia lenne. Bizonyára egy fontos személytől kaphattam. Az új otthonom nappalijában ücsörgök és ha rám tör a frász, előveszek egy régi videót. Ez a videó pedig egyben az áj életem kezdete is volt potom öt évvel ezelőtt. Megszabadultam a háztól, a nőtől, a két idegesítő vakarcstól...  Emlékszem, elfogadtam, hogy tűzoltó vagyok. Szívesebben töltöttem az időt bent a közösséggel, mint abban a rideg házban. Aztán jött az a borzalmas pillanat. Valahol tél derekán, amikor leesett vagy százhúsz centi hó, kivezényeltek minket egy súlyos esethez. Fagykárt jelentettek be egy régióban, a vezetékeket leszakította a vihar, több ház megrongálódott, egy egész település záródott el teljesen külvilágtól. Oda vezényeltek minket, ahonnét már többé nem tértem vissza. Egy tóban találtak meg, amit a hírekben is leadtak. Különös látni magamat a videóban, ahogy a hordágyban szállítanak teljesen elkékült arccal. Az életfunkcióim leálltak, de én már tudom, csak hibernálódott a testem a fagyban. A hullaházban tértem magamhoz, ahol felmelegedtem. Bizonyára tanácstalanul álltak az eset fölött, mert azt már sehol nem adták le. Csak a demagóg temetésről szóló felvételt, ahol tulajdonképpen egy idegen hamvait helyezték a földbe. Ez a két videó az, amelyet azóta is megőriztem. Mindegyik életem új kezdetét jelenti, egy olyan életét, ahol én építhetem fel a házam, ahol nem zaklat senki, ahol békére és nyugalomra leltem. Ha elfog egyfajta különösen rossz érzés, vagy túlságosan felidegesítem magam, elég csak bekapcsolni ezt. Ez a féltve őrzött kincsem. Nem vagyok beteg, csak tanácstalan. Miért akart az a nő annyi hazugságot rám erőltetni? Miért nem emlékszem semmire az életem korábbi szakaszából? Megannyi kérdés közül csak néhány, amelyek feltehetőleg életem végéig megválaszolatlanok maradnak.
Vissza az elejére Go down


avatarHétf. Nov. 14, 2016 10:43 pm
Vendég
Vendégyou passed the test
üdv családunk legújabb tagja

Úúúú James úúú
Hol is kezdjem? A történeted igazán elnyerte a tetszésem. Már maga az ahogyan megírtad a jellemzésedet, megfogott. Ilyen fajta megközelítést még nem nagyon láttam, de igazán ötletes. Ami pedig a történetedet illeti igazán érdekes. Szívesen olvastam volna még. De mivel alapjáraton kíváncsi természetű vagyok ez nem meglepő. úúú
Na de én nem szeretném szaporítani a szót. Mindennel teljes mértékig meg vagyok elégedve, így tehát elfogadlak. *-*
Üdv az oldalon! Irány foglalózni és aztán bátran hódítsd meg a játékteret Wink

Vissza az elejére Go down
 
James Peterson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Shirley Peterson
» Peterson Gray
» James Jeffrey Cooper (kapott karakter)
» Aiden & Alicia
» Thomas James "T.J." Hammond ~15%

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: