• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Vas. Júl. 15, 2018 10:14 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Scott McCall


avatarSzomb. Nov. 19, 2016 7:26 pm
Vendég
Vendég
Scott McCall
A barátok olyanok, mint a vécépapír: jó, ha van pár tartalékban.


Ha  magadra nézel, mi az első dolog, ami eszedbe jut?
○ Mindennel megvagy elégedve
● Valami rosszat érzel
○ Minden rossz

Most is egy ilyen hülye kérdőívet kell kitöltenem, hanem tanulnom kémiára. Nem tudom miért csinálok ilyet, nem is hiszek ezekben a pályaválasztó kérdőívekben…de anya igen, szóval Scott szedd össze  magad és szépen válaszolj minden kérdésre! Ha magamra nézek egy tükörbe, akkor most egy fáradt legyűlt srácot látok. Fárasztó tud lenni ez az alfáskodás, főleg ha az ember vérfarkas még ráadásul végzős gimnazista is mellé.  

Van valami tulajdonság, ami miatt már messziről meg lehet ismernii?
○ Különleges öltözködés
○ Felismerhető járás
● Egyéb

Régebben főleg az asztmám miatt lehetett könnyen beazonosítani. Én voltam az a srác tesi órán, aki  az újabb köhögő görcse miatt fuldokolt a sportpálya közepén. Igen, majdhogynem az egész iskola tudta, hogy, ha valahol furcsa hörgő hangot hallasz, akkor biztos megint a nyomi McCall felejtette otthon a gyógyszerét.  Ha pedig még is csak nálam volt, akkor is az elővétele hosszú percekbe telt. Így hamarosan már mindenki tágra nyílt szemekkel nézte a haláltusámat - talán még páran szurkoltak is, hogy kikössek a kórházba. Igen, régen  nagyon ügyesen tudtam felhívni magara a figyelmet. Nem mintha ez most nem így lenne, csak egyszerűen akkor inkább a gúny miatt.  Na de térjünk vissza az eredeti témára: nem, szerintem most már nincsen olyan tényező egy átlag embernek, ami alapján már messziről felismerne – kivéve Lydia, ha ő velem van, akkor messziről kiszúrnak.  Viszont természetfeletti lényeknél ez másként van, szóval ha nem figyelek a szagom alapján sok dologra rájöhetnek.

Milyen a hajad?  

● barna
○ vörös
○ fekete
○ szőke

Apámnak és anyukámnak is barna hajszíne van, így születésemkor nem volt nagy meglepetés, hogy én is ilyen lettem.  Régebben elégé meg volt nőve, és a fésülés nem pont egy gyakori esett volt. Aztán Allison hatására kicsit rendbe szettem magamat és végre  a hajamnak lett valami formája. Két hónapja, pedig Lyds kedvéért még  fodrászhoz is elmentem.  A vöröske nagyon élvezte, hogy elvihetett engem egy ilyen „szépség túrára”.  A fodrász már annyira nem élvezte, hogy  a hajam közül kis faleveket kellett kiszednie.

A szemed?
○ zöld
○ kék
● barna
 
Mint minden normális ember, én is kék szemmel születtem. Most, pedig hallgassátok Mr.McCall leendő állatorvos tanoncot, aki eddig három órán keresztül a biológia könyv felett ült és szeretne kérkedi a tudásával: ugye (majdnem) minden kisbaba kék szemmel jön a világra, ennek pedig a melanin nevű természetes színezékanyag az oka. Melynek a lerakódásához a szembe kell egy kis idő. Nagyjából hat és tizenkét hónapos korra alakul ki a végleges szín.  Ekkor én barnaszenű lettem  a szüleimhez hasonlóan. A dolgok, akkor változtak meg újra mikor Peter megharapott. Bétaként arany s majd, mikor alfa lettem vörös lett a szemem színe – persze ez csak a vérfarkas állapotban látszódik.

Van valami extrémebb dolog a testeden?
○ piercing
● tetoválás
○ fültágító
○ semmi

Régebben tetkó mentes volt az egész testem. Nem mintha most olyan sok lenne. Csak egy darab, és az se egy ferde éjszaka következménye. Megfontolt döntés volt, amit nem bántam meg. Egy vastagabb és egy vékonyabb kör a karomon egymás alatt. Szerintem aki akar, az csináltasson magának, de nem valami jelentéktelen semmiről. Ne varrassatok magatokra hülyeséget.

Milyen a bőröd színe?
○ hófehér
● semleges
○ sötét

Hogy a jó istenbe van ennek ahhoz köze, hogy milyen munka való nekem?  Ez enyhén szólva rasszista volt...

Hogyan szeretsz öltözködni?
○ Ádám-kosztüm
● sportos
○ elegáns
○ divatos

Farmer és egy egyszerű póló. Nem szeretek túl öltözködni, igaz Lyds próbál szuggerálni, de még nem törtem meg. Ha rajta múlna, akkor én lennék Beacon Hills 2016-s férfi modellje.

Testalkatilag milyen vagy?
○ vézna
○ átlagos
● izmos

Majdnem 180 centiméter magas – igazság az, hogy ennél azért több szeretnék lenni… A vérfarkas vér miatt, pedig eléggé kiizmosodtam. Persze kellett hozzá jó sok húzódzkodás és egy új ajtókeret anyának.

Ha elmennél valahová mi az a jelentéktelennek tűnő csecsebecse, amit beraknál a bőröndödbe?
● egy jó emlék
○ valami szórakoztató
○ kaja

Van egy kép, ami még nincsen nálam, de a suli fotósától meg fogom szerezni.  Malia, Lyds és én egy padnál ülünk a suli udvarán. Igazából még nem is láttam, de van egy sejtésem, hogy igen jól sikeredett.

Valami ami mindig a zsebedben van?
○ semmi
○ kacat
● valami fontos

Motorom kulcsa. Mióta kicsit nyugodtabbak lettek a dolgok a városba, azóta újra van időm  a használatához. Már borzalmasan hiányzott az alattam zúgó gép hangja.

Valami amit, mindig viselsz?
○ kabala ruha
○ ékszer
● más

Alsógatya?

Egy jó tulajdonság, amit elmondhatsz magadról?
○ bátor
● jó barát
○ igazmondó
○ céltudatos

Nem szeretek a jó tulajdonságaimról beszélni. Hiszen mi van, ha pont az amiben azt hiszem, hogy jó vagyok, valójában abban mindent borzalmasan csinálok? Nem szeretek előre inni a medve bőrére. De ha muszáj valamit megemlítenem, akkor: jó barát. Szerintem olyan ember vagyok, aki nagyon megbecsüli a barátokat. Hosszú éveken keresztül egyedül voltam a suliban, senki se állt velem szóba. Ez pedig megváltozott, és én borzalmasan örülök neki. Ezért próbálok a lehető legjobb barát lenni. Ugye milyen nyálas vagyok?

Mit csinálnál, ha elhagyhatnád a városodat?  
○ soha se hagynád el
○ világot látnál
● egyetemre/ főiskolára mennél

Ha minden igaz hamarosan el is fogom hagyni, hogy főiskolára mehessek. Persze előtte még jó pár dolgot elkel intéznem a városban.

Ki(k) a legfontosabb az életedben?
● család
○ szerelmed
○ barátok

Anya és a falka – legfőképpen Lyds –, szóval a család.

Hobbi?
○ művészettel kapcsolatos
● sport
○ egyéb

Lacrosse, de egyáltalán nincsen időm rá. Szerintem lassan lefognak váltani, mint csapatkapitány és meg is érdemelném.

Hogyan tilos szólítani?
○ fura becenév
○ eredeti neved
● kellemetlen jelző

Utálom, ha kutyákhoz hasonlítanak.

Egy titok?
○ valami szörnyűt tettél
○ rossz emberbe vagy szerelmes
● egyéb

Mostanában egyre gyakrabban elkap egy érzés, hogy valami hiányzik az életemből. Mintha valami marna belülről és itt van a szemem előtt ellene a gyógyszer, de mégse tudom elkapni.

Kedvenc kaja ?
○ error
○ error
○ error
○ error

Amúgy mindent megeszek


Istenem végeztem. Akkor nézzük ezek alapján a megfelelő munka nekem: sámán. Hogy én erre eddig miért nem gondoltam? Teljesen reális munka!

Scott 18 vérfarkas

   
Beacon Hills Tyler Posey usernév

Tudom egy tizennyolc évesnek ennél nagyobb probléma megoldó képességgel kéne rendelkeznie. Máskor nem szoktam ennyire leragadni egy dolognál. Általában – ha nem is egyedül – ki tudom találni a megoldást, és utána véghez viszem. De szerintem ismersz annyira, hogy ezt tudod rólam. Most pedig magát a gondot se tudom megfogalmazni. Így egy jó ideje majdnem minden nap eljövök hozzád, leülök a fűre és próbálom összerakni, hogy mi történik körülöttem.  
Van ez a furcsa érzés belülről, olyasmi mint egy belső sziréna. Mintha jelezni akarna, hogy valami nincsen rendben körülöttem. Pedig valljuk be: jelenleg az életem annyira nem rossz. A városban nyugalom van és minden természetfeletti közelben rohangáló szörnyet kiiktattunk –  már lassan csak egy yeti tudna meglepni. Suliban sokat javítottam, egyre nagyobb az esélyem a főiskolára. Igen, főiskolára megyek. Erről még nem igazán beszéltem, aminek az oka, hogy nem szeretek előre inni a medve bőrére. A város védése miatt a jegyeim átlaga, nos...botrányosra sikeredtek. Lehet, hogy megmentettem csomó ember életét, de volt egy pillanat, amikor komolyan elkellet azon gondolkoznom, hogy mit akarok a való – szörnyek nélküli – világban magamtól. Néha gimnazistának nehezebb lenni, mint alfának. Így mikor kicsit lecsendesedtek körülöttem a dolgok, neki álltam gőzerővel tanulni. Ennek pedig meg is lett az eredménye: most már úgy érzem, hogy reális a főiskolára készülésem . Amúgy a suli, amit kinéztem, neked is tetszene. Aztán ott van a  szociális életem, ami a magaslatokban jár. Sikeresen túlléptem már a nyomi szerepe. Az emberek végre nem csak átnéznek rajtam, hanem komolyan is vesznek. Szerintem szereztem is egy kis tekintélyt magamnak az iskolán belül. Lydia pedig... nem, még mindig nem tudom összefoglalni ezt a furcsa barátságot. Emlékszel arra, hogy régebben még egy légtérben sem tudtunk megmaradni? Kétségkívül nem tartozott a kedvenc embereim közé, de aztán elkezdtem megismerni az igazi Lyds-t. Odáig jutottuk el, hogy a legjobb és legszorosabb barátom lett. Ha pár évvel ezelőtti önmagamnak valaki ilyesmit mondott volna, semmiképpen se tudtam volna elhinni.
Ezek alapján bárkinek mondanám el az életemet, akkor azt felelné rá, hogy boldognak kéne lennem. Az is vagyok! Ez nem kérdés, csak egyszerűen ez a szörnyű hiány érzet nem hagy nyugodni. Látom Lydián is, hogy valami nincsen rendben, és néha tesz egy-két megjegyzést is ezzel kapcsolatosan. Látomásai vannak, mintha csak egy régi emlék törne elő. Nem tudom pontosan, hogy mik, de van egy sejtésem, hogy hasonlót érez, mint én. Ha hasonló gondokkal küzdünk, miért nem vele beszélem meg? Az egy felnőttes lépés lenne! De persze én nem így csinálom. Hogy miért? Nem tudom, egyszerűen nem tudom. Legbelül félek attól, hogy, ha egy ilyen apró lelki gondot nem tudok megoldani egyedül, akkor hogyan tudnám megvédeni a falkát. Liamet, Maliát és a többieket. Nekem rájuk is kell gondolnom. Sokszor vezetőként a saját érdekek háttérbe szorulnak.  Viszont, ha senkinek se beszélhetnék erről, akkor belepusztulnék.
Szóval köszönöm Allison, hogy meghallgatsz.

Vissza az elejére Go down


avatarKedd Nov. 22, 2016 9:37 am
Vendég
Vendég
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!

Scottie! <3

Azt hiszem ez kétségtelen, hogy az oldalon és chaten lévő beszélgetéseink miatt megkedveltelek, és alig vártam, hogy elkészüljön a lapod teljes egészében.:3 És ahogy éjjel ígértem, már itt is vagyok, hogy bíráljalak, örömmel jelentem be; el vagy fogadva! aww
Örülök, hogy kitaláltuk, ha már Stiles nincs, akkor Allison halála végett mi legyünk legjobb barátok. Valljuk be, szükségünk van ebben a nehéz időben egymásra.Rolling Eyes Na, de térjünk a lapodra tényleg. Nagyon örültem, hogy ilyen szépen megírtad, használva a saját kis fejbéli szótáradat, tényleg bámulatos lett.*-* Te leszel a legjobb sámán a világon.Very Happy Örvendezek, hogy a humort sem hagytad ki, ez fontos, Scott sem mindig komoly. A történeteden pedig megesett a szívem, ötletes, hogy a kis alfácska beszámol a halott első szerelmének az életéről. Allison biztosan meghallgat, hiszen szívünkben mindig élni fog.*-* A hiányérzetet meg megoldjuk együtt, mint eddig mindent! aww
Na, sicc, foglald le a pofid, majd irány a játéktér, elrabolhatsz rögtön engem.Rolling Eyes SzottyongatVissza az elejére Go down
 
Scott McCall
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Peter McCall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: