• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Hétf. Szept. 17, 2018 6:14 pm
☇ Kingsley Arts School

Vendég

Szer. Szept. 12, 2018 8:28 pm
☇ World of Witchers

Vendég

Hétf. Szept. 10, 2018 7:25 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Hailey Amelia Wells


avatarPént. Nov. 25, 2016 1:15 pm
Vendég
Vendég
Hailey Amelia Wells
I won't give up on you, so don't give up on me.


Külső:
Kinézetem igen egyszerű, hátközépig érő hosszú barnás szőke hajam van, amit általában kiengedve hordok. Hullámos tincseim keretezik be tökéletes formájú arcomat, melyen egymástól egyforma távolságra ülnek barna íriszeim, piros, csókra hívogató ajkaim és karakteres szemöldököm. Testalkatom nőies, 169 centi vagyok, amit magassarkúk hordásával próbálok kiegyenlíteni. Ott domborodok ahol kell, mostanáig nem volt senkinek se baja az alakommal, nem hiszem, hogy most kezdődne el.
Szeretem a nőies, színes és mintás ruhákat, főleg a lengéket, amik kiemelik nőies testalkatomat. A legtöbbször ruhát hordok, nagyon ritkán farmernadrágot de azt is csak azért, mert megkövetelik. Kényelmesebbnek találom a szoknyákat, de az a helyzet, hogy gyakran hangulatomtól függ mit veszek fel.
Belső:
Ha megkérdeznéd a körülöttem lévő embereket biztosan pozitív tulajdonságok hatalmas tömkelegével illetnének engem, ami valószínűleg igaz is lehet, ha már ezt beszélik rólam. Igazából sosem gondolkodtam még azon milyen is vagyok, egyszerűen én magam akarok lenni, senki más.
Azt tudom, hogy kiskoromban nem voltam ennyire nyitott és társaságkedvelő, mint most, mert akkor ott volt még a nagycsalád szindróma, ahol meg kellett küzdeni a hangért, ezt pedig sose szerettem. Legalábbis nem tartottam szükségesnek, amikor kellett akkor kinyitottam a csőrömet, de addig maradtam a háttérben. Nem akartam és tinédzser koromban sem tartom fontosnak azt, hogy a középpontba kerüljek,  így nem is tartozok a menő lányokhoz. Inkább a könyvmoly, az este bébiszitterkedő csoportot erősítem, a könyvekből jól ismert szomszédlány tipikus példája vagyok. Kedves, őszinte, megbízható személynek tartom magam, akire nyugodt szívvel lehet hagyni a gyerekeket, mert felelősséggel megtelve végzem munkámat. Törtetőnek mondanám magam, olyannak aki küzd az álmaiért, és bevallom, hogy szeretek a saját fejem után menni. Kevésszer adok helyet más emberek véleményére, de előfordul. Ha valaki remekül érvel, és meggyőz akkor képes vagyok megmásítani véleményemet.
Testvérrel felnőni annyit jelentett, hogy megtanultam osztozkodni és konfliktusokat elhárítani mesteri módon, ami hasznos az életben, főleg, akkor ha elkerülsz egy idegen helyre, ahol csak annyit mondanak, hogy ki lettél törölve egy ember életéből. Barátságos, türelmes, megértő és ezen pozitív tulajdonságok bennem is megvannak,  szükségem van a türelemre és megértésre, hogy megoldjam a körülöttünk lévő problémákat.
Néha lusta vagyok, akadnak percek mikor nincs kedvem semmihez, de ez körülbelül addig tart, míg be nem teszem az egyik pörgősebb tracklistemet és elkezdek táncikálni. Imádom az állatokat, mindegyikőjük igényli a kedveskedést és odafigyelést, a szeretetet.
A szerelmi életem nem mondható ennyire boldognak, már egy jó ideje nem voltam párkapcsolatban és nem is hiszem, hogy szeretnék belefogni egybe.


Hails 18 emberke

Pennsylvania, PhiladelphiaNina Dobrev Kekszi

Mi is az én történetem? Viszonylag normális keretek között lezajlott gyerekkor, két szerető szülő és egy nővér, aki eleinte ki nem állt majd egyre jobban sikerült egymáshoz hozzánőnünk. A szüleim elmondása szerint koraszülött voltam, mert nem bírtam a fenekemen ülni az anyaméhben és egy hónappal a kiírt dátum előtt születtem meg. Már akkor sem voltam egy átlagos gyerek, vékonyka és kicsike voltam még akkor is, most már annyira nem észrevehető, de ez van. A nővérem, Harley, nem igazán örült nekem, sőt kifejezetten utált ezért párszor (bármikor mikor lehetősége volt) meghúzta a fülemet, egyszer tán még fejre is ejtett de erről én csak anekdotákból hallottam.
Elkezdtem felcseperedni, a szüleim egyre inkább hasonlítottak szuperhősökre, akik védenek minket, szeretnek és mindent megtesznek azért, hogy a lehető legjobb dolgokat kapjuk meg az élettől. Nem szenvedtem hiányt semmiben sem, ezt én is és ők is pontosan tudták, mégsem hagyták abba hanem többet és többet nyújtottak nekünk. Én meg, mint fiatal és vágyakozó emberke vártam azokra a bizonyos dolgokra, amiket mondjuk megkívánt a szemem másoknál látva. Ilyen az iphone is, ami a kezemben van és tele vannak a testvéremmel közösen készített képekkel. A családommal, akikkel jóba voltam egészen fél évig ezelőtt. Az édesanyámék egy autóbalesetben távoztak el közülünk, és mint minden gyászoló tinédzser pár mi is próbáltunk összetartani, de valami megváltozott. A nővérem furcsán kezdett el viselkedni az elmúlt időben, mintha már nem az a személy lett volna, mint azelőtt. Így elég nehéz volt arra gondolni, hogy a sulit a lehető legjobb jegyekkel és átlaggal teljesítsem, a továbbtanulás sem volt egy opció mert az egyetlen dolog, amire gondolni tudtam az mind a testvérem viselkedéséhez volt köthető. Nem tudtam mire vélni, mit kéne csinálnom, hogy a viszonyunk legyen megint ugyanolyan, mint régen.
És ekkor valami különös dolog történt. Megtaláltam egy apró fecnit, amire fura betűkkel írtak és megijedtem. Mi van, ha a nővérem belekeveredett valamibe, amibe nem szabadott volna? Szerettem volna segíteni neki, próbálkoztam is és végül nem kaptam érdemleges választ, hogy folytassam majdhogynem melegebb éghajlatra küldött és azt vágta a fejemhez, hogy kicsi vagyok nem érthetem a dolgokat. Ekkor történt az, hogy megfogtam az összes cókmókomat és elindultam a nagynénémhez, aki egy igazán érdekes helyen élt én pedig alig vártam, hogy részese legyek a világnak. De sose értem oda… És arra sem igazán emlékszem, hogy kerültem erre a helyre.
Valaki azt mondta, hogy kitöröltek az életükből ezért kerültem ide, de én csak kinevettem. Viszont amikor megérkezett a Stiles nevű gyerek és jobban elkezdtem vele beszélgetni akkor tudatosult, hogy ez tényleg nem vicc. Mindenki elfelejtette a létezésemet, köztük Dylan is…
És hogy mi lesz? Fogalmam sincs....

Vissza az elejére Go down


avatarPént. Dec. 09, 2016 3:26 pm
Vendég
Vendég
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Hails! *-* 16

Öröm látni, hogy végre a te lapodat is olvashattam, és el is fogadhatlak! úúú Remélem játéktéren megfordulunk egy játékra mi is majd a közeljövőben.aww
Kitérek a lapodra. Őszintén szólva, én nem vagyok oda a Nina Dobrev pb-s karikért, a legtöbb a híres Katherine Pierce mintát követi, és reménykedtem, hogy te nem fogod, így köszönöm szépen, hogy nem tetted <3 Egy igazi mintalány vagy, jóságos, szívesen látom az ilyeneket is az oldalon, nem kell annyi kattos karakter.Rolling Eyes Sajnálom, hogy a szüleid meghaltak, és még a nővéred is megváltozott, de ezt mind túl fogod élni, ahogy azt is, hogy elfeledtek.? Erős vagy, tudom, hogy menni fog, és még az én bosszúm akadályait is leküzdöd.hmm
Utadra is engedlek, azaz az uram karjaiba naa, szóval, foglald le a szép arcod, és irány a vonatállomás, ahonnan hamar ki fogsz szabadulni, ha rajtam múlik SzottyongatVissza az elejére Go down
 
Hailey Amelia Wells
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Serena Amelia Lensherr

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: