• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 My best friend and a little more


 :: Egyéb
avatarVas. Nov. 27, 2016 2:55 pm
Vendég
Vendég
szépséged neved
loving forever can't be wrong


te vagy a mindenem. Nem túlzok, az vagy, a legjobb barátnőm, a lelkitársam, és jelenleg a lakótársam is. A családom halála után nálad bukkantam fel, mert nem tudtam hova menni, senmi másban nem bíztam. Te segítettél mindabban, hogy megtanuljam kontrollálni magam, az éhségemen uralkodjak, és ne akarjak mindenkit megrágcsálni. Borzasztóan sokat jártál a könyvtárakba, hogy kitaláld mi lett velem, és ha te nem lettél volna a mai napig nem tudnám, hogy öt éve miért változtam meg. Azt hiszem, hogy köztünk te vagy az okosabbik, aki hideg fejjel tud gondolkozni, ha nagy bajba kerülünk, de én pont ezért szeretlek annyira. Talán túlságosan is, jobban, mint ahogy a húgomat szerettem, tehát ez nem egy szimpla testvéri szeretet, részemről ez sokkal több, de be nem vallanám neked. Fontos vagy, így egy kósza érzés miatt nem akarlak elveszíteni.

család, kutya, cica, hörcsög minden szabadon alakítható, semmit sem szabok meg ebben. Jellemre csak annyit, amennyit fent beírtam, ettől függetlenül lehet ő vadabb, és gyilkosabb is, vagy egy cuki lány is, aki kerüli az erőszakot:3 a fajban sok mindent el tjdok képzelni a két kivételen kívül, úgyhogy egyezkedni lehet, és a pb is változtatható, a közös képek miatt esett rá a választásom, de meggyőzhető vagyok másról is:3 a jövőbeli kapcsolatukat nem szeretném előre megszabni, majd ahogy esik úgy puffan alapon alakul. Nagyon várom őt, az et-ben van róla szó, és pm-ben lehet zaklatni *-*

becenév 22-24 kitsune és vadász kivételével bármi lehet

énénén claire holt szabad

Vissza az elejére Go down
 
My best friend and a little more
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: