Pént. Dec. 02, 2016 8:18 pm |
| Vendég Szépséges neved A jó vezető nem mondja meg, mit csinálj. A jó vezető megmutatja, hogyan csináld.   Nemrég érkeztél a városba. Senki nem tudja, hogy honnan jöttél és hogy miért jöttél el. Az a hír járja, hogy menekülnöd kellett, de te sosem mondasz semmit. Egyedül érkeztél, ami nem megszokott egy alfától. Új falkát akarsz magadnak toborozni. A régivel nem tudni, hogy mi lett, mert arról sem mondasz semmit. Igazából semmiről nem szeretsz beszélni, ami a múltadban történt. Te mindig előre nézel. Nekem nem volt alfám, neked meg nem voltak bétáid. Szükségem van egy falkára, mert egyedül nem tudom megölni Aaron ikertestvérét. Megegyeztünk, hogy segítesz a célom elérésében, ha én is segítek neked a tiedben. Nem árultad el, hogy mi a terved, eléggé titokzatos alak vagy, de ez nem zavar, mert nagyon jó alfa. Igyekszel mindenre megtanítani, amit tudsz. Nem az vagy, aki megmondja, hogy mit csináljak, hanem aki megmutatja, hogyan csináljam. Nem vagyok még nagyon erős vérfarkas, de te azzá tehetsz. Foglalkozol a falkáddal, mert szeretnéd, hogy jó csapat legyünk, és hogy a tiéd legyen a legjobb falka. // Amit leírtam csak egy ötlet, ha szeretnéd teljesen átírhatjuk a dolgot. Nekem csak egy megbízható alfára van szükségem, aki fejleszt engem. Aktív usert keresnék neki és cserébe sok pörgős játékot ígérek Ha megérkeztél dobj meg egy pm-el név szabadon választható 20 felett Vérfarkas (alfa) Én és Sebby is nagyon várjuk  Meg az új falkád Ryan Guzman, de más is lehet foglalt |
|
 |