• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Hétf. Szept. 17, 2018 6:14 pm
☇ Kingsley Arts School

Vendég

Szer. Szept. 12, 2018 8:28 pm
☇ World of Witchers

Vendég

Hétf. Szept. 10, 2018 7:25 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Siva Nayeema


avatarSzer. Dec. 07, 2016 11:42 pm
Vendég
Vendég
Siva Nayeema
i'm meaner than my demons


Elítéltek és megítéltek. Szenvedtem az életben, és hiába próbáltam örök békére lelni, egyszerűen valami nem hagyott engem menni. Valami aztán visszarántott újra az élők közé, egy teljesen más világban. Amikor halott voltam, egyszerűen nem voltam önmagam. Eluralkodott rajtam a bánat és a fájdalom, a bosszú, és az irányított az élők felé, akikben a férjemet láttam, senki mást. Tönkrementem, főleg, hogy újra élek. Meg akarok halni. De félek, hogy újra nem fogok továbbkelni, és újra ugyanazon történések keletkeznek majd akkor, mikor halott leszek. Kitől várhatnék segítséget?

Death 118 Banshee

India Eiza González Zoe

Szól egy legenda egy gyönyörű nőről, akinek a szépsége mindenkit lenyűgözött. Férfiak versengtek érte, hogy elnyerjék a lány szívét. Amikor a tizennyolcadik esztendejében járt, férjül adták, hogy sok fiút és lány gyermeket hozzon majdan világra. S bár kiderült, hogy a nő nem tud életet adni senkinek sem, ezért ifjú férje csak megalázta, ugyanakkor betegesen önön magának szerette volna a lányt. Az ifjú, megtört hölgy egy napon életet tudott adni, s ama parányi lelket szíve alatt hordozta szeretettel. Férje elől mindezt titkolta, aki továbbra sem kegyelmezett a nő számára. Az asszony egy napon felsikított éjjel, oly halkan... tudta, hogy a gyermeke elhunyt benne. Még is nyugtatta, hogy a Halál kegyes volt hozzá, és a gyermek nem érzett semmit sem abból, mi érte őt.
Évek teltek el, s látszólag úgy tűnt, hogy a még fiatal asszony egyre inkább csak kezdett megöregedni a sok élet adta fájdalomtól. Még is egy férfi szíve volt az, melyre szüksége volt, aki melegséget vitt kihűlt lelkébe. Szerette az idegen férfit, még is titkolóznia és hazudnia kellett a férjének, aki eleinte nem gyanakodott, de később egyre inkább élt benne, hogy szeretett felesége megszegte szavát, egyszerűen hűtlenné lett. Indiai otthonukból elhurcolta  a bánattal telt feleségét, s végül Beacon Hills-ben történt meg a tragédia. Halál, csak ez várt mindegyikőjükre.
Az erőszakos férj egyszerűen őrültté lett, hogy felesége mással hált, s megvádolta a nőt, hogy a halott gyermek is attól a férfitól van. Az alaptalan vádak tagadva voltak, mindössze az igazat nem rejtette el az asszony, hogy valóban mást szeret a szíve, nem pedig azét, aki évek óta fájdalmat ad neki. A megőrült férj egyszer arra vette magát, hogy felesége arcát egyszerűen csak elcsúfította, megégette, megcsonkította. A gyönyörű leányarcú feleségből nem lett más utána, csak egy elcsúfított ember, akiről nem lehetett felismerni sok mindent. A fiatal asszony nem tudta elviselni azt, ami lett vele, még csak szeretője lénye elé sem mert tárulni, hogy még is mivé vált ő. Az asszony véget vetett életének egy szép éjjelen, még sem békésen. A legenda szerint tovább kísért Beacon Hills utcáin az éj sötét fátyla alatt. Ritka az, aki látta őt, hiszen aki szemébe nézett egyszerűen nem tudni utána, hogy mi lett áldozatával.

****
Beacon hills egyik utcáján jár egy épp ugyanolyan gyönyörű hölgy, mint Siva. Így hívták azt a megtört feleséget, kinek híre egyre inkább hangosabb. Érzik; dühös és magányos. Társra vágy, egyetlen szerelmére.
A lány aki minden elővigyázat nélkül ballag a vizes aszfalton, csak telefonál, egyszerűen be nem áll a szája. Ez a szellemvárosban igen csak hallatszik, melyet a halott feleség meghall.
Vele szemben sétál egyszer csak egy alak, melyre nem szokványos viselet van ráhúzva. Fekete menyasszonyi ruha, fején fátyol, teljesen homály, hogy milyen arc lapul a mögött. Szemben áll a fiatal lánnyal, aki mosolyogva teszi le a telefont, mikor megpillantja a vele szemben lévő ismeretlent. Szakadt fekete ruhájának látványától hamar eltorzul a lány arca, aki azonnal segítéségre próbál sietni.
- Elnézést, segíthetek? - Lép hozzá közelebb óvakodva még is, ám erre az ismeretlen alak egyszerűen csak hátrál egy lépést tőle.
Csend hull le újra, míg aztán mély levegőt vesz a fekete menyasszonyi ruhás árny.
- Szerinted szép vagyok? - Szólal meg a fiatal, tejhajú lány körül egy női, megtört hang. Nem úgy tűnt, mintha az idegen mondta, de még is. Egy halott hogyan tudna közvetlen beszélni? A lány a fejében hallotta a kérdést, még sem szeppent meg.
- Igen, az. De mi történt? - Hamar felelte válaszát, hiszen a ruha tökéletesen kiemelte az árny karcsúságát, ám arcát korántsem fedte fel. A nő nem válaszol erre, hanem egyszerűen csak arca előtti fátylát ragadja meg, és szinte eltépi onnét arcáról.
- Még mindig szép vagyok? - A hang sokkalta torzabb, rémisztőbb. Nem hallotta senki sem rajtuk kívül, talán még nem is látta senki sem az alakot, csak is a szellem által kiválasztott ember. Az megszeppent, és bármennyire is fejében volt a menekülési szándék, egyszerűen tudta, hogy ha menekül, neki azonnal vége.
- Sokkal szebb! - Feleli a lány remegő hanggal, ahogy egyre inkább hátrál.
A fátyol ekkor eltakarta a halott asszony csúf arcát és kötél szorította nyakát, és ugyanazt tette a szellem azzal a lánnyal, amit a férje. Csak, hogy az ismeretlen lányka is ugyanolyan szép lehessen, mint ő, ha már egyszer csak szépnek lett nevezve. Ám az életét meghagyta.
Sok áldozattal találkozott már a rendőrség, és ugyanazon egy élő személyre fogják az összes hasonló gyilkosságot.
Még is volt egy túlélő, aki beszámolt a halott nőről. Azt állította, hogy a menyasszony tőle is megkérdezte, hogy szépnek találja -e. De ő maga csak annyit felelt, hogy nemrég jegyzett el egy lányt. Erre a szellem megszeppent, elnézést kért, és eltűnt. Még sem hittek a fiúnak. Őrültnek találták, és hiába állította igazát, elmegyógyintézetbe ítélték az igaz miatt.
A többi nem derült ki, mindenesetre akik nemet feleltek kérdésére, azonnal halálra ítélte őket.

Vissza az elejére Go down


avatarPént. Dec. 09, 2016 9:18 pm
Vendég
Vendég
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Siva! *-*

Hát én nem bírtam magammal, és mikor láttam kis chaten, hogy kész vagy, el is olvastam a lapod, szóval élek a lehetőséggel és le is csaplak Lyds kezéről, mert úgyis én szerettelek volna elfogadni. Cool Ennek pedig részben az az oka, hogy szeretem azokat a lapokat, amik nem átlagosak, és hát lássuk be, ez egy cseppet sem volt az. Az elejétől kezdve sikerült lekötnöd a figyelmem és kíváncsian vártam a végét, hogy mit is szeretnél kihozni ebből az egészből, és hát nem is kellett csalódnom. Az elejétől kezdve élveztem minden egyes sort, amit olvastam. *-* Kíváncsi vagyok, mit szeretnél kihozni ebből a karakterből, mert elég sok lehetőség áll előtted egy ilyen háttérsztorival.
A jellem bár rövid volt, itt az mostanában úgyis csak dísznek van igazából Rolling Eyes bőven elég volt ahhoz, hogy meghozza a kellő kíváncsiságomat a folytatáshoz. Amúgy ez alapján ezzel is kezdhettem volna itt a rizsázást, de hosszú napom volt, fogjuk erre... És kiderült belőle minden, amit a karakteredről tudni kell, pontosabban amennyit te szerettél volna, hogy tudjunk róla. A többit meg tartogasd csak a játéktérre. Razz
Mellesleg a pb-d imádom, de ezt már úgyis tudod, szóval nem tartalak fel tovább. Sicc foglald le a csini pofidat, aztán irány a játéktér. SzottyongatVissza az elejére Go down
 
Siva Nayeema
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: