• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Gyermekem édesapja


 :: Egyéb
avatarPént. Dec. 09, 2016 3:47 pm
Vendég
Vendég
Jason ....
Egy szülőnek... nem szabad elhagynia a gyerekét, csak - csak ha kényszerítik rá.


A gyermekem apja vagy, akivel azt hittük, hogy nem számít, hogy milyen akadályt sodor elénk az élet, mi mindegyikkel megbirkózunk. Tévedtünk. Két évig alkottunk egy párt, kitartottunk egymás mellett még akkor is, amikor a szüleim ellenezték a kapcsolatunkat, sőt még akkor is, amikor az apám szó szerint eltiltott Tőled. Nem hiába, hiszen vadász szülők gyermeke vagyok, te pedig az Ők szemükben csak egy szörnyeteg voltál. Nem látták azt a jóságot benned, amit én láttam. Hát hogyan is láthatták volna? Hiszen még esélyt sem adtak arra, hogy megismerjenek. Téged ez mégsem zavart. Amikor megtudtad, hogy gyermeket várok, a Te gyermekedet, megfogadtad, hogy véget vetsz az apám zsarnokságának, és amint megszületik a fiúnk, segítesz nekünk megszökni. Talán ez így is lett volna, ha az apám váratlanul nem ragadja el tőlem az újszülött gyermekemet és engem nem dob ki az utcára. Lehet. hogy akkor még most is boldogan élnénk hárman. Zokogva kerestelek fel, hiszen tudtam, hogy mit akar az apám. Megölni a gyermekünket, aki számára egy olyan szörnyszülött, amilyennek Téged is látott. Kiborultál és megölted a szüleimet. Miért tetted? Az anyám nem ilyen halált érdemelt, Ő jó asszony volt. Azóta eltelt két hónap, megszakítottam veled a kapcsolatot. Nem tudtam megbocsátani azt, amit a szülőanyámmal tettél, és talán nem is fogom. Nem engedem, hogy lássad a fiunkat, pedig jogod lenne hozzá. Ki tudja? Talán majd egy nap sikerül elfelednünk minden szörnyűséget, amit az apám tett, de egyenlőre még úgy érzem nem állok rá készen.

Nagyon várlak, kérlek jelezd, ha megérkeztél. A pb-t szeretném, ha maradna, de ha nagyon nem tetszik, akkor lecserélhető. A név is változtatható, bár az előtörténetemben Jasonként emlegetem a karaktert. Azt viszont javíthatom. Siess hozzám és a fiunkhoz <3 *-*  úúú

Jason 23 - 28 vérfarkas

én úúú  Alex Pettyfer SZABAD

Vissza az elejére Go down
 
Gyermekem édesapja
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: