• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Keith ____


 :: Egyéb
avatarKedd Dec. 13, 2016 11:35 am
Vendég
Vendég
Keith ____
let's find the casper to my wendy


Te leszel az az ember, aki a legrosszabb pillanataimban rám talál, és fényt hoz a sötét életembe. Elnyom minden negatív érzelem, ahogy téged is, hiszen mindketten elvesztettünk egy fontos embert életünkből, mikor a Szellemlovasok elragadták tőlünk őket. Megmaradt egy ékszer tőle, amit te vettél neki, ez az ő ereklyéje, amibe kapaszkodsz, de egyedül vagy ebben, akárcsak én. Ezért hallgatsz meg, hátha én többet tudok, mint te, ez pedig kölcsönös az én részemről is. Eleinte kételkedtél, mikor elmondtam részletesen, mi is vagyok, egy banshee, de benned csak az ragadt meg, hogy szellemekkel társalgok. Ezért nem hallom a te szádból a nevem, csak úgy nevezel, hogy Wendy, akinek van egy Casper barátja, és vele beszélget, ha nincs más. Ebből adódóan, poénos személyiség vagy, gúnyolódsz, amin csak tudsz, s nem éppen vagy kedves, de, ha komolyra fordulnak a dolgok, képes vagy emberin viselkedni. Benne vagy mindenben, hogy kiszabadítsuk elvesztett személyeinket, akiket annyira hiányolunk, partnerek vagyunk ebben, segítjük egymást, hiszen más nem segített nekünk. Így, remélve, hogyha összedolgozunk, előbbre jutunk, közösen nyomozunk. De, valójában élvezem a társaságod is, talán még szoros barátság lesz köztünk, akkor is, ha teljesen bolond szellemekkel suttogónak nézel.

// a pb és a név is alkudható, ezek csak ötletek.*-* várom nagyon, örülnék, ha minél hamarabb érkezne <3 95

Keith 18-21 bármilyen faj

én keresem, de én nagyon grant gustin szabad

Vissza az elejére Go down
 
Keith ____
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: