• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 11:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Gavin Darius Broderich


avatarCsüt. Dec. 15, 2016 5:51 pm
Vendég
Vendég
Gavin Darius Broderich
”A farkas báránybőrben is megőrzi viselkedése sajátosságait.”


Hogy milyen vagyok? Jó kérdés. Szeretném azt hinni, hogy nem vagyok rossz ember, de az élet erre minduntalan rácáfol, vagy így, vagy úgy. Az viszont tény, hogy alapvetően nem akarok ártani senkinek, a saját dolgommal foglalkozom, és nem ártom bele magam máséba. Amíg ez működik, nincs semmi probléma.
Az igazságérzet és a bárány türelem mellé jól jön az, hogy átgondoljam a lépéseim hideg fejjel, mert nem állok neki szuperhőst játszani sehol sem és megverni mindenkit, aki valaha ártott másnak. Nem szeretem, ha valaki bele lógatja az orrát a dolgomba, nem szívesen fogadok el segítséget mástól, én azonban segítőkész vagyok.
Alapjáraton nyugodt vagyok, nem keresem a bajt, meg van a magam dolga, azt csinálom, élem az életet, amennyiben az rendes keretek között folyik. Nem könnyű felbosszantani, mert az évek rutinja nyugodtan tart akkor is, ha már lökdösnek, de azért nálam is eltud szakadni a húr.
Ha ígérek, akkor betartom, és az az isten még nem született meg, aki megakadályozott volna abban, hogy ne tartsam be.
Edzeni akarsz? Gyere. Tanulni akarsz, és úgy véled, én lehetek az, aki megfoghatja a kezed? Gyere, nem foglak elküldeni, de csak akkor, ha marha komolyan veszed, és nem csak a puszta kíváncsiság hozott hozzám….Gavin 28 év Vérfarkas (Alfa)

Nashwille Ryan Guzman Chris


Édesanyám 17 éves volt, mikor világra hozta a bátyámat. Apám 25 éves volt akkor nap.
Ma a bátyám 37 éves, vagyok én 28 évesen és a kishúgunk 17 évesen. Apám pedig meghalt. Anyám pedig egyedül maradt… illetve itt vagyunk mi neki. Egy nagy boldog családot képzelj el.

A fősulin alakult át kicsit a világom, bent maradtam egyik nap büntetésemet tölteni a szünetből való késéseim miatt és nem egyedül voltam. A saját tanárommal együtt töltöttük mindezt. Nem ment el, nem figyelt kamerák kereszttüzében. Bent maradt. Beszélgettünk a hűségről, a megoldásokról és a bosszún is. Nem órát tartottunk, nem feleltem. A véleményemet, a gondolataimat akarta meghallgatni. Kifejtettem bőven ezeket. Ő pedig végig engem figyelt. Nagyjából három óra múlva letelt ez a bizonyos büntetés majd szabadon elmentünk mindketten. Illetve csak mentünk volna… egy morgásra lettem figyelmes és ahogy a hang felé fordultam… a tanárom torzult arca meredt a képem elé. Aztán képszakadás… Azt hittem meghaltam… fáztam. Rettenetesen. Ahogy kinyitottam a szemem rengeteg csillagot láttam. A talajon feküdtem. Ez nem lehetett a valóság. Ez biztosan nem lehet a valóság. Talán egy álom? Lassan lehunytam szemeimet, és hirtelen elöntött valamiféle borzongató érzés. Végigfutott a gerincemen, és egész testemben megrázkódtam.  Mi ez az érzés? Kellemetlen. Az arcom fájdalmasan összerándult. Felültem a földről. Tompán zúgott a fejem, mikor lassan és nehezen kinyitottam a szemeimet, de semmi mást nem láttam, csak az engem körülölelő sötétséget. Akármennyire is igyekeztem megerőltetni agyam még működőnek mondható részét, összerakni szétszórt gondolataimat, nem jártam sikerrel. Ekkor szólalt meg a tanárom. Nem akart ártani nekem. Oktatni akart. Méltónak talált az erőre amit átadott. És ezzel többet is elérhetek. Vérfarkas lettem. Az ő Bétája.
Minden egy lecke.
Mindennek megvan a maga értelme.
A fájdalom megtisztítja az elmét és a testet. Számos akadályt kiéget belőlük.
Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt.
Rengeteget tanultam tőle és Ő tőlem.
Voltunk páran. Őket nem harapta be, ők mások beharapottjaik voltak, de egy nagy falka volt.
Telihold követte a következőt és a következőt, az Alfánk mindenkit segített, hogy ne katasztrofálisan éljük át az egészet. Ez tette őt jó alfává. Egy idő után bekebelezett és magába szippantott az a frenetikus élmény, amit tőle kaptam. Nem csak extázis volt, hanem gyötrelem is egyben. Kisajátított. Nem hagyta, hogy elmenjek. A napok összemosódtak.
Bizalom nélkül nincs csapatmunka…
Viszont én szinte azonnal megbíztam Romanben, amint találkoztunk és amikor megjelentek a lakásomnál a falka pár tagjával, gondolkodás nélkül segítettem. Nem azért, mert ő volt az Alfa, hanem van valami benne, ami bizalmat ébreszt az emberekben. Nem tudod róla elképzelni, hogy valaha is hátba támad vagy olyat tesz, ami nem az embereket szolgálja. Szerintem a legtöbben ösztönből megbíznak benne és ez jó dolog szerintem, ő tényleg egy jelkép. A farkas ereje nem abban van, hogy erősebb az átlagnál, hanem a személyisége ilyen. Húzott magához a belőle áramló energia. Megbabonázott mindenkit.


- Elég nagy esély van rá, hogy ez egy csapda... - pillantok a mellettem lévőre, majd egy féloldalas mosollyal nézek újra az elhagyatott épületre. Nincs mese, be kell mennünk.
És amikor már teljesen kiszipolyozott engem, akkor jöttek csak a többiek.
.....
A többiek, akik ki akartak ragadni abból a furcsa, tehetetlen és katartikus állapotból… mind meghaltak.
Egy szempillantás alatt tépte le magáról az ember álruháját, hogy a világra okádja valódi énjét. Az igazi arcát.
A Vadászt. Borostyánszemek villantak a sötétben. Bestiális üvöltés. Csattogó agyarak.
Éles fájdalom a húsomba marva.
Csontokig hatoló gyötrődés. A testvéreim halálhörgése. Mindenre tökéletesen emlékszem.
Csapdába léptünk be.
A társainkat lelőtték (ezüstgolyóval) , meghaltak, akik nem… nos, azokat megkímélte Ramon a szenvedéstől… megölte őket. Azt mondta ezzel erősebb lesz. Minden erejük benne fog tovább élni. 12 halott farkas… egy vadász ellen. Pedig csak vissza akartuk venni azt, ami a miénk. De a vadász csatája most következett igazán Ramon ellen. Órák teltek el, a vadász lelépett, Ramon pedig haláltusát vívott a sérülései ellen. Mind ezüsttől származtak.
Haldoklott.  
Beszélt hozzám. Büszke volt rám.
Büszke volt arra, hogy a bétája voltam, de most tegyek meg neki egy hasonló jó cselekedetet. Öljem meg őt. Kíméljem meg a fájdalomtól és legyek ugyan olyan jó Alfa, mint amilyen ő is volt. Segítsek másokat, hogy ráleljenek az útjukra.

Ennek már 5 éve… azóta rengeteg dolog történt. No nem csak velem. A bátyám autóbalesetet szenvedett és lebénult deréktól lefelé, de nem adta fel… folyamatosan edz, hogy visszatérjen mindene… Ugyanezt teszem én is. Edzek, remek alfa akarok lenni. Eszembe se jutott a Vadászt megkeresni, hogy megöljem. A gyilkolás csak még több gyilkolást szül. Helyette tovább tanultam és segítettem a tesómnak. Ez volt a legfontosabb.
Azóta lett egy Bétám. Én magam haraptam be. A részleteket pedig hagyjuk… ez elég bonyolult… az életét mentettem meg.
A jó vezér nem azzal tart egyben egy falkát, hogy félnek tőle, hanem mert tiszteli és békét tart a sajátjai között és nekem most a béke kell.
A szabályaim pedig egyszerűek, a falka az első, semmi olyat ne tégy amivel veszélybe sodornád a falkát, megvédjük egymást3
Megtanultam olvasni, arcokból, hangokból, illatokból mimikából és testtartásból. Egy újnak jobb nyugodt helyen megtanulnia, hogy megváltozott az élete, kiélesednek az érzékei, szagok, hangok, és miegyéb, ami rövidesen rá fog törni. Majd az átváltozás is. Az elején az éhsége és az ösztönök, ahogy ellepik majd az elméjét nem épp egy lakás ehhez az ideális. Az erdő kell és Én. Kitöltöm az űrjét. De… még mindig hiányzik valami. Valami ami kitölti ezt az egészet…. Egy falka. Egy saját falka. Egy személyes rajongótáborral mit kezdek? Beacon Hills pedig ideális otthon lesz a számomra… főleg hogy költözni akarok… drága kishúgom pedig kinézte magának a következő iskoláját… a Beacon Hill-sit! Küzdősport tanárként pedig elég jól szemmel tudom tartani…Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Dec. 17, 2016 1:02 pm
Vendég
Vendég
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Gavin! puppyeyes

Először is szeretnélek üdvözölni köztünk, és elnézést kérni még egyszer is, hogy ennyit kellett várnod, de most végre itt vagyok, hogy hivatalosan is elfogadjalak:3
Örülök, hogy jött egy újabb alfa az oldalra, elvégre nagy szükség van rájuk, mert egyre több a természetfelettiek száma, valakinek pedig kordában kell őket tartania, és úgy érzem, tökéletes leszel erre a feladatra a karakterlapod alapján. Ami nem mellesleg elnyerte a tetszésem is és a fogalmazásmódod miatt gördülékenyen végig tudtam olvasni az egészet.
Igazából, ha akarnék, akkor sem tudnék belekötni semmibe, szóval nem húzom tovább az idődet, mert tudom, hogy már várnak. Sicc foglalózni, aztán irány a játéktér! *-*Vissza az elejére Go down
 
Gavin Darius Broderich
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Barbi&Gavin

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: