• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 (ex)girlfriend - what


 :: Egyéb
avatarHétf. Dec. 19, 2016 10:40 pm
Vendég
Vendég
Destiny x
Nekem te nem vagy más, szemfényvesztés meg pusztítás.


Már két éve boldogítjuk egymást egy ideális párkapcsolatban, amiben megvan minden, aminek meg kell lennie; romantika, őszinteség, komolyság és néha őrültségek, viccelődések. Természetesen a jó dolgok mellett néha jönnek rosszabb időszakok is, de egy-egy veszekedés minden kapcsolatban kell, s ezek nem is tartanak olyan sokáig. Már a megismerkedésünkkor sikerült megtalálnunk a közös hangot, elvégre a magunk módján mindketten különcök vagyunk és kitűnünk a többi ember közül már a megjelenésünkkel is. Szinte nem is volt kérdés, hogy előbb-utóbb a belsőd is épp annyira megfog majd, mint a külsőd. Aztán két csodálatos év után egy villámcsapásra megváltozott minden, mikor egy buliból hazafelé tartva beültem egy részeg haverom mellé, aki frontálisan ütközött a kocsival...
A pár napos kómám után megállapították, hogy amnéziám van, és nem emlékszem semmire. Haza kellett költöznöm apámhoz és az új családjához, mert az orvosok szerint ilyenkor az a legjobb, ha a családdal vagyok körbevéve, valamint a szülővárosomban töltöm az időm nagy részét, hogy könnyebben visszatérjenek az emlékeim. New York után hirtelen Beacon Hillsben kötöttem ki egy olyan környezetben, amit teljesen idegennek érzek. A barátaim közül senkivel sem tartom a kapcsolatot, hasonló indokok miatt és természetesen te is közéjük tartozol.
Azóta nem beszéltünk, hogy magamhoz tértem és te a kórházban próbáltad elmondani, ki vagy, és milyen kapcsolatban állunk. Nekem akkor még túl sok volt, és nem is akartam tudomást venni rólad, a történtek után pedig nem kerestelek. Szinte már el is felejtettem mindezt, mikor hirtelen megjelentél az ajtómban egy bőrönddel.
Mit vársz tőlem pontosan, drágám? Egyelőre magamat sem ismertem ki, és nehéz megbarátkozni a gondolattal, hogy párkapcsolatban élek. Mit gondolsz, sikerül újra felépíteni mindazt, ami egy éjszaka alatt széthullott? Egyáltalán továbbra is az az ember vagyok, akit szerettél? S ha nem, lehetek még az?

// Magával a karakterrel személyiségre nem szeretnék túl sok mindent megkötni, úgyis egyeztetünk még és biztos meg fogjuk találni a közös hangot a dolgokban. A múlttal kapcsoaltban szintén nincsenek kikötéseim, mindent maximálisan a megalkotóra bízok. *-* Fajilag sem muszáj banshee-nek lennie, csak azért gondoltam rá, mert azt az egy természetfeletti lényt ismertem a múltamban, így legalább foghatnám erre. (Az egyetlen faj, amit ellenzek, az a vadász.) A pb-t és a keresztnevet viszont szeretném, ha maradna.
Kapcsolatot illetően bármilyen irányba elmehetünk majd, én nem ragaszkodom a kapcsolathoz, sőt. Ez inkább csak egy kiindulópont. Szeretnék valakit a múltamból egy komolyabb csavarral, hogy egyikünknek se legyen túl unalmas és egyszerű az élete. Razz
Azt hiszem, ennyi lenne. Kérdés, kérés privátban jöhet, és minden mást megbeszélünk ott. Nagyon várlak. *-*

Des 23 Banshee (?)

én, de nagyon! Daisy Lowe plíz szabad

Vissza az elejére Go down
 
(ex)girlfriend - what
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: