• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Vas. Júl. 15, 2018 10:14 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Alexandra R. Verres


avatarVas. Dec. 25, 2016 7:34 pm
Vendég
Vendég
Alexandra Riya Verres
Name it. Face it. Kill it.


A belső tulajdonságaimat az első keresztnevem betűi alapján fogom szemléltetni.
Aranyos. Természetesen a szüleim társaságában. A hivatásomból adodóan más esetben aligha minősülne jó ötletnek az édibédi stílus. Ám, anyu és apu előtt mindig is igyekeztem ártatlannak és rendesnek tűnni, amolyan tökéletes kislánynak.
Leleményes. Vagyis minden problémára megoldást találok, csak idő kérdése. Az én eszemen aztán nehezen lehet túljárni, de próbálkozni szabad, sőt.. szívesen végignézem ahogy sorra kudarcot vallanak a bátor jelentkezők.
Erős. Vadász vagyok, ha nem tudnám megvédeni magam különböző helyzetekben, már rég halott lennék. Profi vagyok mindenféle küzdősportban, az évek során sikerült majdnem tökéletesre fejlesztenem a képességeimet.
Xerencsés. Néha, kiváltképp a legelején, nem csak a leleményességemnek köszönhettem azt, hogy élve kijutottam egy-egy vészesebb szituációnak, hanem sokkalta inkább a jó szerencsének. Elég önfejű vagyok ahhoz, hogy előbb cselekedjek, mint gondolkozzak, így érthető az is, hogy a baj engem jóval hamarabb is megtalál, mint másokat.
Agresszív. Rúgok, harapok, csípek, ütök, vágok, egyszóval a határ mindössze a kreativitásomon múlik, természetesen ha az adott szituáció azt megkívánja. Hirtelenharagú révén, nagyon hamar szerzek ellenségeket, de mivel a legtöbben félnek is tőlem, nem igazán mernek kihívni engem egy amolyan összecsapásra.
Nehéz eset. Ha pasi vagy és ágyba akarsz vinni, könnyű a dolgod. Ha kapcsolatot is szeretnél kialakítani kettőnk között, akkor már másabb a felállás. Velem csak akkor könnyű jól kijönni, ha a céljaim között is szerepel a veled való jó viszony kialakítása. No, meg.. nem hiszek a szerelemben. Talán, ez egyszer meg fog változni, vagy nem.
Dilis. Tudok ám vicces is lenni, amikor úgy hozza kedvem. Kevés igaz barátom van, de akiket annak tekintek, azokért bármeddig el is mennék, hogy biztonságban tudjam őket. Nagyon kevesen láttak engem bohókásnak, de aki igen, az igencsak kivételesnek mondhatja magát.
Ravasz. Mint a róka. Főleg, ha akarok valamit, mert én mindig véghez viszem a céljaimat.
Ambiciózus. Kitartok amellett, amit igazán el szeretnék érni, még akkor is, ha nagyon  megnehezítik a dolgomat. Például, az öcsikém, Julian esetét is felhozhatom példának, mert nem fogok egészen addig felhagyni a keresésével, míg rá nem találtam.
A külső tulajdonságaimról nem hiszem, hogy sokat kellene beszélnem. Rézbőrű vagyok, a szemeim és a hajam színe csokoládé barna. Az alkatom csinos, fitt, amit főként a rengeteg harcművészeti gyakorlatokba fektetett időmnek köszönhetek. Valamint a stílusom is kifinomult, nőies. Ha szükséges, tűsarkút és estélyit villantok, ám ha harcra kerül a sor, akkor inkább maradok a farmernél és edzőcipőnél.

Riya 27 vadász

Dzsamsedpur,IndiaPriyanka Chopra tippelj

Beacon Hills valamelyik pubjában üldögélek az egyik pult előtti bárszéken és a bourbon-omat kortyolgatom. Vannak elegen rajtam kívül a helyiségben, de engem nem érdekelnek annyira, hogy foglalkozzam is velük. Sem ők, sem a hangzavar. El vagyok a saját kis világomban, a terveim szövögetésével. Fogalmam sincs, hányadik pohárkámnál tarthatok, egy idő után elvesztettem az időérzékem, s 5 után a számolással is felhagytam. Édesmindegy, nem? Iszok, mert jól esik.
Kezd elegem lenni az egészből. Per pillanat, még az is idegesít, hogy ennyi természetfeletti él ebben a nyomorúságos kisvárosban. Legszívesebben fognám a puskám és lelőném mindegyiket. Csak a gond ott kezdődik, hogy az emberek körözést indítanának el ellenem, ami viszont nem nézne ki a legjobban a cv-mben. Képmutató lennék? Lehet, de szeretem az ügyeimet privát módon intézni, és az ügyeimbe a gyilkolás is beletartozik. Nem rendezek jelenetet, csak ha az feltétlenül szükséges.
Miközben ott ülök a bourbon-os poharat lökdösve az újjaimmal ide-oda, a gondolataim akaratlanul is elkalandoznak messzi vizekre.
Kronológiai sorrendben, mintha egy film képkockái lennének, úgy jelentek meg lelki szemeim előtt is az életem mozzanatai.
Magam előtt láttam a vér szerinti szüleimet, vagyis kisebb korrigálásokkal, mert két-három hónaposként nem tudtam annyira elraktározni az emléküket a fejemben, mint azt szerettem volna.. aztán, ők eltűntek és megjelentek helyettük a nevelőszüleim és Julian. Nem tudom elhinni, hogy nem lehetek képes egyről a kettőre kerülni a vele történteket illetően. Minden más ügyet lazán megoldok, de az öcsém esete  újra és újra kifog rajtam. Mintha nem akarnák, hogy kiderüljön, mi is történt akkor ott.. pedig rá fogok jönni, mert addig nem hagyok fel ezzel az egésszel, míg meg nem találom Juliant, illetve meg nem büntetem azt aki ártott neki. Megölöm. De egy hang ekkor mintha megszólalt volna mellőlem, amivel elérte azt, hogy kilebbenjek a gondolataim közül és a fejemet unottam az irányába billentsem, szemöldökfelvonással.
- Nincs kedved egy menethez, cica? - kérdi a pasas, akin látszott, hogy már menni is alig tudna, ha felállna a székéből.
- Dehogynincs, csak nem veled. - Hallatok egy sóhajt, majd vissza is fordulok a pultossrác felé, intve neki, hogy jöhet a következő kör, de a pasas nem úgy festett, mint aki beletőrödött volna a visszautasításba, sőt tovább próbálkozott. Szegény csak egy szerencsétlen ember volt, így nem vonzott túlzottan, hogy elvegyem az életét, tehát helyette, csak egy fogpiszkálót szúrtam a pulton pihenő kezébe. - Menj haza és aludd ki magad. - Böktem még oda, majd miután egy húzással kiürítettem a poharam tartalmát, magamra kaptam a kabátomat, aztán angolosan magam mögött hagytam a szórakozóhelyet.

Vissza az elejére Go down


avatarSzomb. Jan. 14, 2017 4:57 pm
Vendég
Vendég
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Kedves Alexandra, kollegina!

Mindig nagy öröm számomra, ha újabb vadász karaktert köszönthetek az oldalon, mert ennyi sok szörnyike közé kellenek a magunkfajta erős szellemek, akik rendet tesznek ha kell. Szóval welcome!
Ötletes jellemzés, még nem nagyon láttam ilyesmit hogy valaki a neve betűit használta volna fel, de elismerem, kreatív és nagyon is élethű karakter. Nem érződik hogy annyira tökéletesre akartad volna írni, ami már bántó lenne, szóval nincs is ellene kifogásom. Remekül sikerült leírás, könnyed stílus... olvastam volna még Very Happy

A történet rész pedig... hát nem lehet egyszerű, de remélem azért a nyomára bukkansz Juliannal, és sikerül valahogy kinyomoznod pontosan mi is történt. Nem könnyű ennyi szörny között élni, mi? Hát kell hozzá egy adag kitartás, és türelem, de azt hiszem remek vadász kollegát köszönthetek a személyedben szóval... Hajrá.

Nem is állok tovább az utadba, foglald le amit kell, és mehetsz is Jul után.Vissza az elejére Go down
 
Alexandra R. Verres
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: