• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Hétf. Szept. 17, 2018 6:14 pm
☇ Kingsley Arts School

Vendég

Szer. Szept. 12, 2018 8:28 pm
☇ World of Witchers

Vendég

Hétf. Szept. 10, 2018 7:25 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Destiny Raynolds


avatarKedd Dec. 27, 2016 1:19 am
Vendég
Vendég
Destiny Raynolds
egy idézet a karakteredről, legyen rövidebb


10 szó, amivel leginkább jellemezni lehet:
∆ Makacs: Talán nálam nem is ismersz makacsabb embert, mert hát én aztán tényleg kiállok az álláspontom mellet és sosem adom fel. Ragaszkodom az igazamhoz és ész érvekkel sem tudsz meggyőzni, hogy nekem nincs igazam.
∆ Okos: Hát a tanáraim mindig elvoltak ragadtatva tőlem, mert én mindent azonnal megjegyeztem és eltároltam a merevlemezemen. Azt mondták bármi lehet, nincsenek előttem határok, azonban én nem igazán vagyok az a lány, akit a tanulás érdekel. Bár az egyetemet egy évvel előbb fejeztem be, mert két évet csináltam egy évben..
∆ Őszinte: Sose beszélek mellé, én mindig kimondom azt, amit gondolok, talán sokan ezért szeretnek velem menni vásárolni, mert én megmondom a tutit. Egyszer egyik barátnőmmel közöltem, hogy úgy néz ki, mint egy bálna, amikor egy keresztben csíkos felsőt vett fel.
∆ Bolond: Na azért nem kell egy diliházba zárni, de én mindent megteszek. Nem érdekel, hogy mekkora őrültség és hülyeség.. Legjobb példa erre, hogy egyszer szögecses melltartóban végigfutottam a legforgalmasabb utcában ugrálva és énekeltem az "If I believe I can fly"-t, és nem voltam részeg!
∆ Tehetséges: Miben is? Mindenbe, amibe belekezdek.. persze azért nekem sincs mindenhez adottságom, borzalmasan énekelek. De rajzolni nagyon tudok és szeretek is, meg festeni. Nagyon jó a kézügyességem, igen.. eddig még nem panaszkodott egyik exem sem, hogy ügyetlen a kezem.
∆ Segítőkész: Szeretek másoknak segíteni, nagyon is sokat szoktam, talán ki sem nézed belőlem, de néha szoktam jelentkezni önkéntes munkára, eljártam az öregotthonba is beszélgetni az idősekkel.
∆ Beszédes: Ha ismersz, akkor tudod, hogy rengeteget pofázok megállás nélkül. Nálam nem jellemzőek a kínos csendek, én mindig tudok valamiről társalogni valakivel, nagyszerű barátaim azzal szoktak cukkolni, hogy egyszer kihűl a gyomrom. Szerintem meg sokkal jobb, hogy tudok beszélni, mintha egy nyüszüke csendes lány lennék.
∆ Poénos: Talán nem röhög mindenki a viccemen, és senki sem érti a favicceimet, de én akkor is poénosnak érzem magam minden reggel bekenem magam nevetgéllel. Votl olyan, hogy a Titanic-on elkezdtem röhögni, mikor a csávó nem mászott fel a picsa mellé.. annyit mondtam: "Persze, hogy nem megy.. Ariel épp lent cumizza.", de lehet te sem értékeled.
∆ Lusta: Hát nem vagyok a szorgalom példaképe, mert eléggé lusta ember vagyok. Én aztán nem kelek fel órákkal a vendégek érkezése előtt, hogy kitakarítsak, nem vagyok megbolondulva. És még a tv kapcsolóért sem mászok el, ha unalmas az adás, inkább bealszok rajta.
∆ Nyílt: Én aztán mindenkinek képes vagyok elmondani a gondjaimat, nem érdekel hogy nem ismerem az illetőt. Képes vagyok egy 70 évessel és egy 5 évessel is leállni beszélgetni, akár veszekedni.

9 dolog, amit szeretek:
Sin Carter Rajzolni
Sin Carter Pocsolyákba ugrálni (én még sajnos nem nőttem ki ezt)
Sin Carter Az exem kibaszott számát, amit rólam írt
Sin Carter Galériákba menni
Sin Carter Másoknak örömet okozni
Sin Carter Bolondozni
Sin Carter Tanítani
Sin Carter Lustának lenni
Sin Carter Almás-csokis muffint (sütni)

8 dolog, amit nem árt tudni rólam:
∆ Van egy tetoválás a lapockámon, egy rózsa, amit én terveztem meg még régen
∆ Sose mosogattam még, szóval ha mosogatni kell, ne engem hívj fel
∆ Banshee vagyok, tizenhárom éves korom óta tudom
∆ Eddig hét nevelő család fogadott be, csak egyetlen egy bírt elviselni, most is ők a családom
∆ Egy öreg banshee tanította meg használni a hangomat, lassan tanultam meg. 4 év kellett hozzá, de érzékeim nagyon élesek
∆ Sosem szerettem babázni, midnegyiket lefejeztem, majd lehúztam őket a wc-n
∆ Jelenleg tanár vagyok BH-ban.. rajzot és történelmet tenítok
∆ Megöltem egy vadászt, aki segített megölni a szüleimet a többi vadásztársának

7 dolog, amit nem kedvelek:
∆ Mosogatni, mint már mondtam
∆ Nagyon nem szeretem azt, mikor tranzba esek és egy gyilkosság helyszínén térek magamhoz
∆ Azokat az embereket, akik két parkoló helyet foglalnak el
∆ Zabkása, palacsinta, macskák
∆ Tudjátok mit nem szeretek még nagyon? Amikor valaki nem visz a wc-be wc papírt, ha elhasználta..
∆ azt, hogy Sin Carter nem emlékszik rám, hogy elfelejtett mident, ami volt köztünk
Havibajomat Amikor a pénztáros nem tud rendesen visszaadni

6 tevékenység, amit hobbiként űzök:
∆ Rajzolás
∆ Festés
∆ Olvasás
∆ Elkésni valahonnan
∆ Elaludni egy béna filmen
∆ Beszélgetés

5 mondat/idézet, ami sokat jelent számomra:
∆ "Mi az igazi szerelem? Amikor a szavak két ember között azonos értelmet nyernek." - Kopátsy Sándor
∆ "Furcsa dolog a bosszú. Még egy apácából is gyilkost csinálhat." - Kevin Hendrickson
∆ "A jó kislányok igazából rosszak, csak még nem buktak le." - Szőcs Henriette
∆ "Azt akarom, hogy boldog legyél. Én emlék vagyok, és tudom, hogy ahhoz soha nem leszel hűtlen." - Thury Zsuzsa
∆ "A művész semmit nem ér tehetség nélkül, de a tehetség semmit nem ér munka nélkül." - Emile Zola

4 dolog, amit sosem fogsz tudni rólam:
∆ Öt éves koromig nem beszéltem
∆ Egy csomó rajzom van Sin Carter-ről
∆ Mennyi van a bankszámlámon
∆ nem tudom kimondani, hogy: "Jamaica a Jamaicaié"

3 város, ahová el akarok jutni:
∆ London
∆ Rio de Janeiro
∆ Párizs

2 becenév, amit adtak nevem:
∆ Desty
∆ Dezz

1 személy, akire példaképként tekintek:
∆ Stuart Maria

Desty, Dezz 23 éves Banshee

Róma Daisy Lowe Blondieee

Azt mondják, hogy minden kezdet nehéz, pedig az én életem jól kezdődött és minden jó volt, míg.. Míg meg nem változott minden. Nem vagyok amerikai, nem ebben az országban születtem, mégis itt élek, de ez egy hosszú történet, amit most el is mondok nektek. Én voltam a második, egyben legkisebb gyermek is a családban, köztem és a testvérem közt volt 12 év, ami nagy különbség, ennek ellenére mindig is jól kijöttünk egymással. Azt nem mondhatom, hogy nem volt veszekedés köztünk, de a lényeg, hogy sosem éreztem annyira hatalmasnak a köztünk lévő éveket. Olaszországban láttam meg a napvilágot már nagyon régen és hogy hogyan jutottam el ide? Az apukám egy céget vezetett és sokkal jobbnak látta az amerikai piacot, mint a európait, így hát fogta magát és átköltöztünk oda, mikor két éves voltam. Itt nőttem fel, mégsem itt születtem, na mindegy is, nem ez a lényeg. Tehát átköltöztük és minden rendben volt, jól ment az üzlet, gazdagok voltunk egy ideig, majd szép lassan kezdett apám csődbe menni. Láttam, ahogyan elvisznek bizonyos dolgokat otthonról és eladják őket és ilyeneket.. Én meg ugyebár sokáig nem beszéltem és az első szó, ami ötévesen elhagyta az ajkaimat az a pénz volt. De eddig még mindig minden átlagos és bárkivel megtörténhet, azonban 8 évesen jött a katasztrófa, amire senki sem számított..
Egy helyi vérfarkas alfa bedilizett és egy-két családból minden egyes embert átváltoztatott, nem maradhatott ki belőle a mienk sem.. Apám belehalt a harapásba, de az anyám és a bátyám túlélték és vérfarkasok lettek, átváltoztatott vérfarkasok, azonban engem is megharaptak és én nem lettem az. Túléltem a harapást és nem lettem vérfarkas, helyette más lettem.. egy Banshee, de itt még nem is tudtam erről semmit. Természetesen az alfának nem tetszett, hogy nem lettem vérfarkas.. Anyukám és a nővérem pedig teljes mértékben követték őt, míg egy szép napon arra kellett hazamennem az iskolából, hogy három tetem hever a földön. Nem azért haladok gyorsan, mert érzéketlen vagyok, hanem.. nem igazán jó ilyen dolgokról beszélni, sokkal jobb.. hamar túlesni ezeken. Szóval három tetem volt ott, az alfa, a nővérem és az anyukám.. Mindenkit vér borított csak őt nem, ami akkor kicsit fura is volt. Természetesen az állam nem volt tétlen, nyomozást indítottak, és pár héttel később szemtanúk hiánya révén lezárták az ügyet. "Egy férfi végzett két nővel, majd a saját életét is kiontotta." ennyi, semmi több, ez a szakértői vélemény. Én nevelőintézetbe kerültem és vártam, hogy egy kedves és aranyos házaspár megszánjon egy 9 éves kislányt.. Nem mondom, hogy könnyen ment.. Összesen egy év leforgása alatt elvesztettem mindenkit, nem volt egyetlen élő rokonom sem.
Az első család, akinél voltam.. összesen két hetet, hamar rám untak. Egész addig úgy volt, hogy nem lehet gyermekük, aztán a nő mégis teherbe esett és engem azonnal dobtak vissza. Aztán jöttek sorba ezek az esetek, legalábbis az előzőhöz hasonló kétszer történt. Na de nem akarlak titeket ezzel untatni, az a lényeg, hogy 11 évesen kerültem ahhoz a családhoz, ami mai napig még sajátjukként szeret.
Ennek a családnak az egyik nagymamája, akit bezártak egy öregotthonába, ő volt az a banshee, aki megtanította használni a hangomat és elmagyarázta, hogy mik azok a furcsa dolgok, amik körülöttem történnek.. Nehezen tanultam, arról nem is beszélve, hogy rengeteget kutattam a családom után, vagyis inkább a maradék családtagom lemészárlása után, mert az alfa nem tehette, kedvelte anyámat és a nővéremet, inkább engem ölt volna meg és nem őket. Végül egy véletlennek hála ismerkedtem meg egy vadásszal, aki elmagyarázott nekem egy-két dolgot. Transzba estem és végül egy gyilkosság helyszínén kötöttem, majd akkor toppant be a vadász és megkérdezte, hogy mit keresek ott.. De hát a tetemeken látszott, hogy ez nem valami vadállat támadás volt, sőt. Ekkora állat nem is él errefelé, ahol laktam. Elmesélt mindent és említést tett arról, hogy mit csinálnak a vérfarkasokkal és nem lehetett akkora szerencsém, de mégis volt.. Összeismerkedtünk, egyre többet beszélgettünk, mikor egyik nap megnyílt és elmesélte az első bevetését, konkrétabban elmesélte, hogy hogyan ölte meg az alfát, az anyámat és a nővéremet..Természetesen azóta már nem találkoztunk egy bizonyos napig.. de ezt is majd később.
Az élet azonban ment tovább és hát én is egy tini voltam, aki szeretett bulizni és szabad lenni. Az iskolában mindig osztályelső voltam annak ellenére, hogy az egészet telibe fostam, valahogy sosem érdekelt a tanulás. Azt sem tudom, hogy hogyan tanultam én tovább tanárnak, e mindig is egy nagy rejtély volt számomra, de próbáltam átlagos életet élni annak ellenére, hogy néha egy gyilkosság helyszínén tértem magamhoz vagy más furcsaság is volt.. Végül teltek az évek és elérkezünk oda, ahol én megismertem Sin Cartert.
Egy fesztiválon történt, megbeszéltük a csőportársaimmal, hogy kimegyünk és meghallgatunk egy bandát. Nyár volt és dög meleg, így tehát egy fekete rövidnadrágot, egy fehér trikót vettem fel, alá pedig egy párducmintás melltartót, ami kicsit átlátszott, de hát nekem úgy tettszett. Nem véletlen nem írtam lábbelit, mezítláb mentem. Szóval ott hallgattuk a zenét, amikor kicsit megszédültem és indultam kifelé a tömegből, de amikor megfordultam, akkor Sin rám borította a sört, ezzel teljesen felfedve, hogy mi van a trikóm alatt. Mondanom sem kell, hogy igen csúnyán néztem rá, ő pedig engesztelésként meghívott engem egy sörre.. Utáltam a sört és mai napig utálom, mégis igent mondtam és aztán elkezdtünk beszélgetni, ami nem is volt annyira rossz. Jó fej volt és sok közös volt bennünk. Ő is művész és én is az vagyok, de ő zenész én pedig rajzos.
Aztán egyre többet beszélgettünk és többet találkoztunk, míg össze nem jöttünk. Ő volt az egyetlen fiú, akivel mindent megosztottam, ő tudott rólam mindent és nem akarok nyálas lenni, de nem csak a pasim volt.. legjobb barátom, bizalmasom és lelki társam. Benne minden megvolt, ami nekem kellett, mellette önmagam lehettem és akkor sem ítélt el, mikor megtudta, hogy szögecses melltartóba futottam, ugráltam és énekeltem az "If I believe I can fly"-t. Minden szép és jó volt, aztán faszán tönkre is ment minden.. Mert autóbalesete volt és szerencsére épségben van és rendbe jött, azonban minden más emlékét elfelejtette, beleértve azokat is, amik velem kapcsolatosak. A szülei kaptak az alkalmon -sosem bírtak, szerintem rühellnek- és elvitték messzire, hátha visszakapja az emlékeit, persze én nem mehettem velük, a családja kell nekik, nem én..
Szükségem lett volna rá, de hát saját szememmel láttam, hogy nem emlékszik rám, hiába próbáltam neki elmesélni a kórházba, hogy mi volt közöttünk.. Ő eltűnt és én egyedül maradtam. És feltört minden, a gyilkosság a múltból és az egyik gyilkos is.. Nem is vágytam semmire se jobban, minthogy megkapják a méltó büntetésüket. Tervezgettem és szervezkedtem, megakartam leckéztetni a srácot, aki belevezetett ebbe az egészbe és sikerült is. Egyik este meglátogattam és az egyetlen fegyveremet is használtam a hangomat, elkezdtünk dulakodni és végül az lett a vége, hogy a feje közelebbről is megismerte a lépcső szélét.. meghalt.. Sosem tapadt még vér a kezemhez és nagyon-nagyon nehéz volt felállni.. ezt akartam, de amikor megtapasztaltam milyen elvenni egy életet.. Elbizonytalanodtam picit.. Átkutattam a lakását és csak annyit tudtam meg, hogy a társai Beacon Hills-ben vannak.. De nem mehettem csak úgy oda, azonban volt egy üresedés, épp egy rajz-történelem szakos tanárt kerestek én meg pont abból diplomáztam, arról nem is beszélve, hogy a szüleid végre hajlandóak voltak elmondani, hogy hol vagy, összecsomagoltam és leutaztam hozzád, otthagytam NY-t, mert szükségem volt rád!
Aztán most itt vagyok az ajtód előtt, bekopogok és te ki is nyitod, látok némi felismerést a szemedben, azonban nem emlékszel rám, csak azt tudod, hogy a kórházban erősködtem, hogy a barátnőd vagyok.. látszik, hogy nem örülsz, hogy nem akarnál inkább látni sem, de nekem szükségem van rád, nekem szükségem van arra, hogy megvigasztalj, hogy megölelj és megcsókolj.. Hónapok óta nem láttalak és el sem tudod képzelni, hogy mennyire hiányzik egy kibaszott ölelés tőled, hogy cukkolj azzal, mennyire lusta vagyok és akkora lesz a seggem, mint egy ház... Reménykedem, azonban lehet feleslegesen.. talán nemi is fogsz sosem emlékezni rám és én nem akarok sírni, mint egy hülye picsa.. Megakarnék szólalni, de egyetlen hang sem jön ki a torkomon. Csak állok ott, mint valami zakkant liba és nézlek, próbálom benned megkeresni azt a férfit, aki egykoron voltál.

Vissza az elejére Go down


avatarKedd Dec. 27, 2016 12:41 pm
Vendég
Vendég
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Drága Destiny!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Igazán részletes és összetett karakterlapot nyújtottál be felénk elbírálásra. Minden sorát izgalommal és kíváncsisággal olvastam végig. A személyiség leírós részed igazán különlegesre sikerült ezzel a megoldással. nekem nagyon tetszett. Ami pedig a múltad illeti, igazán sajnálom, hogy így alakult az életed. "If I believe I can fly"? Te is szereted? Én elég nosztalgikus vagyok és annyira jó az a zene... Razz Na de visszakanyarodva a lapodhoz, nekem tetszett és mivel nem találtam benne hibát, így nem tehetek mást, mint elfogadlak. Üdv köztünk, irány foglalózni és sok játékot kívánok neked az oldalon.Vissza az elejére Go down
 
Destiny Raynolds
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: