• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Hétf. Szept. 17, 2018 6:14 pm
☇ Kingsley Arts School

Vendég

Szer. Szept. 12, 2018 8:28 pm
☇ World of Witchers

Vendég

Hétf. Szept. 10, 2018 7:25 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Noah Stilinski


avatarKedd Dec. 27, 2016 4:40 pm
Vendég
Vendég
Noah Stilinski
egy idézet a karakteredről, legyen rövidebb


Az embert megviseli, ha idejekorán elveszíti a feleségét, és magára marad egy gyerekkel. Ám nem zuhanhattam össze Stiles miatt, az anyját már elveszítette, ha engem is elvesztett volna nagy valószínűséggel valami drogos kis kölyök lett volna. Mindkettőnknek szüksége volt a másikra, talán nekem jobban szükségem volt rá, min fordítva.
Egyedül kellett felnevelnem, ami baromi nehéz feladatnak bizonyult, Stiles egy hiperaktív kölyök volt az általános iskolában, és a gimiben se nőtte ki, sőt rosszabb lett. Mármint szerintem, mert csak egy pillanatra nem figyeltem ő már a gépemről másolta az adatokat, amitől paprikás lett a kedvem, de hiába lett neki elmondva, hogy ne, csak csinálta. Persze nem is csodálkozom ezen, én is ilyen voltam, csak erről mélyen hallgatok, nem kell erről tudnia.
Az életemnél is fontosabb, lassan, de biztosan elnézem neki az összes heppjét, kivéve a gépembe való mászkálást. Nem azt mondom, hogy mostantól bármit csinálhat, viszont nem tudok mindig mellette ott lenni. Nem egy reménytelen kölyök, és ott van Lydia vagy Scott majd vigyáznak rá helyettem.
A munkámat szeretem, a szabályokat és törvényeket is szeretném betartani, ami mostanában egyre nehezebben megy a természetfeletti lények miatt. Szerencsére a humorérzékem, s a józan eszem még megvan, mert egyébként nem lehetne ezt kibírni.
Az alkatom meg teljesen átlagos, na jó egy kicsivel kisportoltabb az átlagnál mégis sheriff vagyok, néha futnom is kell, ha sok fánkot ennék max  gurulnék a bűnözők után. A hajamba meg néhány ősz hajszál is megbújik, biztos vagyok benne, hogy Stiles miatt.

Sheriff43 faj

BH Linden Ashby Noire Chatte

Éppen a temetőbe sétáltam egy csokor virággal, minden évben eljövök a születésnapján, a kedvenc virágával. Ilyenkor szoktam neki elmondani, hogy mi van a fiával. Talán kicsit érzelgős vagyok, de szeretem tájékoztatni a helyzetről.
- Még mindig hiperaktív, néha olyan, mint egy figyelemhiányos aranyhal, és nem mindig hallgat rám, sőt a múltkor megszökött Mexikóba, ami miatt még mindig haragszom rá. De nem tudok mit tenni, Stiles felnőtt lett. Akármennyire is nem akartam ezt a pillanatot, eljött. Egyébként büszke lennél rá, néha elcsodálkozom rajta, hogy épeszű maradt ő is, meg én is ebben a városban. – szusszanok egyet halkan, majd leteszem a virágot a sír elé. Még pár percig maradok, mert megszólal a rádió mi szerint szükség van rám.

- Mondd Parrish, már megint mi történt? – állok meg a helyettes előtt, gondterhelten ráncolom a homlokon, ha Stiles keveredett megint valami, komolyan bezárom a pincébe, és napi háromszor kap majd enni.
- Valaki megszökött az Eichen házból, és valahol az erdőben van, de eddig nem találtuk meg..- pillant rám sóhajtva.
- Kitalálom, nem ember szökött meg. – csodálatos ez a mai nap, komolyan mondom, sosincs itt pihenés.
- Egy banshee. – fűz hozzá ennyit.
- Csak ezt ne mondtad volna, szükségünk van Lydiára, és ha a lány is itt van akkor a fiam is itt lesz, ami egy katasztrófával fog felérni. Stiles vonzza a bajt. Oké..értesítsd Lydiát, amit megtanultam, hogy képesek egymással kommunikálni, hátha most sikerül.  – hagynám ott, de még valamit mondani akar, így türelmesen várom.
- És van egy gyilkosságunk, csak nincs meg a test feje..és nem tudtuk azonosítani a maradványt, nem volt nála semmi, átlagos tinédzser.
- Egyéb jó hír, vagy későbbre tartogatod? Talán Stiles-ék tudni fogják, hogy ki a szerencsétlen, ne vidd a hullaházba őket, csak képet mutass nekik. Az isten szerelmére, utálom, hogy belekeverednek mindig. – rázom meg a fejem kissé dühösen, tényleg nem szerettem az ő segítségüket igénybe venni, de inkább ez, mint az, hogy ne tudjam mit csinálnak, mert inkább titokba akarják folytatni a dolgot.

Este az asztalnál ülök, s néhány aktát, papírt futok át, ám mikor hallom az ajtócsapódást, a szemüveget a fejemre tolom.
- Legközelebb szólj, ha éjszakázni szeretnél, vagy csak később jössz. Megint kezdjem az aggódó apuka szöveget, vagy hagyjam a reggeli mellé? – érdeklődöm kíváncsian, csak egy morgás volt a válasz. Tessék aggódom érte, erre ezt kapom egy morgást. Nem baj, majd holnap reggel megkapja a magáét, hogy éjfélkor jött haza. A telefonért nyúlok, hogy beállítsak magamnak egy fél órával hamarabbi ébresztőt, néha egészen vicces szülőnek lenni, a következő reggel is pont ilyen vicces apuka leszek.

De valami megváltozott..Csak még nem tudom, hogy mi..

Vissza az elejére Go down


avatarSzer. Dec. 28, 2016 6:58 pm
Vendég
Vendég
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!

Apóóós! <3 *-*

Végre visszatértél, és legyőzted a lustaságot, hogy átrakd a lapod, de az én saram is a késlekedésed, mert persze többször elolvasni el tudtam, elfogadni már nem.xdd De itt vagyok! :superman:
Én személy szerint imádom a sorozatban is sheriff karakterét, így örülök, hogy az oldalon is megfordul, most fontos szereped lesz az oldal életében, ahogy az enyémben is, meg persze a fiadéban.*-* Megragadtad azt, amit megtudtunk a karakterről, és tovább vitted, a sajátos módodon, amit tudod, hogy nagyon szeretek. Az írásod is, sajnos még, MÉG nem volt szerencsém játszani veled, amit minél hamarabb pótolni szeretnék aww Szóval utadra is engedlek, ha már megvárattalak...Rolling Eyes Szottyongat
Szaladj pofit foglalni, majd játszani, velem, velünk, mindenkivel aki tetszik.úúúVissza az elejére Go down
 
Noah Stilinski
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: