• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.



oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17



jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel




Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...



Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.



☇ Silhouette FRPG

Vendég

Vas. Jún. 17, 2018 10:56 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots



A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Sebastian & Raphael






 :: Játékok




avatar



Pént. Dec. 30, 2016 9:12 pm
Vendég
Vendég




Raphi & Pici Seb
Circus˘˘˘480˘˘˘ Szottyongat
Welcome to my son
Welcome to my son


Az utóbbi időben kezdenek rendeződni az ügyeim és ennek köszönhetően a régi lehetek. A régi önmagam aki hamarabb foglalkozott az ellenségei jóllétéről, mint a sajátéról. Most is ez a helyzet, a nyugalom magányában ráérek nézni és látni. Szemlélni a világot úgy ahogy eddig nem; ekkor láttam meg egy fiatal srácot a környéken, a történetben semmi pedofilizmus nem lelhető fel, csupán szeretek másokon segíteni és az imént említett személy jócskán rászorult a segítségemre. A veséjéig bele láttam a lelkébe, éreztem az auráját és azt amin keresztül ment. Aztán másnap láttam a családi életét, láttam, hogy a szülei elhanyagolják, így utána kérdezgettem, megtudtam a nevét és azt is, hogy a szülei nos, nem is a szülei. A szüleit elvesztette még mikor kicsi volt, ekkor került ehhez a családhoz, nem bánnak jól vele, pontosabban nem is foglalkoznak vele. Bejelentést tettem hát egy szociális munkásnál felemelő sikerrel. Kimentek hozzájuk, végig néztem ahogy mindennel amit tettem talán még nagyobb fájdalmat okoztam, de nem, mert Sebastian nem szerette a nevelőszüleit, így csak örült a dolognak. Arról viszont még nem tud, hogy mindezek után kérelmeztem, hogy a gyámságom alá kerüljön és el is lett intézve. Ma estétől hivatalos papíron is a fiam lesz és úgy gondoltam előtte jobb lesz ha kiszellőztetem a fejemet, a telihold is csupán 2-3 hétre van, így jócskán van mit átgondolnom magamban. Szeretném tanítani és átsegíteni őt az átváltozásokon és megtanítani hogyan tudja kontrollálni az erejét, hogyan tud ember maradni. Nekem nem volt aki megtanítsa de ettől függetlenül épp oly' könnyen sajátítottam el, mintha az alfám tanított volna. Nem volt rá igazából sosem szükségem, boldogultam magam és ugyan omega vagyok, de nem hiszem, hogy nagy gondot jelentene felnevelni egy 15 éves vérfarkast. Az ő korában már magam sem voltam ember és saját bőrömön tapasztaltam meg amin most ő megy keresztül. Szeretnék hát segíteni rajta.
Mi sem jobb a gondolkodásra és a levegőzésre, mintsem a város széle, ahol a levegő sokkal tisztább, nem jár annyi autó sem és a fák is sokkal sűrűbben és magasabbra nőnek. Egyszerűen még a környezeti kihatásoknak is sokkal kisebb itt az esélye, a hely egészen nyugodt, ami ráfér Beacon Hillsre, egy kis város ami régen valóban nyugodt volt és unalmas. De mára már hemzseg a természetfelettitől, az embernek egyetlen perc nyugodtság sincsen. Mindig lesben áll valaki akitől rettegni kell; a sötét árnyékok köztünk járnak, én is egy vagyok azok közül akiktől az embereknek jobb félni, elbújni. A rettegés rég átvette a szívükben a helyt, de sokan a társaim közül ezzel nincsenek tisztában. El vannak a saját gondjaikkal, bele sem gondolnak az embereknek milyen itt; vadászok – az még a legkisebb gondjuk, sokkal nagyobb problémát jelentünk számukra azonban mi, nem is csoda, hogy a vadászok irtanak minket, mint a poloskát, hiszen rettegnek mélyen ők is, rettegnek, hogy elvesztik a szeretteiket, elvesztik a szeretett otthonukat. Na és mi miatt? Természetesen a magunk fajta szörnyetegektől akik a sötét árnyékában rejtőzködünk lesben állva.

Vissza az elejére Go down


avatar



Hétf. Jan. 02, 2017 8:21 pm
Vendég
Vendég



Ralph & Sebby

A lopás bűn, de hasznos. Képes voltam lopni a boltból egy üveg vörösbort. Egyedül eléggé unalmas volt az egész. Ha Ash is ott van minden sokkal izgalmasabb. Van ilyen, nem lóghatunk mindig együtt. Otthon nem férhetek hozzá az alkoholhoz. Talán logikusabb lenne ilyenkor kaját lopnom, hiszen abból sincs sok a házunkban, de én ehelyett bort loptam. Sebby logika, eh.
Szóval úgy nagyjából fél órája menekülésben vagyok, az eladó már nem üldöz, de nagy valószínűséggel rám hívta a zsarukat. Ha meg nem, akkor is jót tesz a futás, nem mintha valami nagy sportember lennék. A vérfarkassá válásom előtt kifejezetten lusta életmódot folytattam, mint egy lajhár. De azóta muszáj a sietség, főleg ha éppen át vagyok változva.
Nem akarok hazamenni. Nekem nincsenek olyan problémáim, hogy leszidnak ha részegen érek haza, mivel a vérfarkasok nem tudnak berúgni. A bort csak az íze miatt loptam. Na meg a nevelő szüleim pont leszarják, hol vagyok és mit csinálok.
Egyszer egy távolabbi ismerősöm, Raphael valami kihívott hozzánk egy szociális munkást. Először sokkot kaptam, de utána vigyorogva néztem a többieket, azt se tudták mit mondjanak. Ettől függetlenül rühellem ha beleavatkoznak a dolgaimba.
Lehet, hogy megpróbálok megint Nathnél aludni, vagy esetleg Assnél. De előtte megiszom a bort, mert ha Ash meglátja megpróbál lecsapni rá úgy is, hogy kannibál létének köszönhetően neki sincs szüksége ilyenekre. Rafinált egy gyerek.
Futás közben csomószor hátrapillantottam, így jött össze az, hogy belefutottam valakibe. Dobtam egy seggest, amitől elejtettem az üveget, ami apró szilánkokra tört, a bor meg a földre és rám fröccsent csodás.
- Figyelj már a lábad elé. - Szólaltam meg anélkül, hogy felnéztem volna az illetőre, inkább magamat takarítottam. Aztán mikor feltápászkodtam a földről leesett, hogy kivel is állok szemben. - Ralph? Te mit csinálsz itt? - Kérdeztem megdöbbenve. Igen, ő az aki még régebben a szociális munkást a nevelő szüleimre hívta. - Mi újság? - Őt bírom, kissé túl normális nekem, de azért jó fej és kedves.
who let the dogs out? ⚜ raffaellonak :3 ⚜ 317 ⚜ ©
Vissza az elejére Go down
 
Sebastian & Raphael
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Drew Sebastian Tyler
» Chulyin kapcsolati hálója
» ● Sebastian Morgenstern

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: