• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Hétf. Szept. 17, 2018 6:14 pm
☇ Kingsley Arts School

Vendég

Szer. Szept. 12, 2018 8:28 pm
☇ World of Witchers

Vendég

Hétf. Szept. 10, 2018 7:25 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Christian Durant


avatarHétf. Jan. 02, 2017 1:37 am
Vendég
Vendég
Christian Durant
if you dont like how the table is set, turn over the table


Az ambíciót és a Machiavellizmust egy hajszálvékony vonal határolja el csupán. Mikor az ember mindenre képes lenne az céljáért, könnyen megeshet, hogy útközben el kell hagynia az etika és morális ösztönök által kreált irányelveit.
Christian Durant apjának erős, határozott véleménye volt a világon mindenrős, s ezeket nem volt rest megosztani fiatal fiával. Olyan bölcsességeket plántált az ifjú agyába, amik nem erős tartásra, hanem sikerre nevelték a gyermeket. Meg tanulta azt, hogy Achilles is csak olyan erős volt, mint a sarka. Beszélhetünk a szabad világ uráról, az Amerikai Egyesült Államok elnökéről, akinek nemzetközi befolyása mindenkijét túlszárnyalja, Ő még mindig csak egy férfi egy megromlott politikai házasságban, s népszerűsége azon múlik, hogy sikerül-e valakinek dokumentálni a félrelépéseit. Sok hasznos, ám egyben megkérdőjelezhető dolgot elsajátított tőle Az ifjabbik Durant.
Robert Durant erős ember volt, de felesége még őt is túlszárnyalta. Az asszony hihetetlen szegénységből küzdötte fel magát a kongresszusba, emberek karrierjeit rommá döntve a háttérből. Chris el sem tudna képzelni nála tiszteletreméltóbb személyt, egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy a házaspár egyetlen gyermeke is a politikában fog elhelyezkedni.

Chris, Durant25 ember

Beacon Hills Diego Barrueco Fuller

- Uram, mit tegyünk? - ujjaim lassan végigsimítanak az asztalra lerakott mappán, majd kezemet elhúzva mellkasomon összefont karokkal várom a Képviselő válaszát. Tom Hall tar fején szaporán lüktetett egy vastag ér, ahogyan az mindig szokott a feszült helyzetekben.
- Ma reggel jött? - bólintok egyet, miközben nyelemmel végigsimítok kiszáradt ajkaimon.
- Név nélkül.
- Mondta.
- Mondtam. - ahogyan azt is mondtam, hogy ma reggel jött, mégis úja megkérdezte. Nem gond, ez nem az a pillanat, amikor vitába elegyedek. Ez a pillanat az övé, az ő bukása. Üvöltözzön, romboljon, ez most róla szól, én csak némán figyelek.
- Gondolja, hogy vannak másolatai? Hogy nem csak pénzt akar kicsalni belőlem? - pillant fel mogyoróbarna szemeivel, pillantása egy pillanatra találkozik az enyémmel, majd visszaszáll a fényképekre.
- Uram, megeshet, de a legrosszabbal kell számolnunk. És a tény, hogy az eredeti példány még mindig a birtokában van, nem ad okot optimizmusra... Uram?
Mr.Hallról el lehet mondani azt, hogy California tizenegyedik kongresszusi kerületének képviselője, s el lehet mondani azt is, hogy egy hűtlen férj. Az utóbbival kiszolgáltatottá tette magát a világnak, mégis, a férfiban van valami amit tisztelni lehet. Cselekedetei nem tükrözik egy csapdával csalt állat dühét és félelmét, teljes tisztességgel elfogadta a sorsát, mintha mindig is tudta volna, hogy az egyik kollégájával folytatott viszont ezt fogja eredményezni.
Ez a viselkedés azonban azonnal megváltozna, ha megtudná, hogy ki is áll a névtelen levél mögött. El sem tudom képzeni azt a dühöt és agressziót, ami benne tombolna, ha közölném vele, hogy én tettem.
Mentségem nincsen. miért lenne? Csupán azért tettem amit tettem, hogy lesöpörjem az előttem álló lépcsőfokot. Meg kellett tisztítanom ezt az irodát, ezt a széket azért, hogy én beöltözhessek. Messze vagyok még a fehér háztól, de haladok. California történelme során nem sokan lettek képviselők a törvényes korhatárt épp csak átlépve, én viszont egy leszek közülük.
Anyám megadta nekem a kezdő löketet azzal, hogy megszerezte nem ezt a munkát, feljebb azonban nem tudott vinni, nehogy ezzel elrontsa a megítélését. Nekem azonban bőven elég volt ennyi is, mostantól csupán annyi a dolgom, hogy ne ragadjak meg ezen a szinten. Tovább kell másznom a ranglétrán, míg el nem érek a csúcsig. Most ugyan még csak képlékeny a befolyásom, mégis, több, mint a többi lakosé. Kerüljön bármibe vagy bárkibe, el fogom érni azt, amit akarok.
A tervem azonban több lépésből áll. Először is találnom kell magamnak egy feleséget. Hiszed vagy sem, ez talán a legnehezebb rész. Sosem szerettem, és valószínűleg sosem fogok szeretni egy nőt sem, férjjel az oldalamon azonban nem kockáztathatom a karrieremet.

Vissza az elejére Go down


avatar


: :


Join date :
2016. Dec. 24.

Age :
34

Tartózkodási hely :
bh

Foglalkozás :
math and history teacher


Hétf. Jan. 02, 2017 1:59 am
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Chris *-*

Őszintén szólva örülök, hogy végre valami újdonságot is láthatunk itt. Már nem mintha minden karakterben valami más lenne, de úgy értem, hogy eddig még nem volt szerencsénk politikushoz. Viszont jó döntés volt emellett kilyukadni :3:
Te azt mondtad ez talán nem lett túl jó, de azt kell mondjam, nincs igazad, mert szerintem igenis jó. Egy et lényege, hogy megismerjük a karaktert, és ez itt meg is történt. Valakik néha a semmiről és lényegtelen dolgokról képesek annyit írni ide, hogy az hihetetlen. Kitölti a teret, és ránézésre jól mutat, de felesleges. Te a lányeget ragadtad meg, és szerintem ez pont így jó. Tetszett is. Főleg az, hogy te küldted a képeket, és, hogy bármilyen módon, de felakarsz jutni a csúcsra. Érdekes karaktered lett.
De nem fecsegek tovább, csak utadra engedlek. Foglalózz, keress játszótársat (ha írsz valakinek talán hatásosabb dolog, mint írni a keresőbe és várni a csodát :3), aztán érezd jól magad itt *-*

teacher, husband, hunter and cheater
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Christian Durant
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Liam Briantov

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: