• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Hétf. Szept. 17, 2018 6:14 pm
☇ Kingsley Arts School

Vendég

Szer. Szept. 12, 2018 8:28 pm
☇ World of Witchers

Vendég

Hétf. Szept. 10, 2018 7:25 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Kira Yukimura


avatarKedd Jan. 03, 2017 3:54 pm
Vendég
Vendég
Kira Noshiko Yukimura
oh wow lovely


K, mint kedves. Sosem voltam olyan ember, aki szeretett ok nélkül rosszul bánni a másikkal. Ha a segítségemet kérték inkább segítettem, minthogy visszautasítsak másokat. Emlékszem, mikor Beacon Hills-be kerültem nehéz volt beilleszkednem. Senki sem akart barátkozni egy olyan lánnyal, aki ennyire fura és az apja a töri tanár.
I, mint idegesítő. Sokak szerint a túlságos kedvességem és segítőkészségem már inkább idegesítő, mint bármi más. Én ezzel nem értek egyet, de azért nem szabad figyelmen kívül hagynom mások véleményét rólam, ami igazából mindig is érdekelt plusz elég kíváncsi is vagyok és szeretek első kézből tudni a dolgokról, ami szintén idegesítő tulajdonság, de én már észre sem veszem.
R, mint róka. Másnéven kitsune, de ez egy elég hosszú sztori, kérlek, ne kelljen most ezt részleteznem. Legyen elég annyi, ha te is természetfeletti vagy, mint én, akkor megérzed vagy másképp nézel rám és rögtön rájössz. Azt mondják a rókák ravaszak, de ezt magamon még nem tapasztaltam.
A, mint ambíciózus. Ha én, Kira Yukimura, valamit elhatározok az úgyis lesz, még ha a végére az egész mindenségből nagy káosz keveredik és elszúrok mindent, de akkor is elmondhatom, hogy legalább megpróbáltam.

Arra is kíváncsi lennél, ha rám nézel mit látsz? Mondhatnám, hogy nyisd ki jobban a szemed, de nem vagyok olyan. Nem nőtten túl magasra, mindössze 160 cm körül vagyok, de igazából már régen mértem, így nem tudok pontos számadattal szolgálni. Mikor először találkozok valakivel általában megkérdi, hogy milyen származású vagyok, amire készségesen válaszolom, hogy félig japán, félig koreai. Nincs ezen mit szégyellni. Barna hajamat általában leengedve, egyenesen hordom, de nem állhat mindig tökéletesen, így olyankor lófarokba fogom. Barna szemeimmel próbálok ravaszul nézni, mint egy róka, de nem jön össze. A testalkatom elég vékony, de nem tartozom a csont sovány kategóriába. Igazából meg vagyok elégedve magammal és ezt nem titkolom.

Kira18 év kitsune

New York, USA Arden Cho B.

Pár hónappal ezelőtt…

Körbe-körbe járkálok anyámék szobájában. A körmömet már teljesen lerágtam az idegességtől, néhol ki is vérzett a körömágyam. Nem... egyszerűen csak nem megy. Hogyan is tudnám magamtól uralni a rókát, amikor még annyira se vagyok képes, hogy elnyomjam? Vajon anyámmal is megtörtént ez? Elég ostoba kérdés, biztosra veszem, hogy nem, akkor segítene és nem tétlenül, bambán nézne rám, mikor elmesélem neki, hogy mi történt. Annyian próbáltak nekem segíteni, de senki sem tudott.
Anyám elvitt a bőrváltókhoz, ahonnan Scott és Stiles mentett ki. Azt hittem ők segíthetnek, de csak azt akarták, hogy egy legyek közülük. Tudom, éreztem, hogy ők gonoszak. Édesanyám azzal nyugtatott, hogy a rókákról is ugyanezt feltételezik, de az más, teljesen más volt a kettő. Amúgy is szerintem a jó és a rossz eléggé relatív fogalom és nem mellesleg emberfüggő is, szerintem egy kitsune is lehet olyan gonosz, mint amilyen jó.
Az idegtől felhevülten kezdem dobálni le egyik könyvet a másik után a polcról a földre.
- Jane Eyre, Rómeó és Júlia – olvasom sorban a címeket és dobálom el a műveket, nekem ezekre nincs szükségem. Nem hiszem el, hogy a nőnek, aki világra hozott nincs egy könyve a fajtájáról és a megszállott töri tanárnak, aki él hal a mitológiáért és a múltért. – Japán mitológia.
Már dobnám el a könyvet a kupacra, ami a lábam előtt hever, mikor hirtelen észbe kapok. Ebben kell lennie valaminek, biztosra veszem, hogy van benne valami, ami segíthet nekem megfékezni a bennem szunnyadozó rókát, ami már készül átvenni felettem a teljes hatalmat, s ha ez sikerül neki bele se merek gondolni, hogy mi történik velem. Talán meghalok, és itt kell hagynom mindenkit, akit szeretek hatalmas űrt hagyva a szívükben.
Ábécé sorrendbe vannak rendezve a különböző természetfeletti lények, s elgondolkozom, hogy vajon ezekből az összes létezik vagy a fele tényleg csak legenda. Szememmel gyorsan átfutom a lények neveit. Bakeneko, Chirio, Júrei, Kitsune…
Folytatnám a nevek olvasását, mikor észbe kapok, hogy megtaláltam, amire szükségem van. Dobogó szívvel lapozok a 123. oldalra, s mikor meglátom azt a pár sort, amit írnak róla eléggé csalódott leszek. Nincs benne semmi olyan, amit eddig nem tudtam volna. Már a neten is mindent átnéztem, az iskolai könyvtár összes japán mitológiával foglalkozó könyvét átolvasgattam, de semmi. Vajon mással is történt már ilyen? Olyan jó lenne valaki, aki már átélte ezt, mert az biztosan tudna nekem segíteni.
De vajon volt olyan, aki túlélte és a róka nem emésztette fel? Napról napra egyre jobban félek. Vajon mennyi van még hátra? Mennyi ideig vagyok képes küzdeni ellene?
Talán ez a végzetem és ha itt az idő elragad.

Vissza az elejére Go down


avatar


: :


Join date :
2016. Dec. 24.

Age :
34

Tartózkodási hely :
bh

Foglalkozás :
math and history teacher


Kedd Jan. 03, 2017 5:18 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Kira *-*

Jó látni végre, hogy a sorozatbeli karakterek is gyűlnek. Végre az ő történetük is tovább fog menni. Annak meg végképp örülök, hogy ilyen jól sikerült megragadnod Kira karakterét. Az egész teljesen rá volt jellemző, ráadásul azt ragadtad meg belőle történethez, amivel tényleg küzd a karakter.
Gratulálok ahhoz, hogy ilyen jól sikerült megfogni a jellemét. Na meg igazán ötletes volt, hogy a neve betűivel mutattad be, de nem csak 4 jellemzőt mondtál el igazából. Több dolgot is megtudtunk, ami igazán jó volt.
Nem is tudnék most ennél többet mondani, meg szerintem nem is szeretnél fél napig olvasni, szóval utadra engedlek. Az avatar foglalót keresd meg, majd keress játékostársat (ajánlom, hogy írj valakire rá, és ne a csodára várj, hiszen az hatásosabb :3). Na meg üdv itt *-*

teacher, husband, hunter and cheater
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Kira Yukimura
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kira
» Yukimura Chizuru
» Shinobik Harca. Kira vs Kuzomi.
» Yagami Light (Kira)
» Kira

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: