• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Játszótársat keresek!


Szer. Aug. 08, 2018 10:42 pm
☇ Vance & Tamera


Szer. Aug. 08, 2018 10:33 pm
☇ Hírek


Pént. Aug. 03, 2018 11:33 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 My beloved teacher


avatarKedd Jan. 03, 2017 5:20 pm
Vendég
VendégMy beloved teacher
nem minden asszony harap a tiltott fa gyümölcsébe, de mind kíváncsi az ízére
Becenév: -
kor: 23-24
Nemi identitás: ide
faj: szabadon választható faj
play by: Ian Harding karakter:szabad

Ő mindig, mindenkivel kedves. Épp ezért is népszerű. Az előző magyartanárnőnk, Mrs. Denvers nyugdíjba vonult és a helyére vették fel őt, egy fiatal, frissen végzett tanerőt idén szeptemberben, aki szellemes, tájékoztatott és könnyen megtalálja a hangot bárkivel, a diákokkal, a kollégákkal egyaránt. Nem mellesleg igazán jóképű férfi. Nem igazán tudom, mi ütött belém, soha nem érdekeltek a pasik, de talán éppen azért, mert sosem találkoztam még egy igazán érett, művelt „egyeddel”. Egy igazi férfival. Amilyen ő is. Nem mintha nagy ábrándjaim lennének. Hiszen a fél iskola szerelmes belé, a tanári kart és a diákságot is beleértve. Kizárt, hogy éppen én kelteném fel a figyelmét, ennek ellenére, mint rajongásom elérhetetlen tárgyának szeretném kivívni az elismerését. A magyar egyébként is az egyik kedvenc tantárgyam. Éppen musicalt akar rendezni, ezzel pedig két nagy szenvedélyemet kapcsolná össze, hiszen énekelni is imádok, bár eddig szinte senki sem tudta rólam, hogy van hozzá tehetségem is. Ha ő nincs, biztos nem állnék ki a színpadra az egész iskola elé, így azonban más a helyzet.

/A karakterrel kapcsolatban mást igazából nem kötnék meg. A múltja, valódi jelleme tekintetében teljesen szabad kezet adok. Lehet, hogy tényleg egy kötelességtudó, kedves, intelligens, emberbarát személy, akinek mindene a munkája, de az is lehet, hogy ezzel csak leplez valamit. Ebből kifolyólag lehet közönséges ember is, de bármilyen más fajba is tartozhat. A két karakter kapcsolatával kapcsolatban is sok mindenre nyitott vagyok. Lehet persze lassan kifejlődő szerelmi szál belőle, de akár az is, hogy Van szerelme egyoldalú marad, vagy csak látszólagosan talál viszonzásra ilyen-olyan okból. Tényleg sok irányra nyitott vagyok, szóval ha érdekel a karakter, pm-ben keress meg bátran és szívesen ötletek veled együtt./
én keresem
Vissza az elejére Go down
 
My beloved teacher
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Keresett karakterek-
Ugrás: