• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Olivia Brooks-Durant


avatarKedd Jan. 03, 2017 5:35 pm
Vendég
Vendég
Olivia Brooks-Durant
no matter what we breed, we still are made of greed


Mint Amerika egyik legvagyonosabb családjának egyetlen szem lánya, mondhatjuk, hogy nem estem messze a fámtól. Nem tudom, hogy az emberi önzőség örökölhető dolog, vagy alapvetően bele van programozva minden egyedbe, de azzal mindig is tisztában voltam, hogy sokkal többre vágytam, mint egy átlagos ember. Sosem voltam átlagos, úgyhogy gondolom, ez érthető volt. Anyám mindig a legjobb taníttatást akarta nekem, és nagy hangsúlyt fektetett a nyelvekre, így anyanyelvemen kívül franciául, spanyolul, oroszul, és kínaiul is meg tudtam értetni magam. Régen nem láttam, de most már egészen tiszta a képem arról, hogy apám az elkényeztetésemmel próbálta levenni a válláról annak a problémának a súlyát, hogy lényegében sosem volt ideje a családjára, vagyis hát legfőképpen rám, hiszen anyámmal mégiscsak egy körben mozogtak. A valódi nevelőim inkább dadák és magántanárok voltak, tizennégy éves koromig nem is nagyon barátkoztam velem egyidős emberekkel, hiszen az időm nagy részét otthon töltöttem. Tinédzser koromban azonban változott a helyzet, hiszen nem voltam hajlandó továbbra is magántanulóként folytatni, helyette különböző külföldi iskolákba akartam belekóstolni, így kerültem egy évre Spanyolországba, ahol nem éreztem magam jól, úgyhogy követeltem, hogy Franciaországban folytathassam tanulmányaimat. A nyelvkészségemen jócskán lökött egyet ez a pár külföldön töltött év, és mivel végképp elvágtam magam ezzel valódi szüleimtől, szinte idegenként tértem vissza hozzájuk a gimnázium elteltével. Akkor is csak annyi időre, amíg elmagyaráztam, hogy finanszírozniuk kell a továbbtanulásomat Kínában, mert ekkor a kereskedelem kezdett érdekelni, és a kínai nyelvtudásomat is biztos lábakra akartam állítani. Apámék nem rajongtak az ötletért, de a módszereimmel mindig sikeresen megszereztem azt, amit akartam.
Nem tudom pontosan mikor kezdett a politika is érdekelté válni életemben, de egyszer csak azon kaptam magam, hogy megerősödött a kapcsolatom édesapámmal. Ekkor már huszonhárom éves voltam, és tekintve, hogy sok mindenkit ismertem, csak senkit nem az otthonomban, ezért valahogy a szüleimmel kezdett valami emberibb viszony kialakulni köztünk. Mivel elég idős voltam ahhoz, hogy velük tartsak olyan nívós eseményekre, amilyenekre kiskoromban nem volt lehetőségük magukkal cipelni. Így ismerkedtem meg Christian Durant-tal, akivel egy évre rá házasságot kötöttem.

Nem tudom, hogy életem történetének mely szegmenseiben ragadtak rám különböző személyiségjegyek, de mint minden ember, én is valamilyenné váltam. Makacs, céltudatos, akaratos, aki mindent megkap, amire vágyik. Felsőbbrendű, elit személyiség, hátsószándékok vezérelte könnyed bájcsevej, mások mögötti áskálódás. Olyanná váltam, akire a szüleim büszkék lehettek, és akitől rettegtek.

Liv25 vadász

San Francisco rosie huntington-whiteley

Minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő, aki támogatja. Én meg nem tehettem róla, hogy nem férfinek születtem, és hamar kinőttem azt a naiv szokásomat, hogy elhiggyem, egyedül is képes vagyok céljaim elérésére.
Chris gyémántgyűrűvel a tálcán tálalta a lehetőséget, hogy váljak a feleségévé, még akkor is, ha olyan meleg volt, mint a kályha. Az esélyeim, hogy valaki érdekfelesége legyek, anélkül, hogy felajánljam a lábam közét, hirtelen nulláról a maximálisra növekedett. Bevallom, még egy kissé csalódottnak is éreztem magamat, amiért ilyen könnyedén megkerültem a "váljunk egy sikeres férfi feleségévé, és érjünk el mindent, amire vágyunk" procedúrát. De nem bántam a dolgot. Christian szex nélkül is a csúcsra juttatott, a csúcson meg sosem láttam még síró embereket.

Halk klasszikus zene keveredett a termet megtöltő eleganciával, bár nem bántam volna, ha beveszik a friss levegőt is a dologba, mert az arcom már kipirult a hőségtől, ami a szikrázó termen uralkodott. Erősen kapaszkodtam Chris vállába, akinek felém eső karja átfogta a derekamat. Hálás voltam neki, amiért nem enged összezuhanni a padlón ezekben a hatalmas sarkú cipőkben, amik a lábujjaimat is véresre törték. Vagy legalábbis így éreztem. Olyan volt, mintha már órák óta ott toporogtunk volna valamelyik befolyásos pénzemberrel bájcsevegve a világ legunalmasabb témáiról, és ki tudtam volna törni a feleségének a nyakát, aki minden alkalommal felhozott valami új rettenetet témának, amikor végre el tudtunk volna szökni fogságukból.
- Igen, valóban remek hely. Éveket töltöttem Hongkongban, és minden percét imádtam - kúszott széles mosoly ajkaimra, mire az asszony felvirágzott.
- Valóban? Ez nagyszerű. Hogy volt szerencséje évekig Kínában vakációzni - kacagott fel, mintha valami viccet mondott volna, amit se én, se Chris nem értettünk, de mégis egyszerre nevettünk fel rajta.
- Kint jártam egyetemre - adtam végül gyors választ, és szerényen lesütöttem a szememet.
- Hmm.. - Az úr elismerően rám pillantott, majd barátságosan megveregette a férjem vállát. - Egy remek fiatalemberhez remek feleség illik - bókolt mindkettőnknek egyöntetűen, mire Chris elvigyorodott.
- Szerencsés vagyok - vont vállat, és rám szegezte szemeit. Erre felkaptam az álszerénységből lesütött pillantásomat, és találkozott a tekintetünk. Ilyenkor mindig el kellett magamat nevetnem, amiből az emberek a végtelen szerelmet és boldogságot szűrték le, pedig valójában csak úgy éreztem kisgyerekek vagyunk, akik folyton valami rosszban sántikálnak. Közelebb hajoltam, apró csókot leheltem sunyi mosolya sarkába.
- Még én milyen szerencsés - préseltem össze ajkaimat, és nem eresztettem Chris tekintetét. Tudtam, ha még egy másodpercig egymás szemébe bámulunk, akkor a páros kellemetlenül érzi majd magát, és bunkóságnak érzik majd, hogy nem hagynak minket magunkra. Ha viszont mégsem tesznek így, akkor nekünk kell folytatni a bájcsevejt, és elszakadni egymástól, különben mi válunk tiszteletlenné, amiért gerlepárt játszunk társaságban.
- Will, azt hiszem nekünk mennünk kéne - ragadta karon a mellette állót a kalapos asszony. A férfi bajsza mozgott egyet jobbra balra, ahogy búcsút vett nekünk, és az asszony is kedvesen elköszönt. Chris-el úgy integettünk utánuk, mintha a legjobb barátainkká avanzsáltak volna az elmúlt fél órában.
- Istenem, azt hittem szétkapom azt a nőt. Amikor az örökbe fogadott pandáival jött... Manapság minden jöttment senki fogadhat örökbe pandát az állatkertben, nem mintha ez ekkora privilégium lenne. Szörnyű, honnan szedték ezeket össze? - fogtam meg lázasan lüktető homlokomat, és mélyet sóhajtottam a forró levegőből.
A fogadás közben még vagy negyven emberrel beszélgettünk a semmiről, amitől úgy éreztem, a nyelvembe apró injekciós tűk állnak, és érzéstelenítőt juttatnak a szám minden egyes szegletébe, hogy még a fogaimat is kocsonyásnak érezzem, és megszólalni se tudjak az est végére. De legalább még mindig mi voltunk a parti legédesebb szerelmespárja. Hah. Na persze.

Vissza az elejére Go down


avatar


: :

Red is the color of shame. Crimson cheeks and spilled blood. Broken hearts, open veins. A burning desire to return to white.

Join date :
2016. Mar. 26.

Age :
20

Tartózkodási hely :
beacon hills

Foglalkozás :
housekeeper


Szer. Jan. 04, 2017 7:16 pm
kitsune: sose bízz egy rókában, aurája felemészthet
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Olivia *-*

Béna elfogadó következik, kérjük csatolják be öveiket. Sajnálom, hogy kicsit várnod kellett, én most tudtam eljutni odáig, hogy elolvassalak. De szerencse, hogy nem csúsztam le róla. Már volt szerencsém olvasni az írásmódodat, és még mindig megfog. Mindig is érdekesnek találtam, hogy minden karakternél kicsit máshogy fogalmazol. Bár lehet, csak én hiszem ezt, és csak a fáradtságom hoz ki belőlem ilyen hülye kijelentéseket.
Örülök, hogy egy ilyen erős jellemű női karakter került az oldalra, na meg erre a különös kapcsolatra a férjeddel. Igazán jól kiötleteltetek ezt a dolgot, csak ezt tudom mondani. Kíváncsi vagyok mi vár kettőtökre a jövőben, és, hogy milyen izgalmakon fogsz keresztül menni. Na meg arra végképp kíváncsi vagyok, milyen vadász leszel. Remélem végre érkezett egy olyan is közénk, aki nem mindenkit akar megölni bár nem mintha az én vadászom nem olyan lenne de miiiindegy Rolling Eyes
Nem pofázok tovább feleslegesen, foglalózz, játssz, csináld, amit kell. Üdv itt *-*

sky above me. earth below me. fire within me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Olivia Brooks-Durant
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Olivia Swan

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: