• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 my amnesiac ex


 :: Egyéb
avatar


: :


Join date :
2016. May. 28.

Age :
26

Tartózkodási hely :
╵bh╶

Foglalkozás :
╵i hunt╶


Vas. Jan. 08, 2017 4:37 am
wendigo: veszélyes kannibál, kit vérszag fog körbe
Simon + valami
i will forgive but i won't forget and i hope you know you've lost my respect


Mindketten elég fiatalok voltunk, amikor megismerkedtünk a két világháború között. Őszintén szólva én gyűlöltelek az elején, talán azért, mert amikor először találkoztunk bedobtál egy tóba. Igazából nem tudom mi értelme volt. Itt voltunk akkor is Beacon Hills-ben, és egy közös természetfeletti ismerősünk hívott meg mindkettőnket egy kis esti kiruccanásra. Szokatlan volt ez akkor, de mindketten belementünk a többiekkel együtt. Az este végére már minenki más totál káó volt ilyen-olyan okok miatt, és csak mi ketten maradtunk. Neked meg nem volt jobb ötleted, mint személyemet, aki nyugodtan ücsörgött a víz mellet, felkapni, és beledobni a jéghideg tóba. Te jót szórakoztál rajta, én viszont nem annyira.
Az idő telt, és egy év alatt valahogy a gyűlölet mássá vált. Bár először csak azért találkozgattam veled, mert hittem, hogy megváltoztathatok egy voidot, de később megszerettelek. Ezért is voltam veled 22 éven keresztül, majd egy fájdalmas napon annak is vége lett. Egyik nap azzal álltál elém, hogy megcsaltál. Nem tudom miért, nem tudom kivel és hogyan, vagy, hogy vajon tényleg megtörtént, de nem is akartam tudni. Ha ilyennel elém álltál, az bőven elég volt ahhoz, hogy mindennek vége legyen. Nem ordítottam veled, nem pofoztalak fel, csak elvonultam sírni, majd miután megtalált csak annyit mondtam "végeztünk". Majd mindenemmel együtt elmentem a városból, és azóta se hallottam rólad, egészen mostanáig.
Csak véletlenül jutott a fülembe az a hír, hogy amnéziád lett. Azt se tudod ki, vagy mi vagy. A neved megmaradt valahogy, de azt hiszed 20 éves vagy. Szerencsére a természetfeletti benned is túl erős ahhoz, hogy ne tudjad mi vagy. De a múltad mind elveszett. Legalábbis egyelőre. Őszintén szólva nem tudom miért is jöttem ide, hogy segítsek neked, bár talán jobb is, ha nem is fogom tudni. Csak visszaakarom hozni az emlékeidet, és elmenni. Ennyi. Csak nem lesz könnyű felvázolni mindazt, ami az eddigi életedben volt.

Kicsit nehéz hirdetés ez, hiszen ez a karakter már itt volt az oldalon, ráadásul ő volt az első, és engem csak keresett. Hát, most megfordult a helyzet. Mondjuk sokat nem játszottunk ki, igazából semmit, ezért csak ennyi a megadott dolog róla.
Jellemileg még annyit tennék hozzá, hogy void léte ellenére nem az az igazán brutális típus eleve se, de főleg most, amnéziásan végképp nem az.
A pb-t szeretném, egyrészt mert nagy kedvencem Iwan, másrészt előző user is vele hozta, és már hozzászoktam a gondolathoz, hogy Simont hozzá csatolom. Persze lehet alkudozni, nem haragszom megérte, de örülnék neki.
Ezeken kívül talán nincs más, de minden kérdést szívesen megválaszolok.
Na meg nagyon várom *-*

- 100 körül void kitsune

én, de nagyon *-* Iwan Rheon foglalteveryone is a little broken inside
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
my amnesiac ex
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: