• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Hétf. Szept. 17, 2018 6:14 pm
☇ Kingsley Arts School

Vendég

Szer. Szept. 12, 2018 8:28 pm
☇ World of Witchers

Vendég

Hétf. Szept. 10, 2018 7:25 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Agatha Spaulding


avatarKedd Jan. 10, 2017 2:20 pm
Vendég
Vendég
karaktered neve
egy idézet a karakteredről, legyen rövidebb


Chanelbe burkolt, megfakult emlék, egy, a múlt szikrái körül csapkodó, megfakult pille.
Ez Agatha, legalább is ez maradt belőle. Az első találkozás a Spaulding dámával sosem pozitív, mely az asszony kegyetlen őszinteségéből származik. A szókimondás egy dolog, egy tiszteletre méltó tulajdonság, azonban ha ez irigységgel keveredik, az egyik legközönségesebb cselekedet lehet.
Legyen szó a First Ladyről, vagy egy Baristáról, rossz kurvának fogja hívni, hogyha az illető több fedetlen bőrfelületet villant, mint ahogyan azt Agatha tette az idegen korában. Erre mondjuk kevés az esély, de megtörténhet.
A szóbanforgó nőt lehetne hívni Lady Spauldingnak is akár, ha hű lett volna a Lady szó jelentésével járó etikai korlátokhoz. Ó, az öreg Ags nagyon jól tudja, milyen könnyűvérű volt fiatalon és egy cseppnyi szégyen sincs benne ezzel kapcsolatban. Tudni kell ugyanis azt, hogy olyan ritka dolog, mint egy szép skót lány, ezerévente születik, legalább is így szól az ősrégi brit mondás. A tizenhét éves fruska olyan arccal és testtel rendelkezett, ami már önmagában predesztinálta őt a hírnévre. Mindig vonzotta a hatalom, a befolyás, a pénz, ez alapján választott maga mellé párokat, királyi vérvonalak utolsó hercegeivel utazgatott, politikusok oldalán integetve suttogta vágyait a férfiak fülébe.
Már fiatalkora óta lenyűgözte a divat világa, régóta azt vallja, a világon csupán kevés dolog olyan állandó, min a női hiúság.
Agatha maga volt a róka, játékos, ravasz és csábító, nyers, pusztító erővel megfűszerezve. Képességének kontrollálása, vakmerő tettei közismertek lettek a természetfeletti körökben is, megosztó véleményeket kialakítva az asszonyról. Őt azonban nem zavarta a haragosok egyre növekvő csoportja, számára csak az volt fontos, hogy figyeljenek rá, foglalkozzanak vele, hogy milyen indíttatással, az már mindegy.
Most azonban nem arra vagyunk kíváncsiak, milyen volt Agatha.
A fajtája nem korosodik, akkor azonban joggal tehetjük fel magunkban a kérdés, miért is néz ki úgy-ahogy.
Mint már említettem, nem megy haragosra tett szert a nő, s ezek között nem egy félelmetes erővel rendelkező alak volt. Ilyen volt az a Darach is, akivel nézeteltérésük tettlegességig fajult, s egy átok hatására megváltozott a külseje. A varázserejét ugyan ez nem befolyásolja, a legnagyobb büszkeségét elvették tőle. Lassan külsejéhez hasonlóan leépülésnek indult, s nekilátott a természetfeletti csomópontok felkutatásának, hogy visszafordítsa a rontást.


Ags 1020 kitsune

Edinburgh Jessica Lange Fuller

A szobában csönd és félhomály uralkodik.
Agatha erejének köszönhetően tudja a fémmutatók állását a faliórán, így lámpafény nélkül is tudja az időt. Hajnali kettő múlt három perccel, ha minden igaz, ennek ellenére az asszony cseppet sem álmos. Ujjai a mellette fekvő fiú izzadtságtól nedves mellkasán pihennek, érzi szívének lassuló dobbanásait a sima, borostyánszín bőrön, izomrostjainak kusza fonatain és a bordákon keresztül. Az idegen halk szuszogással pilledt álomba, ajkai fölött izzadtságcseppek pihentek a pehelyszőrökön. A gyermek arcának finom, mégis férfias vonásai voltak, frizurája mint bármelyik mai fiatalé. Jobb karja Agatha csípőjén pihent, míg balja a szőke fürtök között rejlett, a nő haját simogatva merült álomba. Csuklóján apró, semmitmondó tetoválás volt.
Ags lassan, óvatosan emeli meg a fejét, lágyan, csak hogy a fiú válla fölött az éjjeliszekrényre pillanthasson. A berakásos lakkozott fán egy félig üres pohár vodkanarancs állt, mellette a felbontott óvszer csomagolásával.
A kitsune nem tudta, hogy milyen erős akarattal rendelkezett ez a fiatal, ha még azután is ragaszkodott a védelemhez miután nevetve elmagyarázta, az ő korában már igazán nem szükséges. Talán épp csak azt szerette volna, hogy fiatalabbnak érezze magát... Hah, ő sosem ragaszkodott ilyen óvintézkedésekhez.
Újra a párnán pihent, szemeit lehunyva próbált a mellette alvó halk lélegzésére figyelni, igyekezett kiüríteni az elméjébe tóduló gondolatokat.
Agatha kedvenc álmait álmodta.
Bár a múlt újraélése kedvencei közé tartozott, keserűséggel töltötte el ébredés után. Száz meg száz évet repült vissza az időben. Bőre feszes, ragyogó. Fekete, mélyen kivágott ruha volt rajta száján vágy-vörös rúzs égett. A régen használt piperék a mai szerek nyomába se értek, de akkoriban mindegyik jelentéssel bírt. Szempillái feketén és dúsan keretezték viharszürke szemeit, melyek az előtte álló tömény vasoszlopot kémlelték. Karjait összefűzte maga előtt, elmosolyodott, majd oldalra döntötte szeplőtlen nyakát. Érezte a földet körülölelő mágneses erőt, ami mintha a bolygó szívében izzó fémtömegből lüktetne minden pillanatban. Érezte, ahogy a láthatatlan erőhullámok rendezett rezgésekben haladnak a térben, csak arra várva, hogy ő eltérítse utukat. Ags, aki a saját korához képest erős volt, egy pillanatra érezte, ahogy a benne lakó róka ereje átáramlik rajta. A bizsergető érzés teljes testét bejárva egy pillanat alatt eltűnt, a fiatal lány pedig szemeit kinyitva egy kilencen fokban elhajlított rudat látott. Az öröm egyből kiült az arcára, majd öntelt vigyora csapott át.
Egy ösztönös mozdulattal orrához nyúlt majd kezét visszahúzva meglátta az ujjai hegyén csillogó bíbor cseppeket.
Egy patyolattiszta kendőt húzott elő,  még mindig mosolyogva törölgette lassan elapadó vérzést, figyelve arra, hogy az ajkain pihenő rúzsnak ne essen baja. Tiszában volt vele, milyen megerőltető bűvöleten volt túl, tehát a siker így is sikernek számít.
Változott a kép, az asszony ezúttal Japánban volt, ajkait vágy-vörös rúzs máza fedte, obszidián színekben csillanó selyemkimonóban lépdel a templom hűvös kövén. Körülötte csalogányok nászával keveredett falevélzúgás töltötte be a jázmintól terhes ájert.
Törékeny ujjai alatt egy katana karmazsin markolata pihent.
Vannak dolgok, amik változnak.
Akkoriban sokkal nehezebb volt a dolgok után járni. Akkoriban minden vagy sokkal egyszerűbb volt, vagy egyszerűen lehetetlen. A fényképezőgép feltalálása előtt például nem kellett vakuktól és rókaaurától tartania a lánynak, kinek tökéletes arca és mézszín tincsei vonzották volna a lencséket. Ő azonban ravasz volt, kijelentette, hogy róla csakis festmények készülhetnek, legyen bármilyen fejlett is a technika, ez persze csak hozzáadott a gyönyörű nő misztikumához.
Akkoriban sokkal nehezebb volt a dolgok után járni, így Agathának nem egy évébe került felkutatni fajtájának szülőhazáját, de mikor rálelt erre a rejtett templomra, nem vágyott másra, csak hogy megtanuljon mindent önmagáról és a benne lakozó szellem képességeiről.
Az asszony ismét kiszakadt a pillanatból, életének egy újabb, kevésbé boldog eseményéhez ért.
Telihold volt, s bár ez rá nem volt különösebb hatással, a természetfeletti rendszerint csak úgy bizsergett körülötte.
A párás levegőben csak úgy harapni lehetett a mágiát, több különösebb okból is.
Az egyik az, hogy egy Nemeton mellett állt.... Álltak. Itt jön képbe a második, a nagyobb ballépés, ugyanis egy Darach társaságában volt.
A Rio Negro partjánál élő Karoja indiánok között is akadtak bestiák s egyebek, ezek közé tartozott a falu sámánja is, akihez eljutott a paranormális világ őreinek ősi tudása. A nép maga elszigetelve élt, de a férfi nagyon is jól tudta, ki Agatha. A tellurikus hullámok mentén húzódó Amazonas területén elég vérjaguárral találkozott ahhoz, hogy eljusson hozzá az ezeréves éves kitsune híre.
A harmadik hibának vehetjük a nő elbizakodottságát. Annyi szintén halhatatlan vérjaguárral találkozott és harcolt az elmúlt években, hogy úgy érezte, az esőerdő már nem képes újat mutatni neki. Fogalma sem volt, arról, hogy az itteni nemeton gyökerei milyen mélyre is nyúltak. Egy  olyan átkot használt ellene a kuruzsló, amivel még sosem találkozott. Teste pillanatok alatt megváltozott, s ez elég volt ahhoz, hogy legyőzze Agathat.
A nő megsemmisülve távozott az erdőből, Brazíliából, majd a kontinensről, hogy visszautazzon a templomba.
Agatha reméli, hogy álma ismét gyors váltással ugrik egyet, de kénytelen végignézni, ahogy a földön található összes természetfeletti gócpontot felkeresve gyógymód után kutat, sikertelenül. Lát minden arcot, érez minden fájdalmat és elhanyagoltságot. Látja, ahogy először nem tapad rá minden tekintet, ahogy lelkének egyensúlya szépen lassan felborul, és a hátralévő nemetonok számának csökkenésével együtt fogyatkozik reménye is.
Az idős asszony délben ébred fel, a magasan járó nap beszűrődő fénypászmájára. A haját simogató ujjak eltűntek, a csípőjét markoló kéz semmivé lett, a halkan szuszogó ajkak tulajdonosa felszívódott. Mostanában Moira Boulangert minden reggel a magány ébreszti.
Lassan kikászálódik a selyem ölelésből, hogy magára öltse fekete Chaneljét, Louboutin magassarkúját és vágy-vörös rúzsát, ezúttal Beacon Hilsben.
Van, ami sosem változik.


Vissza az elejére Go down


avatar


: :


Join date :
2016. May. 28.

Age :
26

Tartózkodási hely :
╵bh╶

Foglalkozás :
╵i hunt╶


Szer. Jan. 11, 2017 10:51 pm
wendigo: veszélyes kannibál, kit vérszag fog körbe
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Jessica Lange Agatha *-*

Nem vagyok a toppon, de attól még kapsz elfogadót most, mert túl lusta lennél holnap újraolvasni bármit is xd Na, a lényeg, hogy ez már nem az első, amit olvasok - jó mondjuk a csak a második, de miiindegy -, viszont most sem csalódtam. Gyönyörűen bánsz a szavakkal, és ügyesen mutattad be a múltját is, azt is, hogy milyen. Őszintén szólva irigyellek az ötleteidért, és azért, ahogyan kifejezed magad. Ha tudnám, ellopnám a szuper képességeidet. Na, de most tényleg nem tudok pofázni. A teendőidet már úgyis ismered, aztán hódítsd meg Beacon Hillst *-*

everyone is a little broken inside
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Agatha Spaulding
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» ingrid@agatha

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: