• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Hétf. Szept. 17, 2018 6:14 pm
☇ Kingsley Arts School

Vendég

Szer. Szept. 12, 2018 8:28 pm
☇ World of Witchers

Vendég

Hétf. Szept. 10, 2018 7:25 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Satan in a V-Neck


avatarSzer. Jan. 11, 2017 9:41 pm
Vendég
Vendég
karaktered neve
egy idézet a karakteredről, legyen rövidebb


Szörnyeteg. Beteg állat. Sátán egy v-nakyúban. so féle névvel illették Peter Halet földön töltött negyvenöt éve során, és az igazat megvallva nem jártak messze a valóságtól.
A férfi nárcizmussal kevert manipulatív, ravasz személyisége egy olyan önös érdekek által vezérelt személyiséget alkotott, ami semmibe véve mások életét a bosszúból, s egyéb sötét indíttatásoktól fűtött terveit sikerre juttatta, nem egy hullát hagyva maga után.
Peterrel szövetséget kötni akkor sem bölcs döntés, ha nincs más választás, a meglepően intelligens férfi rendkívül hasznos szövetségesnek bizonyulhat, de semmiképp se ringassuk magunkat abba a tévhitbe, hogy az Omega szimplán együttérzésből segít nekünk. A családját vesztett biológiai vérfarkas felnőttként kétfajta viselkedést ölthet fel.
Az egyik az, aki megszállottan keres egy falkát ahová tartozhat, a másik pedig elveszt mindennemű bizalmat az idegenek iránt, próbálja távol tartani magát érzelmileg mindenkitől, és úgy gondolja, egyedül könnyebben eléri kitűzött céljait.
Megtanulta már nagyon régen hogyan kell az emberekben olvasni, miként találhatja meg szívük rejtett vágyait, miként csábíthatja el őket. Az effajta tulajdonság nagyon hasznos fegyvernek bizonyul, főleg ha egy csapat naiv tinédzserről van szó, akik még mindig hisznek a barátság erejében.
Azonban minden embernek megvannak a maga indíttatásai, amelyek ismerete nélkül lelketlen szörnyetegnek könyvelhetjük el. Peter mindig is törődött a családjával, különösen a család ellen elkövetett gyújtogatás után. Hajlandó volt több ezreket fizetni egy magánnyomozónak a lánya kilétének feltárása érdekében, de még Maliatól sem tűri el az engedetlenséget.

Peter 45 faj

Beacon Hills Ian Bohen Fuller

Peter képtelen lenne megszámolni, hány ember életét keserítette meg, vagy vette el. Peter már rég feladta, hogy jó színben tűnjön fel, hacsak az nem válik hasznára. Peter nem lepődne meg, ha azt mondanák neki, nem egy rémálom főszereplője.
Peter az a személy, aki miatt remegve ébredünk az éjszaka közepén. Arra azonban senki sem gondol, hogy a őt is kísértik a múlt emlékképei.

Az omega szemei felizzottak. Gyűlölte ezt a napot, gyűlölte ezt az éjszakát, gyűlölte ezt a helyet, mégis, elképesztően boldog volt ,hogy sikerült megszöknie. A fájdalom egész testét elfedte, szívének minden egyes dobbanásával lüktetett együtt a fedetlen, élő húsa is. Bőrén egy tenyérnyi épp felület sem maradt legalább szemeit sikerült lehunynia az kapun való átlépés közben. Nem mindennapos mutatványt hajtott végre a szellemlovas potyautasaként és őszintéén szólva ő maga sem hitt a terv sikerében miután látta azt a fiatal srácot elhamvadni az alagút végénél.
Peter azonban élt és... hát virulni éppen nem virult, de élt. Mellkasa szaporán emelkedett és süllyedt, ajkai összetapadtak a vértől, orrcimpái azonban kitágulva falták a hűvös éjszakai levegőt. Hallása rendben volt, de nem tudta felmérni, képességei mennyire csökkentek. Nem először van ilyen helyzetben. Ez a harmadik alkalom, hogy teste elégett, túlságosan is jól ismeri a bénultságban raboskodó elme érzését ahhoz, hogy pánikba essen. Az egyetlen aggasztó kérdés az volt számára, ezúttal mennyi erejét kell feláldoznia azért, hogy meggyógyuljon. Eddig csupán a bomló avar sötét aromáját érezte, most viszont egy ismerős illat keveredett hozzá. Egy nő, egy prérifarkas, egy olyan személy, amit három hónap után is képes felismerni bárhonnan.
Malia volt az. Nem törődött olyan bagatell kérdésekkel, mint hogy mit keres a lánya az erdő kellős közepén - legalább is Peter erre következtetett az illatokból és korlátozott látóköréből. - hisz a Hale lány élete nagy részét itt töltötte. Az inkább foglalkoztatta, hogy vajon emlékezni fog-e rá a szellemlovasok után. Egészen ironikus fordulatot vett volna kapcsolatuk ezután, figyelembe véve azt, hogy a férfi emlékeiből korábban ki lett törölve a lány létezésének tudata is.
Jelenleg ő jelentette számára a családot, és bármilyen gyengeségnek is ítélné meg ezt mással szemben, az elmúlt hónapok eseményei után szüksége volt valakire, ahogyan szüksége volt Derekre is felépülése alatt. Nem tudta, mennyire lesz nehéz elnyernie lánya bizalmát újra, de Ő nem az a fajta, aki csak úgy feladja.
A szaghoz nemsokára lépések zaja társult, majd szeme sarkában megpillantotta Malia arcát. Abban a pillanatban hatalmas szikla gördült le mellkasáról, a lány még ilyen állapotban is felismerte. Hagok kiadására még mindig nem volt képes, a azonban bólogatni nagy fájdalmak árán, de igen.
Érezte Malia érintését levedző sebén, s pár percre megszűntek a kínjai. A vérpréri cselekedetét foghatjuk arra is, hogy csak így került használható állapotba Peter, de valószínűbb, hogy érzelmek, mintsem érdekek vezérelték a lányt.
Ez a nem is olyan apró gesztus sokat jelentett Hale számára, ezt azonban semmi pénzért nem vallaná be senkinek... Mondjuk, ha akarta se tudta volna a jelenlegi helyzetben.
Peter Hale mikor legutóbb visszatért a halálból, bosszúszomjtól vezérelve tette azt.
Ki gondolta volna, hogy ezúttal a félelem és a magány lesz a ludas?

Vissza az elejére Go down


avatarSzer. Jan. 11, 2017 10:20 pm
Vendég
Vendég
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Daddy *-*

Hát, nagy titkot nem árulok el, ha azt mondom, hogy már nagyon vártam Peter érkezését, és tudom, hogy ezzel a többiek is így voltak, hiszen ismét képbe került a sorozatban - aminek szintén örülni kell, mert nem akármilyen karakterről van szó. *-*
Mikor említetted, hogy gondolkozol egy soris karakteren, nem is volt kérdés, hogy beajánlom apucit, mert biztos voltam benne, hogy nálad jó kezekben lesz és az et alapján nem is kellett csalódnom:3
Nekem tetszett, ahogy megragadtad a karakternek azt az oldalát, amit nem látunk elsőre, és nem csak felszínt mutattad be, vagy azt, hogyan látják mások, hanem megmutattad nekünk az érző és a maga módján gondoskodó Petert is. puppyeyes
Nem értem, miért féltél ettől ennyire, kihoztad a maximumot, amit lehetett. És azzal sem értek egyet, hogy szerinted ez egy gyenge et lett, mert egyáltalán nem lett az. Rolling Eyes
A fogalmazásmódoddal meg a szókincseddel kapcsolatban már nem is mondok, semmit, úgyis tudsz mindent és a végén még itt elszállsz nekem. Razz
Nem is húzom tovább az időt. A biztonság kedvéért nézz rá az avi foglalóra, aztán futás játszani. SzottyongatVissza az elejére Go down
 
Satan in a V-Neck
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Part 14 / 11

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: