• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Hétf. Szept. 17, 2018 6:14 pm
☇ Kingsley Arts School

Vendég

Szer. Szept. 12, 2018 8:28 pm
☇ World of Witchers

Vendég

Hétf. Szept. 10, 2018 7:25 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Vincent Foley


avatarSzer. Jan. 18, 2017 10:37 pm
Vendég
Vendég
vincent foley
You talkin all that shit, but when someone steps up, you act like a "fuck boy"


Klikkekbe nyomorítani az embereket könnyű, nem nehéz rámondani senkire, hogy olyan, amilyennek akarják, nem nézik meg, hogy igazából milyenek is. Hiába lehet valaki kedves és jószívű, ha egy totál seggfejnek akarják hinni, mert annak is néz ki. Igen, az emberek mind ilyenek, csak azt látják meg, amit akarnak, a felszín alatti dolgok, csak rejtett semmiségek, amiket nem akarnak, vagy nem tudnak megmutatni akárkinek. Hogy én ide tartozom-e? Én is olyan vagyok, akit nem ismer meg mindenki, csak akinek engedi? Belül én sem vagyok olyan seggfej, mint amilyennek tűnök? Hogy a picsába ne lennék az? Engem nem lehet félreértelmezni, én olyan vagyok, amilyennek mutatom magam, nem hagyma, nincsenek rétegeim, amit mutatok az vagyok, senki se ásson mélyebbre, mert csak a vadállatot ébreszti fel. A külsőm miatt váltam olyanná amivé, azt gondolják, de nem ismernek, nem tudják, hogy én tényleg ilyen vagyok, gyerekkoromtól kezdve ilyen voltam. Nehezen hiszik el, hogy semmi sem rejlik bennem, hogy tényleg ilyen vadbarom vagyok alapjáraton, nem foglalkozom az emberek érzéseivel. Tudom, hogy van nekik, de hát mindenkinek van, akkor meg minek foglalkozni vele? Valahogy a saját érzéseim és szükségleteim mindig is jobban érdekelt, soha senkit sem helyeztem magam elé, csak talán a húgomat, de hát családban ez szokás. Ha én nem kaphattam meg valakit, akkor inkább neki szedtem össze, de ez volt a ritkább eset. Egyetlen egyezségünk volt, soha nem mozdulok rá egyik barátnőjére sem, amit be is tartottam. Elég sok lány van az iskolában akit megkaphattam, válogatni viszont válogattam, akárkivel nem kavarok. Arrogánsnak tartanak emiatt, pedig csak tudom mit akarok, a tapasztalatszerzés fontos, nem véletlen keresek minél többet. Kihasználom az embereket? Megesik, az a fő, hogy nekem jó legyen, a többiek mind csak járulékos veszteségek.

vinny 17 ember

beacon hills herman tømmeraas k.


+18-as részeket tartalmaz
I see you windin' n' grindin' up on that pole
I know you see me lookin' at you, and you already know
I wanna fuck you, fuck you, you already know
I wanna fuck you, fuck you, you already know

A fények úgy cikáznak szemem előtt, mintha színes zseblámpákat tologatnának a képembe, hogy megvakuljak, de annyira nem vakít, mint hittem volna. Ha epilepsziás lennék, már rég sokkot kapva rángatóznék a földön, mint egy partra vetett hal, de örülök, hogy nem így jártam, akkor elveszteném a fogadást. Nem szeretek elveszteni ilyeneket, ezt pedig vegyük úgy, hogy számomra még élvezetes is lehet, míg itt valaki keresni is fog vele. Ha elkapnak csak akkor lehet gond, mivel nem vagyunk nagykorúak, nem igazán tehetnénk be ide a lábunkat, de nem mondja meg rólunk senki, főleg, hogy pénzzel mindenki hallgatását meg lehet venni. Sokba kerül nekem ez a kurva fogadás, magam sem értem, hogy mi a fasznak jöttem el, és hagytam magam rábeszélni arra, hogy jó poén lesz. Hát nem az, de az tagadhatatlan, hogy szép példányokat sorakoztatnak fel, szebbnél-szebb, illetve egyre kevesebb ruhában, amit mindegyik elhagy olykor-olykor. Mondhatni, hogy ez a Paradicsom, néhány hormontúltengéses kamasznak, akik csak pornófilmekben látnak ilyen formás kebleket, vagy esetleg abban sem, de én nem ezek közé tartozom. Nem az a fajta vagyok, aki megveti az élet örömeit, legyen az apró, vagy jóval nagyobb és formásabb, ezért sem csorgatom nyálamat mindegyik feszesebb hölgyeményre, aki a rúdnál táncol, pedig gyönyörű látványt nyújtanak, szemem csak issza azt, de se testem, se lelkem nem vágyik rá igazán. Pedig élvezet nézni csípőjük lomha ringását, karjaik megfeszülését, amint a rúdon megemelik testüket, hogy aztán valami meglehetősen meredek pózban forogjanak hosszú pillanatokig. Ilyen testmozgást minden férfi szívesen nézne, de egy rúdtáncost kevésbé szívesen venne el, attól függetlenül, hogy nem mindegyik vetkőzik a tánc mellett, vannak oktatók is. Ahogy a mondás is tartja, aki nem tudja, tanítja. Ezek a hölgyek viszont nagyon is tudják, de egyik sem az igazi, nem fog meg testük lendülése, hajuk suhogása, vagy szemük mély tükre.

Mobbin' through club in the low-pressin'
I'm sittin' in the back in the smokers section (just smokin')
Bird's eye, I got a clear view
You can't see me, but I can see you (Baby, I see you)

Helyzetem változik, egy bőrkanapén foglalok helyet, míg a lányok el-elhaladnak előttem, én pedig csak nézem őket, fenekükre téved szemem, de valahogy nem ragadja meg a tekintetem, nem tudok csak rájuk figyelni, elmém egészen másfele jár, egészen más emberen, akit oly sok ideje próbálok kiverni onnan. Egy lány, csodaszép szemekkel, és senki meg nem mondaná róla, hogy milyen kecsesen tud mozogni, milyen édesen tud nevetni, és a mosolyával, akár a világot is meg tudná menteni mindenfajta erőszaktól. Hogy ezt tudja? Nem hiszem, én sosem mondtam neki egy kedves szót sem, ha nem volt muszáj, egészen az első találkozásunk után. A húgom legjobb barátnője, szép is lenne pont vele kikezdeni, pedig, ha nem tudnám, hogy ki is Ő nem lenne vele gond. Csak egy egyezséget szegnék meg, ha nála próbálkoznék, emellett, Delaney váltig állítja, hogy semmi esélyem se lenne nála, még ocsmány pillantásokat se vessek felé, pedig én olyat nem szoktam. Most is, mindenkire szépen nézek, mosolygok, sőt volt akire kacsintottam is, mikor én ezt a gesztust kaptam, de igazából egyikre sincs szükségem, amikor az egyik megjelenik előttem. A fogadás, amit kötöttem azt mondta ki, hogy egy lánynak táncolnia kell nekem, az én feladatom pedig az, hogy teljesen nyugodtan végigülöm, majd elkérem a számát. Nem nagy dolog, nem is nehéz, számomra nem az, így a lány felé vetek egy sanda pillantást, ő pedig nem kérdez, csak teszi a dolgát.

It's cool, we jet, the mood is set
Your pussy is wet you rubbin' your back and touchin' your neck
Your body is movin', you humpin' n' jumpin'
Your titties is bouncin' you smilin', n' grinin', n' lookin' at me

Feneke az egekben, majd hirtelen éri ölemet, úgy tudom, az öltáncban nem lenne szabad hozzám érnie, de nem zavar, nem keltett bennem túl nagy vágyat, csak pont akkorát, amekkorát egy tök ismeretlen személy kelthet, azzal, hogy a legjobb helyeken dörgöli testét a másikához. Kezeimet a a háttámlán pihentetem, kalandozó ujjai a combomon nem zavarnak, teste minden apró rezdülését látom, olyan közel került hozzám, teste hőjét is érzem, ahogy az illatát is, ami mondanám, hogy kellemes, de nem vagyok túl illedelmes fazon, eléggé bűzlik a csaj. Alkohol, cigaretta, és izzadság keveredik még valamivel, amiről szerintem nem akarom tudni, hogy mi, és jobb is lesz. A tánc ideje pedig lejár, ekkor ül az ölembe, és nyújtja felém markát, amibe belehelyezem a kellő összeget, ez már szinte semmiség, azok után, hogy mennyire embernek adtam pénzt.
- Esetleg a számod elkérhetném? - legravaszabb, és legszebb mosolyommal nézek a lányra, remélem, hogy megadja, ezzel csak a fogadás felé sikerült teljesítenem, de úgy tűnik minden rendben, csak tollat kér, és papírt, de én a karomat nyújtom az alkoholos filc mellé. Felfirkantja a számot, majd egy keresztnevet is kapok, mielőtt kiszállna felforrósodott helyéről, hogy aztán visszamenjen dolgozni. Vajon a pénz erre mást is rávenne? Vagy mit kellene tennem, hogy egy bizonyos lánytól kapjak ilyen ellátást? Valószínűleg semmiért sem kapnám meg, pedig nagyon értékelném, előttem ringó csípőjét, és az ő illatát szívesen szívnám be, hogy kitöltse érzékeimet, és elvesszek benne. A picsába! Megint elkalandoztam.

Vissza az elejére Go down


avatarCsüt. Jan. 19, 2017 6:32 pm
Vendég
Vendég
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Vinny! puppyeyes  kiss

Úgy imádom a nevet, és a vezetéknevedet is, így már a neveddel megnyertél, igaz kicsit segítettem, de nem csalódtam se benned, se magamban.Cool A pofid meg áh, tudtam én, hogy kelleni fog azután a gif után egy ilyen, és itt is van, írom az elfogadód, hogy ténylegesen meglegyen ez az ahwjdnejd kapcsolat.*-*
Szóval rá is térek a lapodra. A jellemzésed volt szerencsém elolvasni már reggel, és akkor is mondtam, hiába rövid, mégis tartalmas, és rögtön meg tudtam ismerni Vinny-t, kíváncsi vagyok rá még jobban csak, hátha mégis hagyma vagy, és lefejthetek pár réteget.Rolling Eyes A sztoridat pedig már ötletként is imádtam, de így kifejtve... Hát, mindenképp meg kell próbálnod rávenni arra az öltáncra azt a bizonyos lányt, de csak okosan, a húgod nem biztos, hogy örülne neki.Rolling Eyes Razz Az írásod már megint, MEGINT imádom, mint mindig, szóval fejezd már be ezt, hogy mindig elkápráztatsz, olvastatod magad, meg minden, elegem van belőled.00 Fejlődj vissza! Bajok lesznek, ha sosem tudlak megunni.00
Szóval, sicc, foglald le a különleges pofidat, amit meg fogok nyunyurgatni, majd sicc játszani rögtön utána
<---------- vele <3Vissza az elejére Go down
 
Vincent Foley
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: