HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


akinek a nyelvét a forró tea megégette
megfújja még a jégcsapot is
légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van
Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

2012.06.17
adminisztrátorok
értünk léteznek mindannyian
hurricane bartholomew

főadmin
stella argent

admin
opal wroblewski

admin

kérdezz tőlük
jelentkezz be
a felejtés vértelen halál
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
nincs vita, se dráma
utolsó posztok
legyen életünk felkiáltójel
aktív lakosaink
bennünk nincs ki rendet teremt
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.
nyerteseink
a téli szavazás legjobbjai
Stella Argent

női karakter & szépség
Vinny Foley

bohóc
matthew evans

őrangyal
Elysian Landre

művész

gratulálunk!

Share | 
 
 it's so complicated
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

Join date :
2016. Dec. 24.

Age :
19

Tartózkodási hely :
✧ bh ✧

Foglalkozás :
✧ secretary ✧

vérjaguár: falkanélküli bestia, ki lesből támad napfogyatkozáskor

Pént. Jan. 20, 2017 10:17 pm


Edgar, Andrew, Tristan, Dante amit gondolsz
Take you like a drug I taste you on my tongue


Utoljára 9 éve láttalak, amikor még csak 10 éves voltam, te pedig, ha jól emlékszem csak 19. Akkor voltál annyi, mint én most, de már rég a vadászattal foglalkoztál. Engem is annak neveltek volna, ha a szüleim nem látták volna meg, ez nekem nem való. Viszont rólad tudták, hogy jó lennél, így már olyan fiatalon is teljesen ki voltál képezve.
Igazából te New Orleansból származol, és csak néha látogattál el ide, mert a családjaink valahogy jóban voltak. Ha jól emlékszem az én apám, és a tiéd ismerték meg egymást egyszer egy munka közben, de erre már nem emlékszem pontosan. Nem is igazán számít ez már talán.
Az a szerencse, hogy egyikünk családja se az a tipikusnak mondott vadász, aki minden természetfelettit gyűlöl, és megöli a legártatlanabbat is. Igaz, eltűrni nem tűritek el őket, de bántani nem bántjátok őket. De legalább így emberi vagy, és csak azokat kapod el, akiket muszáj, akik veszélyesek. Nevetsz, szeretsz, érzel, és ez jó.
Tudod, egy éve a szüleim meghaltak, amiről te valahogy nem értesültél. Nem igazán tudom hogyan, de nem is mertem kérdezni. Amikor egy hete körülbelül beállítottál az éjszaka közepén, tiszta véresen, és sérülésekkel tele, nem is igazán volt kedvem kérdezgetni. Bevezettelek a vendégszobába, és próbáltam ellátni a sebeidet a magam ügyetlen módján. Folyton a szüleim felől érdeklődtél, de annyira nem voltál már magadnál, hogy felfogd a válaszomat. Másnap reggel kissé félve nyitottam be hozzád, de legalább magadnál voltál, így végre eltudtam mondani mi is a helyzet... Legalábbis részben. Azt kihagytam, hogy mivé is váltam nem is olyan rég. Tudtam, hogy meggyűlölnél, ha nem is ölnél meg.
A napok teltek, én meg nem engedtem, hogy hotelbe menjél. Egy nagy házban éltem így is egyedül, meg neked se lett volna jó sebekkel tele valahol máshol lenni. Mondjuk abba nem gondoltam bele, hogy eddig még sosem éltem együtt férfival, vagy voltam ilyen közel valakihez huzamosabb ideig...
Meglepően feloldottabb vagyok veled, mint bárki mással. Na ez nem azt jelenti, hogy végre nem vagyok teljesen antiszociális és beszélgetésképtelen, mint általában, de rengeteget beszélgetünk, ami meglepő. Épp talán ezért is tetszettél meg. Őszintén szólva lehet ez már több is, mint csak egy egyszerű kedvellek, de nem tudnám megmondani. Sosem voltam szerelmes, ahogy sosem volt még ezelőtt senkim. Épp ezért nem tudom mit tegyek. Na meg épp ezért zavar még jobban össze, amikor valami hülyeséget beszélek, vagy kínos helyzetbe hozom magma, te pedig nevetni kezdesz, és csak annyit mondasz: ez édes volt. Ez még nem is lenne olyan nagy dolog, csak a szívverésed valamit mond. Felgyorsul néha, amikor a közeledben vagyok, na meg valamiért úgy érzem jobban nevetsz, amikor velem beszélgetsz. De lehet csak képzelgek. Nem igazán tudom mit is tehetnék, hiszen azt mondtad, huzamosabb ideig maradsz. Az érzéseim és a titkom viszont lehet addig nem maradnak rejtve.

Nem vagyok a hirdetések mestere, de remélem megteszi ez az információ átadására. Nagyon örülnék, ha valaki hozná, ráadásul leírhatatlanul. A két pb közül valamelyiknek örülnék, de persze hajlandó vagyok cserélni. Szóval a lényeg, hogy várom, és sok tervem van vele. Csak egy kérésem van: siess *-*

Play by: benedict cumberbatch, tom hiddleston ● Státusz: szabad

Karakter Kora: 28 ● Faj: vadászVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
it's so complicated
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Keresett karakterek-
Ugrás: