• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Kedd Júl. 17, 2018 10:16 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Lydia Martin


avatarPént. Jan. 20, 2017 10:41 pm
Vendég
Vendég
lydia martin
not all monsters do monstrous things


Ki vagyok én?
Miért pont tőlem kérdezed? Kérdezd meg mástól, kérdezd meg például Scottot, ő biztos szívesen mesél neked rólam. Bocsáss meg, de nem szeretek magamról beszélni. Igen, talán egykor szerettem, de most már nem ugyanaz a buta liba vagyok, aki egykor voltam. Szóval nem tágítasz. Rendben, csak neked csak most, elmondom, ki is vagyok én valójában..
A nevem Lydia Martin, 18 éves vagyok, Beacon Hillsben élek, és itt is születtem, az itteni általános iskolába jártam és most fogok végezni az itteni középiskolában. Egy banshee vagyok. Ez csak azt jelenti, hogy mikor haldoklom, vagy éppen a közelemben haldokolnak akkor a sikításommal segélyt tudok hívni, de ezt fegyverként is tudom használni, például el tudok taszítani magamtól tárgyakat, állatokat vagy akár embereket is. Képességemmel kerültem be Scott McCall „falkájába”, amiben még benne van Stiles (bár ő ember), Malia (aki vérprérifarkas), Liam (aki egy vérfarkas) és Hayden (ő is vérfarkas, bár ő eleve kiméra volt). Szokatlan egy csapat, de ez úgy jó, ahogy van, mindegyikőjüket szívemből szeretem (na jó, Maliat talán nem annyira, de vele is rendeződni látszanak a dolgok). Hiába történtek velünk nagyon rossz dolgok, mi azokat mindig átvészeltük és erősek maradtunk. És ez most is így lesz? Hogy mi lesz most így?
Stiles. Ez az egyetlen reményünk. Ez a név. Bárki is ő (vagy volt ő), tudom, hogy szerettem. És ezt mindenki tudja. Nem tudjuk ki ő, néhány dolog segít nekünk, de mintha ki törölték volna az emlékeinket róla, mintha eltüntették volna őt a föld felszínéről, de mégis itt van. Itt van köztünk. Valahol.
De még mindig nem válaszoltam a kérdésedre, ugye? Nos, az a probléma, hogy nem tudok rá válaszolni. Magam se tudom. De egy nap meg fogom tudni, hogy ki is vagyok valójában.

lyds 18 banshee

beacon hills holland marie roden marcoca

Fülsikető csend telepszik az autóra, csak kapkodó lélegzetvételünk szakítja félbe azt. Kezemben a jármű kulcsát szorítom, annyira, hogy izzadni kezd a tenyerem, de nem törődök vele. Alaposan szemügyre veszem a kulcs mintáját, formáját és tapintását, hátha beugrik valami, de semmi. Scottra nézek, aki eddig feszülten fürkészte a tekintetem és most, hogy elkapta, egy aprót bólint. Nagy,mély levegőt veszek és a nyílásba helyezem a kulcsot. Elforgatom. Bemacskásodott lábaimat kinyújtóztatom, majd a gáz pedálhoz helyezem az egyiket. Letaposom. A motor megszólal mély, dörmögő hangján, de el is halkul. Na még egyszer. A kormányt szorítom, és a gázt taposom minden erőmmel, de semmi.
- Ne zabáltasd be! - szólal meg Scott, én meg kérdőn tekintek rá.
- Tudod, hogy az egyáltalán mit jelent?
Elgondolkozik kérdésemen, majd halkan válaszol.
- Nem igazán.
Még egyszer elfordítom a kulcsot, beletaposok a gázba, és már minden reményem szertefoszlik, amikor hirtelen beindul az autó és meggyuladnak a lámpák. Örömömben a fél iskolát körberohannám ujjongva, de ennek nem most van itt az ideje. Eluralkodik rajtam a paranoiám, hátra fordulok és ellenőrzöm, hogy valaki ül-e a hátsó ülésen. Szerencsénkre nem. Vissza fordulok. Scottra nézek, és már épp megkérdezném tőle, hogy "hogyan tovább" amikor valami vérfagyasztóan sípolni és csipogni kezd. A rádió recsegni kezd, és Scott már el is halgatattná, mikor egy hang szólal meg belőle. A valaha volt legszebb hang.
- Hahó!
Ez az egy szó minden reményem.
- Várj! Várjunk! - nyúlok Scott kezéhez, és állítom meg.
- Hahó! Van ott valaki? Hall valaki?
Nem várok, rögtön a mikrofonhoz nyúlok, és kikeredett szemekkel szólalok meg.
- S.. Stiles? - kérlek, kérlek, legyen ő.
Scott közel hajol a mikrofonhoz és türelmetlenül szól bele.
- Stiles, itt vagy?
- Scott? Lydia? Ti vagytok azok?
Könnybe lábadnak a szemeim, és hálálkozva válaszolok.
- Uramisten, Stiles! Hallunk.
- Istenem, hát ismersz? Emlékszel rám? - kérdezi a gyönyörű hang, ami most számomra a túlélést jelenti.
- Stiles, te.. te vagy az? - kérdezem dadogva. - Tényleg te vagy az?
- Igen. Emlékszel, mik voltak az utolsó szavaim hozzád?
Bólogatok.
- Azt mondtad.. - Scott szemébe nézek, abban reménykedve, hogy mogyoróbarna szemei segítenek. - Azt mondtad, "Emlékezz, hogy szeretlek."
És megcsináltam! Hihetetlen! Megcsináltam! Nem tudom hogyan, de megcsináltam!
- Jól vagy? - kérdezi Scott.
- Hol vagy? - kérdezem.
- Érted megyünk. - jelenti ki Scott, indulásra készen, és én is abban reménykedek, hogy talán ezzel az estével véget vethetünk ennek az egésznek, de úgy látszik, tévedtem.
- Nem, nem lehet. Nem tudtok megtalálni.
Scott idegesen a kezemhez kap, és a mikrofont -ezzel együtt a kezemet is- szorítja.
- Stiles, mi..? Miről beszélsz? - teszi fel kérdését feszülten. - Mondd meg hol vagy és megyünk.
- Ne feledjétek: Canaan. Oké? - szakítja félbe Stiles. - Meg kell találnotok Canaant! Találjátok meg Canaant!
Már épp válaszolnék, amikor hirtelen minden elhalkul és visszatér a rádió eredeti recsegése.
- Stiles! Stiles! - kiáltja Scott, de ő is és én is tudom, hogy nincs itt, nem fog válaszolni.
Mi van, ha ez volt Stiles utolsó mondata?

Vissza az elejére Go down


avatarVas. Jan. 22, 2017 2:40 pm
Vendég
Vendég
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Lydia! *-*

Örülök, hogy a karakter ilyen hamar elkelt, annak pedig főleg, hogy én fogadhatlak el. A lappal bebizonyítottad, hogy tényleg jó helyen lesz Lydia, így nem fáj annyira elengedni, szóval, nem is tartalak fel sokáig, csak pár szó erejéig.:3:
Vegyes érzelmeket váltott ki a lapod belőlem, leginkább jókat. A sztori részed fogott meg, ez az egyik kedvenc jelenetem, így örülök, hogy ezt olvashattam tőled. Szépen fogalmazol, nagyon szépen, olyan szavakat is használsz, amiket nem mindenki, mégis szépen ki tudod magad fejezni velük, élvezet volt olvasni. Nem apróztad el, ami nem baj, mert így is tartalmas volt, megismerhettem egy töredékét annak, milyen Lydia is leszel te. A karakterhűségről így semmi rosszat nem tudok mondani. A jellem részed nem annyira nyert meg, elég sablonos volt, így az elején csalódtam, de nem gond - szerintem senki sem szeret jellemrészt írni. De az előtörténeteddel kipótoltad ezt, szóval, nincs is itt gond, nem? :3: A lényeg a lényeg, miszerint szeretném, ha nálad lenne a karakter, és biztos helyen lenne, remélhetőleg nálad, mert eddig nem tudok rád panaszkodni. A jellemet se vedd sértésnek, építő kritikaként mondtam.00
Nem tartalak fel tovább, így is vártál eleget arra, hogy a karakter a tiéd legyen. Menj játszani, foglalóban már bent vagy, szóval csak hódítsd meg a játékteret.95Vissza az elejére Go down
 
Lydia Martin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Moira Lydia Rhodes

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: