• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Hétf. Szept. 17, 2018 6:14 pm
☇ Kingsley Arts School

Vendég

Szer. Szept. 12, 2018 8:28 pm
☇ World of Witchers

Vendég

Hétf. Szept. 10, 2018 7:25 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Vinnie Westwood


avatarSzomb. Jan. 21, 2017 9:39 pm
Vendég
Vendég
karaktered neve
egy idézet a karakteredről, legyen rövidebb


Egy modell és egy fotós lányaként felnőni egyszerre áldás és átok. Kezdjük a pozitívumokkal, mert hát bárhogy is nézzük, azok az érvek nyomósabbak. Vinnie Anyjától örökölte a szépségét, apjától pedig az ízlését.
Ő az a lány, aki még mindig lemezjátszón hallgatja a hatalmas bakelitgyűjteményeit, aki azóta jár alternatív zenei fesztiválokra Dél-Amerikába, amióta megtanult járni. Ő az, aki minden létező éra minden létező stílusát képes hordani és adaptálni mindennapos öltözékébe, ő az, akit az iskolában csak kevesen értékelnek, a legtöbben csak távolból szemlélve "elvontnak" titulálnak. Arról azonban szó sincs, hogy ezt bánná. Ő teljesen rendben volt azzal, hogy kislányként egyedül járt Halloweenkor az utcákon Ziggy Stardustnak öltözve, és hogy a saját korosztálya az utalásai felét sem  értette. Olykor-olykor talált valakit, aki megértette őt, de általában a középiskolán belül nem a hihetetlen társasági életéről volt híres. Helyettük máshol lelt rokonlelkekre, apja és anyja kollégáival és kollegináival nőtt fel és bulizott, ami ,valljuk be, egy icipicit vadabb tudott lenni a pirospoharas házibuliknál.
Vinniet elvarázsolja a művészet összes ága. A Szerelmes a szavakba, egy ütemre zeng a zenével, dejelezi a divat.
Nem egy szigorú háztartásban nőtt fel, így a szabályok követése nem feltétlen hazai terep, ahogy a tanulás sem. A jegyei elmennek, de nem görnyed az asztal felett órákat.... Igazából perceket sem. Esze ágában sincs továbbtanulni egyetemen, és ebben szülei támogatják. Tud angolul és japánul, bár nem sokszor van alkalma használni utóbbit. Mindig is kísérletezett az írással és a basszusgitárral de sosem játszott bandában és nem sok embernek mutatta meg a fellegek között komponált haikukat. Mint minden kevert etnikumú gyereket, a szülei Vinniet is igyekeztek megismerni a japán kultúrával, a legegyszerűbb módnak pedig egy küzdősport tűnt, így került a hat éves V kezébe egy bambuszkard, és így lett a tizennyolc éves Westwood lány California ifjúsági kendo bajnoka.
A negatívumok pedig... Nos...
Fegyelmezetlen, makacs, néha önző és érzéketlen tud lenni a szabados neveltetésnek köszönhetően, a csapatmunka és a sportszerűség is kihívást tud számára okozni, de ezek csak apró, mellékes információk. A legnagyobb hibájának azt tartja, hogy ha valamibe az első pillanatban nem esik szerelembe, könnyen felhagyhat vele, elvesztheti érdeklődését.

Vinnie 18 embör egy kemény bottal

LA kiko Mizuhara Fuller

Ujjaim végigsimítanak a fémhúrok hűvös feszületén. Mozdulatom nyomán halk, érces suttogás tölti be a csöndes szobát. Gitárom az ölemben pihen, én pedig törökülésben vetem hátamat a falnak ágyamban. Kezemet végigsimítom a körülöttem felgyűrődött ágyneműn, majd megszólaltatok egy erőtlen akkordot. Ajkaimra finom mosoly éle húzódik, mozdulataim egymás után, ösztönösen követik egymást, zárt számon keresztül hangosan dúdolva követem a hangok váltakozását a Hall & Oates számra.
- Oh oh here she goes. - kezdek bele a dalolásba kisvártatva, a refrénnél már nem tudom türtőztetni magamat. Meztelen lábam az ütemre mozog, kócos hajam saját akaratától vezérelve befedi perifériás látásom jelentős részét ahogy letekintek a hangszerre.
A szobában zöld teás füstölő keveredik fűvel, a tárva-nyitva álló ablakon kellemesen hűvös szellő cseréli ki a fullasztó, állott reggeli szobáét.
A mai napra nem terveztem semmi komolyat, talán egy kis gyakorlás és aztán egy sorozatmaraton, de semmi megterhelő, mint például bájcsevej a szomszédokkal.
Már vagy egy hónapja kint lóg a tábla a miénkkel szemben álló ház kertjében és ha minden igaz, ma költöznek be az új lakók, ami őszintén szólva teljesen hidegen hagy, ahogy anyámat is, ezért is fogja rám sózni a kötelező tál süti átvitelét hozzájuk.
elég volt a játékból, a gitárt visszarakom állványába és kikászálódva a selyem simításából lemezgyűjteményemhez lépek. Mondanám, hogy abc sorrendbe, vagy kiadás ideje alapján van felpakolva a polcokra a temérdek mennyiségű bakelit, de hazudnék. Eltelik két perc, mire kihúzom a megfelelő darabot, egy megfakult borítójú Cyndi Laupert, és pillanatokon belül fel is csendül a Girls Just Wanna Have Fun olyan hangosan, hogy az a nyitott ablakokon keresztül az utcán is tisztán hallgató legyen. A párkányra könyökölve kiveszem a félig teli hamutálból a tegnap elnyomott, nem teljesen elszívott spliffet és meggyújtom.
Komótos pöfékeléssel zsibbadok el egyre jobban és jobban, mikor meglátom a lassuló kombi felhajt a bejáróra. Kiszáll az apa, kiszáll az anya és kiszáll...
Talán mégsem olyan megterhelő az a bájcsevej.
A tizenéves srác anyjával beszél, majd elkezd cipekedni, én pedig oldalra döntött fejjel, figyelem a munkálatokat. Harmadik fordulásra megtorpan, keresi a zene forrását és pillantásunk összetalálkozik. Ajkaim közül kiszökik a fehér füst, szépen, elnyújtva engedem ki, majd egy pillanat alatt ellököm magam a párkánytól és a hamutálat felkapva bezárom az ablakot.
A mai napra nem terveztem semmi komolyat, talán egy kis gyakorlás és aztán egy sorozatmaraton, és talán sütök egy browniet.

Vissza az elejére Go down


avatar


: :


Join date :
2016. Dec. 24.

Age :
34

Tartózkodási hely :
bh

Foglalkozás :
math and history teacher


Szomb. Jan. 21, 2017 10:47 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Vinnie *-*

Először is... elő a régi elvvel, először üss és utána nyelvelj *énekli a jó kis Dzsungel könyvét* Jó, szóval először is... Winnie the pooh, Winnie the pooh úúú *énekel megint, mint egy idióta* Éééés most befogtam. Amúgy tudom, hogy nem ugyan úgy van írva a kettő, de ez jutott eszembe, sorry xd
Na, most, hogy megkaptad az igazi fáradt, agy nélküli énemet, térjünk a lényegre. Ismét egy szép előtörténetet hoztál össze, ami nem is ért meglepetésként. Igazán jól bánsz a szavakkal, de ezt tőlem már többször is hallottad.
Tudod, amit írtál tényleg nem volt hosszú, de minődégi lett, az biztos. Ráadásul nem csak az, hanem hangulatos is. Na meg szép is, és... hát... csak úgy lett is. Aki várt rád, vagyis az aliGATor is megmondta, hogy jó lett ez, nem tudom mitől féltél. Azt is hallottad már tőlem, hogy nem a szavak mennyisége a fontos, hanem azoknak a minősége.
A karakter is igazán tetszetős lett, mindig egyedi, és igazán érdekes karaktereket hozol, szóval gratulálok. Na meg örülök, hogy az oldalt gyarapított ilyen szépen megírt karakterekkel 95
Az utat tudod a tennivalóidhoz, aztán fuss, és boldogíts akit kell, meg esetleg másokat is *-*

teacher, husband, hunter and cheater
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Vinnie Westwood
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: